Jump to content

the_saint

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by the_saint

  1. Έχεις δίκιο TLG! Όντως η έλλειψη Bluetooth είναι σημαντικό! Τουλάχσιτον αν θέλω να κάνω κάποια μεταφορά, μπορώ με το καλώδιο του PC! Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!
  2. Ευχαριστώ pastrengo!!! Βοήθησες πάρα πολύ και μάλιστα πολύ γρήγορα! :D Ουφφφ! Ξεμπερδεύτηκα επιτέλους! Λέω να πάω να το πάρω το Destinator3! :happy: Πιστεύω να παίρνω σωστή απόφαση! :worry: Ευχαριστώ πολύ και πάλι!
  3. Καλημέρα σε όλους! Θα ήθελα τη γνώμη σας και τι βοήθεια σας παρ'όλο που διάβασα όλα όσα γράφετε έδω! :confused: Θέλω να αγοράσω ένα από τα τρία πακέτα GPS Navigator μαζί με την συσκευή MIO 168 Pocket PC που έχω βρεί τώρα στην αγορά και θέλω να σας ρωτήσω τα εξής: 1. Ποιό από τα τρία πακέτα να αγοράσω; Destinator 3, MLS Navigator ή Digital Router mio168; 2. Το Pocket PC MIO 168 είναι καλό; (ποιότητα GPS δέκτη κλπ.; ) Περιμένω απάντηση μπας και τα ξεκαθαρίσω στο μυαλό μου και πάω να αγοράσω επιτέλους! :confused:
  4. Καλημέρα σε όλους, Εχτές αγόρασα το Qtek 2020 (το πρώτο μου ppc) και μου βγήκαν τα μάτια να διαβάσω όλες τις σελίδες αυτού του forum. Έχει γινει πραγματικα πολύ καλη δουλεία! Πολλά ωραία καλούδια! Εχώ όμως κάποιες απορίες! 1.Παρόλο που έχω στα Regional settings επιλέξει Greek, στα contacts μου (που είναι στα ελληνικά) δεν έχω την δυνατότητα να να κάνω αναζήτηση αλφαβητικά ή ανα ομάδες (αβγ,δεζ...) διότι δεν έχει ελληνικούς χαρακτήρες! Μπορεί κανείς να με βοηθήσει σ'αυτό! :worry: 2.Ας μου εξηγήσει κάποιος με ένα PM, την διαδικασία στο irc γιατί εγώ εως τώρα το mirc το ήξερα για chat! Μήπως ακούγεται αστείο αυτό που λεω??? :o ΒΟΗΘΕΙΑΑΑ!!! :eek:
×
×
  • Create New...