Jump to content

kasmanfm

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kasmanfm

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

kasmanfm's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπερα σε όλους! Σκεφτομαι κι εγω να αγοράσω ipad και ψαχνω τις τελευταιες μερες αρκετα στο νετ, οποτε ειπα να ρωτήσω κ εδω! Δε βρηκα αλλο θρεντ, ελπιζω να γραφ στο σωστο... :rolleyes: Μια βασική μου απορία, κυρίως προς αυτους που το έχουν ήδη ειναι το θεμα του Multitasking. Αν έχω καταλαβει σωστα δεν υπαρχει η δυνατοτητα να έχω πανω απο μια ανοικτες εφαρμογες? Υπαρχει περίπτωση να γίνει αναβαθμιση σε αυτο? Επίσης, επειδη ποτε δεν ειχα συσκευη της Apple θελω να ρωτησω τι ακριβως παιζει με το Appstore. Πουλάει εφαρμογες, αν καταλαβα σωστα.. Δηλαδή δεν ειναι όπως το βλέπουμε το ipad στα καταστήματα, με όλες εκεινες τις εγκατεστημενες εφαρμογες? Ποιες ειναι δωρεαν και ποιες απαιτουν χρήματα? Αυτο που διαβασα παραπάνω για 43 Ευρω ισχύει? Επίσης αν θέλει κάποιος ας πει κατα ποσο είναι πιθανό να σπάσει το λειτουργικό του μηχανήματος. Ευχαριστώ!
  2. Σας παρακαλώ να μου χορηγηθεί πιστοποιητικό Το ιμει μου είναι: 356387022843859
  3. Προς gianpithio+mol: Σκοπός μου δεν ηταν να προσβάλω κάποιον ή να κακολογήσω αυτούς που πράγματι και ομολογουμένως κάνουν προσπάθειες για να βοηθάνε του υπόλοιπους.. Είναι όμως επίσης γεγονός ότι το πρόβλημα που είχε η συσκευή μου οφειλόταν σ'αυτό το πρόγραμμα. Και αυτό είναι βέβαιο διότι είχα δοκιμάσει όλα όσα έγραφαν οι οδηγίες και όσα μου προτείνατε και εσείς, χωρίς όμως να γίνετι τίποτα. Μόλις το απεγκατέστησα όλα δούλευαν κανονικά. Μπορείι να έφταιγε κάποια ρύθμιση της εφαρμογής και όχι αυτή καθ'αυτή η εφαρμογή, κάτι τέτοιο όμως δεν αναγράφεται στις οδηγίες εγκατάστασης. Ο σκοπός του παραπάνω ποστ ήταν περισσότερο να βοηθήσει κάποιους που πιθανον αντιμετωπίζουν παρόμοιο πρόβλημα, να το δουν και να μη ταλαιπωρηθούν. Η μόνη ένσταση που δέχομαι είναι οτι ίσως να ταίριαζε σε άλλο τοπικ και όχι εδώ προς αποφυγή παρεξηγήσεων (όπως και έγινε) Ευχαριστώ!!
  4. Μετά απο κόπυς και προσπάθειες τα κατάφερα!!! Πάνω που κυριαρχούσε η απογοήτευση και θα τα παρατούσα η επιφοίτηση ήρθε και τελικά ανακάλυψα τι έφταιγε(Δεν γινόταν καμιά εγκατάσταση εφαρμογής στο Ν81 μου). Έφταιγε όσο κι αν ειναι απίστευτο το ΤRK το οποίο είχα εγκαταστήσει ακολουθώντας οδδηγίες απο αυτό εδώ το φόρουμ :mad::mad::mad::mad::mad: Σκέφτηκα να το κάνω απεγκατάσταση μήπως και γ΄νει κάτι και πέτυχε! Προσπαθώ να βγάλω τώρα και το Rompatch γιατί μ έσπασε τα νέυρα αλλά δεν το κανει απεγκατάσταση! ΕΛΕΟΣ!! Προτείνω αυτές οι οδηγίες για τo TRK να κατέβουν προκειμένου να μη δημιουργήσουν προβλήματα και σε άλλους
  5. Και πάλι τα ίδια. Σταματάει στην προετοιμασία εγκατάστασης. Δε μπορώ να καταλάβω τι συμβάινει.. ¨Εχω κάνει όλες τις ρυθμίσεις πυ υπάρχουν σε ολα τα τοπικ αλλά και πάλι τίποτα.. Δεν έχει αρουσιαστεί κάτι παρόμοιο σε κάποιον άλλο?? Ευχαριστώ!!
