Jump to content

Piupiu

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Piupiu

  1. Έχεις το ffdshow εγκατεστημένο στο pc σου; Το έχω και με το Real Media Producer (δοκίμασέ το αν θέλεις, είναι άψογο και πανεύκολο) που προσπαθούσα να φτιάξω τα video, μου έδινε error. Δοκίμασε στην περίπτωση που έχεις το ffdshow να ανοίξεις το video decoder configuration, να επιλέξεις "direct show control" και στο "don't use ffdshow with..." πρόσθεσε το πρόγραμμα που χρησιμοποιείς. Ακόμη και αν δεν έχεις ffdshow, τσέκαρε μήπως κάνει confict κάποιο άλλο πρόγραμμα που προσπαθεί να τρέξει εκείνη τη στιγμή και κάνε τα ανάλογα βήματα με την πάνω παράγραφο.
  2. Να 'μαι και πάλι. :p Διάβασα όσα βρήκα για το flashάρισμα και έχω μία τελευταία απορία (μην κάνω και καμία μπαρούφα :lol:). Το firmware που έχω, γράφει "R541_G.......12R". Flashάρεται δηλαδή και προχωράω κανονικά;
  3. Για την περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα χρησιμοποιώντας το Easy RealMedia Producer και παθαίνει ό,τι είχα πάθει και εγώ και εγώ: Άνοιξα το ffdshow, έβαλα στα exeptions το RealMedia Producer και όλα δουλεύουν άψογα (μάλλον έκανε κάποιο conflict από ό,τι φαίνεται). :happy: Όποιο video δοκίμασα να μετατρέψω, το έκανε.
  4. Thanks! :D Δεν το έκανα μέσω του κινητού. Μέσω των xp το δοκίμασα ώστε μετά να τα κάνω import, αλλά δεν καταλαβαίνω τι πήγε στραβά και δε λειτουργεί στα .avi... Αν δε βρω τρόπο, θα δοκιμάσω να βρω κάποιον player που να υποστηρίζει και .avi αρχεία αφού το φλασάρω.
  5. Γειά σας! Πρώτο μου μήνυμα εδώ στο forum αφού πέρασα αρκετή ώρα χτες σε αυτό το section για να καταλάβω πως στο καλό μπορούν να μπουν apps και να σεταριστεί το a1200e (μιας και δεν είχα καμία απολύτως σχέση μέχρι τώρα με κινητά-pda), μου έχουν δημιουργηθεί κάποιες απορίες: 1- Για να μετατρέψω video σε .rm ώστε να παίξουν στον player που έχει ήδη το κινητό, μπήκα εδώ (modmymoto), κατέβασα το full pack όπως έλεγε αλλά όταν έβαλα μερικά .avi να τα μετατρέψει σε .rm (αφού φυσικά έκανα όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις) κολλάει και δεν κάνει καμία μετατροπή... :( Τα μόνα video που μπόρεσα να μετατρέψω ήταν τα .wmv με ομολογουμένως απίστευτο αποτέλεσμα. Τι λύση υπάρχει για να μετατρέψω τα .avi αρχεία; 2- Μπορεί να μου υποδείξει κάποιος τον οδηγό για το flashάρισμα; Τον πέτυχα χτες αλλά δεν τον έκανα bookmark και τώρα δε μπορώ να τον βρω με τίποτα. :O
×
×
  • Create New...