Jump to content

blazen

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by blazen

  1. Κανε φορματ :w00t::w00t: //// αστειεύομαι .Δοκίμασες κάποιο πρόγραμμα πού να διορθώνει την registry ? :worry:
  2. Τρεξε το πρόγραμμα στον υπολογιστή σου και καντο record με κατι τετοιο: http://www.freedownloadscenter.com/Multimedia_and_Graphics/Screen_Capture_Tools/Screen_Demo_Maker.html Το μόνο που θα κάνει ο χρήστης είναι να το δει και οχι να το χειριστή :)
  3. Ιδιος το πρώτο δουλεύει αρκετά καλά (Σωστός)
  4. Μπες σε αυτή την σελίδα και κανε οτι λέει /Σίγουρα θα τον βγάλεις :) Το πρόγραμμα λέγεται SDFIX (o ιος δεν θα σε αφήσει να μπεις σε καμιά σελίδα που ασχολείται με ιούς (πολύ έξυπνο ),για αυτό πρέπει να το κατεβάσεις με άλλον υπολογιστή ) http://forums.techguy.org/malware-removal-hijackthis-logs/624922-infected-vbs-malware-gen-win32.html
  5. Εχεις και τους δυο δίσκους συνδεδεμένους η βάζεις τον ένα και βγάζεις τον άλλον ?
  6. Φίλε Hierophant να σου κανω μια ερώτηση, οταν κλείνεις το καπάκι του λαπτοπ (οθονη) το λαπτοπ τι κάνει ? Θελω να πω οτι κλείνεις το καπάκι και το λαπτοπ μένει ανοικτό για πολύ ώρα. Εγω εχω ενα TOSHIBA σειρά Tecra (επαγγελματικό) και στο manual αναφέρει οτι όταν ο φορητός λειτουργεί για πολύ ώρα πρέπει αφού κλείσεις τον υπολογιστή να αφήσεις αρκετό χρόνο ανοικτό το καπάκι (οθόνη) για να μην πάθει πρόβλημα η οθόνη. Φαντάσου οτι το δικό μου λαπτοπ ειναι φτιαγμένο για δύσκολες συνθήκες ( του ρίχνεις ενα ποτήρι νερό πάνω και συνεχίζεις και δουλεύεις ) αλλα παρόλο το περίβλημα στο θέμα θερμοκρασιών παραμένει ευερέθιστο. :worry:
  7. Δοκίμασε να κάνεις απεγκατάσταση απο το υλικό το DVD (δεξι κλικ στον Υπολογιστη μου μετα κλικ στις ιδιότητες μετα κλικ στην διαχείριση υλικού ) και μετα κανε επανεκκίνηση τον υπολογιστή .Τότε το λειτουργικό θα εγκαταστήσει ξανά τους οδηγούς για το DVD. :rolleyes:
  8. Είναι κάποιοι από αυτούς τους ιούς VBS:Malware [Gen] and Win32:Small-GWM [Trj] Ο VBS εχει περιπου 1500 μορφές ,αλλα ο συγκεκριμένος σου πλασάρει μια εγκατάσταση δήθεν του Microsoft anti virus XP 2008 και σου κανει ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ scan για ιούς αλλα στην πραγματικότητα κάνει εγκατάσταση τον εαυτό του ,καλό ε ? :wink: Αν βρήκες αυτό το πρόγραμμα στον υπολογιστή σου έχεις κολάσει μάλλον τον ιο !!!!!!
  9. Εγώ τον έβγαλα χτες ,πράγματι πολύ δυνατός ιός.Δεν σε αφήνει να κάνεις τίποτα,σου έβαλε και wallpaper ? :cry: Δοκίμασε να κατεβάσεις με άλλον υπολογιστή το SDfix η Μπες σε αυτή την σελίδα και κανε ότι λέει και σε λίγα λεπτά έχεις καθαρίσει :) :rolleyes: http://forums.techguy.org/malware-removal-hijackthis-logs/624922-infected-vbs-malware-gen-win32.html Χρησιμοποιούσα το avast pro άλλα δύστυχος δεν κατάφερε να το ΒΓΑΛΕΙ τον γ#@$ τον ιο .Έτσι αγόρασα το πολύ αργό αλλά τέλειο Norton Anti virus.Φυσικά αφού έσβησα με το SDfix τον ιο πρώτα γιατί ο γ@#$# ιος δεν άφηνε ούτε το antivirus να εγκαταστήσω!!!!! :blink:
×
×
  • Create New...