Jump to content

BolerO

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About BolerO

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

BolerO's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Αν πατήσεις 2 φορές συνεχόμενα caps μένουν σταθερά κεφαλαία. Αλλά και πάλι κατέβασε greek input method από market για να έχεις 145 χαρακτήρες ανά μήνυμα. Όσο για το τηλέφωνο ευχαριστώ πολύ! ;)
  2. Τι πιστεύεις πως μπορώ να κάνω; :p η Αλκατελ έχει αντιπροσωπεία στην Ελλάδα;
  3. Γειά σας και πάλι, έχω μεγάλο πρόβλημα απο την μία ενώ διέγραψα όλες τις επαφές απο την κάρτα σιμ και τις πέρασα στο κινητό εξακολουθεί να μου βγάζει ειδοποιήσεις πως είναι ανεπαρκής ο χώρος μνήμης για μηνύματα και πρέπει να διαγράψω sms αλλιώς δεν δέχομαι μηνύματα). Όμως στο κινητό είναι αποθηκευμένα είναι μόλισ 7 "νήματα" με 4-5 μηνύματα μέσα τους. Όταν βάζω την κάρτα σιμ σε άλλο κινητό δέχομαι κανονικά μηνύματα. Τι να κάνω; Επίσης μου βγάζει συνέχεια ειδοποιήσεις πως ο χώρος μνήμης του τηλεφώνου είναι ανεπαρκής και ότι έχει γεμίσει αλλά ότι εφαρμογή είναι δυνατό να αποθηκευτεί στην κάρτα μνήμης την έχω κάνει μετακίνηση και έτσι δεν ξέρω τι άλλο να μετακινήσω. Τέλος στο κινητό είναι αποθηκευμένες 30 φωτογραφίες οι οποίες όμως δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι αποθηκευμένες στην κάρτα μνήμης ή στο κινητό. Το μόνο που μπορώ να κάνω με αυτές από το File Manager είναι αντιγραφή ή μετακίνηση (που ουσιαστικά είναι κάτι σαν αποκοπή από ότι καταλαβαίνω) αλλά στο File Manager δεν μου διευκρινίζει αν οι φωτογραφίες είναι στην κάρτα μνήμης ή στην μνήμη του τηλεφώνου κι επίσης δεν έχει κάποια επιλογή για να εμφανιστούν αρχεία που υπάρχουν στον έναν και μετα αρχεία που υπάρχουν στον άλλον αποθηκευτικό χώρο.
  4. Καλησπέρα, έχω αγοράσει το κινητό εδώ και 3 μέρες και σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος. Σήμερα όμως μου παρουσίασε ένα πρόβλημα που δυσκολέυομαι να λύσω. Μου αναφέρει συνέχεια πως λόγο μη επαρκούς χώρου μνήμης δεν μπορώ να δεχτώ μηνύματα sms και όντως δεν δέχομαι ενώ μου στέλνουν. Πηγαίνω στις ρυθμίσεις, στισ εφαρμογές και προσπαθώ να περάσω στην κάρτα μνήμης διάφορες εφαρμογές, όσες μπορώ τις πέρασα, αλλά πάρα πολλές είναι αδύνατο να τις περάσω στην κάρτα μνήμης κι έτσι μου απομένει ελάχιστος ελεύθερος χώρος στην μνήμη του τηλεφώνου. Να σημειώσω επίσης πως έχω 2 μηνύματα στο κινητό άρα δεν καταναλώνω χώρο με αυτά. Υπάρχει κάποιος τρόπος να περάσω κι άλλες εφαρμογές στην κάρτα μνήμης ή να αποθηκεύονται τα μηνύματά μου στην κάρτα μνήμης αντί στο τηλέφωνο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  5. Παιδιά Γεια κι απο μένα! Εχω μεγάλο πρόβλημα το κινιτό μου αναβόσβηνε χθές απο μόνο του,και απο τι φαίνεται πατιόντουσαν και τα πλήκτρα επειδή ήταν στη τσέπη μου....Με λίγα λόγια τώρα μου ζητάει PUK και δεν το εχω....Τι μπορώ να κάνω για να τη ξεμπλοκάρω; Μεγάλη ανάγκη HELP ME PLEASE!!!! Ευχαριστώ εκ των προταίρων!
×
×
  • Create New...