  6. Ερώτηση: Έχει αντιμετωπίσει κανείς προβλήματα στην εγκατάσταση προγραμμάτων στο κινητό του? Κάνω εγκατάσταση μέσω pcsuite, δείχνει για 1-2 δευτερόλεπτα τη μπάρα γράφοντας εγκατάσταση, και έπειτα λεει ''ολοκληρώστε την εγκατάσταση στο κινητό σας" Ξέρει κανείς τι μπορεί να φτάιει?? ευχριστώ!!
  7. μα αυτο ειναι το θέμα οτι δεν βγάζει κάποιο σφάλμα.. ΕΜφανίζεται η μπάρα της εγκατάστασης, και ξαφνικά επειτα απο λίγο εξαφανίζεται απο την οθόνη. όταν κάνω εγκατάσταση απο το pcsuite, όταν φευγει η μπάρα απο το κινητό, εμφαν΄ζεται στην οθόνη του υπολογιστή "ολοκληρώστε την εγκατάσταση απο το κινητό σας.."
  8. δε ξέρω αν έχει σχέση το οτι το βρήκα διάσπαρτο στα ποστ... πρέπει να περιμένω να ανέβει και εκεί? Και έστω οτι συμβαίνει αυτό.. Τις εφαρμογές που δεν θέλουν sign γιατι δεν τις παίρνει??
  9. ειτε είναι signed ειτε unsigned δε κάνει τίποτα. και όπως έγραψα και παραπάνω, κάνω sign τις εφαρμογές σύμφωνα με το πρώτο ποστ και γίνεται κανονικα. Έβαλα και java εφαρμογές και ούτε αυτές τις παίρνει. Κάτι που σκέφτηα είναι μήπως φταίει που τις βάζω χύμα στη κάρτα μνήμης. Μήπως θέλουν σε κάποιο ξεχωιστό φάκελο?? Εντωμεταξυ δε βγάζει ούτε σφάλμα ούτε τπτ. Μόνο αυτο της εγκαταστασης για λίγο και μετά νεκρική σιγη... Α! έχω το Ν81 αν αυτο είναι καθόλου διαφωτιστικό..
  10. ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, την έκανα και αυτή τη ρύθμιση χτες. Και πάλι δεν γίνεται τιποτα. Κάποια άλλη ιιδέα??
  11. Τα κάνω όλα αυτα.. Τις unsigned τις κάνει signed κανονικα. Κάτι άλλο φταίει, γιατί ούτε τις .jar τις παίρνει. Οπως είπα βγάζει ενα εικονιδιο 'εγκατασταση'' για 1-2 δευτερολεπτα και μετα τπτ.... τχ
  12. Ευχαριστώ πολύ ion83!!! Παιδιά μια απορία: Πήρα το πιστοποιητικό, αλλά όταν πάω να το βάλω στο φάκελο το πρόγραμμα και τρέχω το autosign_sis..... σύμφωνα με τη πρώτη μέθοδο δε δημιουργεί κανένα αρχείο. Έβαλα φυσικά τα .key και το άλλο. Φαίνεται να τα κάνω όλα σωστά. Έχει κανείς κα΄ποια ιδέα? Επίσης με τα προγράμματα με κατάληξη .jar τι γίνεται? Ευχαριστώ πολύ!!
  13. Καλησπέρα. Μου έχει δοθεί ήδη ένας αριθμός (229004), αλλά εδώ και τρεις ημερες δεν έχει ανέβει ο αριθμός μου στο site που αναφέρεται στην αρχή. Ερώτηση: Πρέπει να κοιτάζω και στα δύο site που υπάρχουν? - Επίσης, βλέπω διάσπαρτα στα ποστ στο forums.allnokia....... κάποια αρχεία του τύπου 23423-23789.zip. Κάποια απο αυτά έχουν μεγαλύτερο αριθμό απο το δικό μου. Να ψάξω και σε αυτά? Ευχαριστώ πολύ!
  14. Παιδια και εγώ θέλω να σας ευχαριστήσω, μας βγάζετε απο πολύ κόπο και ψάξιμο. Το ΙΜΕΙ μου είναι : 356993016484517 Ευχαριστώ και πάλι..
  15. Το ανακάλυψα πριν λίγο. Είμαι στη φάση που τις μεταφέρω στον υπολογιστή . Ελπίζω αι για το αντίστροφο να μην εχω πρόβλημα. Σ'ευχαριστώ πολύ!
×
×
  • Create New...