Jump to content

zero0

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About zero0

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

zero0's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Βρήκα κοντά στα κτελ 50 τμ καινούριο 250 ευρώ. Γενικά η ζωή εκεί πρέπει να είναι πολύ φτηνή.
  2. Πήγα στην Κοζάνη και οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι θετικότατες. Θα απαντήσω σε μερικές ασάφειες που μέχρι πριν λίγες μέρες μου φαινόταν λίγο τρομακτικές. Το πανεπιστήμιο είναι στην άκρη της πόλης και όχι 1,5 χλμ έξω από αυτή. Από την κεντρική πλατεία είναι 1,9 χλμ (το μέτρησα με gps). Όσο για το μεταφορικό μέσω έμαθα πως πέρσι ο δήμος μίσθωσε minibus αλλά οι φοιτητές προτιμούσαν να πηγαίνουν με τα πόδια. Επίσης το κτήριο είναι ολοκαίνουριο, τεράστιο,η γραμματεία εξυπηρετικότατη και η λέσχη με νόστιμο φαγητό και δωρεάν για όλους. Λύθηκε το πρόβλημα. Πόσα χρόνια μπορεί να το κυνηγάτε αφού η σχολή λειτουργεί μόλις τρία χρόνια; Εγώ πάντως προτιμάω το παλιό. http://www.icte.uowm.gr/index.htm Και τι έγινε δηλαδή που άλλαξαν εξάμηνο τα μαθήματα; Τώρα μάλιστα που συντηρούν την σελίδα ίσως να διορθώσουν τον οδηγό σπουδών. Για αυτό δεν μπορώ να έχω άποψη ακόμα αλλά στο forum δεν είδα να παραπονιέται κανείς, αλλά και με κάποιους φοιτητές που μίλησα δεν είχαν προβλήματα. Αλλά εντάξει ρε συ άνθρωποι είναι. Δηλαδή αλλού δεν κάνουν λάθη; Με αυτό το post μου δεν έχω σκοπό να "σου την πω", αλλά ο τρόπος που τα έλεγες ήταν κάπως.. Θα επανέλθω με νεότερο post μόλις αρχίσουν τα μαθήματα.
  3. Τι μου προτείνετε για τηλεφωνία και internet στη Κοζάνη, forthnet (ιδιόκτητο) ή conn-x, από άποψη χρόνου σύνδεσης, ποιότητας και ταχύτητας; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  4. Στην αρχή με τρομάξατε λίγο. Στο forum δεν είδα παράπονα, ίσως να μην είναι τόσο τραγικά. Ευχαριστώ για την διεύθυνση και τις πληροφορίες.
  5. Εσύ τι πιστεύεις, αξίζει να έρθω ή να ξαναδώσω;
  6. Ναι εκεί πέρασα. Απογοήτευση για ποιον λόγω;
  7. Εγώ πέρασα στη μηχανικών πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών στη Κοζάνη. Ποια η γνώμη σας για αυτή τη σχολή;
  8. Ποια η γνώμη σας για τη σχολή μηχανικών πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών στη Κοζάνη; Η Κοζάνη σαν πόλη τη λέει;
×
×
  • Create New...