Jump to content

Tamtamis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Tamtamis

  1. Και θέλω με την σειρά μου να πω ότι το Ν900 είναι πραγματικά ότι καλύτερο έχω δουλέψει μέχρι στιγμής από κινητά. Κάνει ότι θέλω από ένα κινητό να κάνει και πραγματικά το μόνο που με χαλάει είναι η ανεπάρκεια μου σαν άτομο ώστε να το εκμεταλευτώ πλήρως! Αλλά και ακόμα όπως είναι, είναι πλήρως λειτουργικό και άψογο. Μπορείς να κάνεις σχεδόν ότι σκεφτείς με αυτό το κινητό. Δεν υπάρχουν περιορισμοί παρά μόνο να έχεις γνώσεις, χρόνο και όρεξη. Αν τέλος η NOKIA τσιτώσει και λίγο το development και βγάλει και το maps τότε μιλάμε για το απόλυτο εργαλείο!
  2. Φορτίστε φουλ το κιν και δοκιμάστε με κλειστο το wifi την επιδοση της μπαταρίας. Αν δε το ανοίξεις καθόλου το wifi (μετά από reboot πχ) θα δεις ότι η μπαταρία δε πέφτει! Αν το ανοίξεις μετά η μπαταρία πέφτει τρελά. Ακόμα και κλειστό που λες αν έχεις ανοίξει το wifi η μπαταρία πέφτει σαν τρελή. Εγώ το έχω τεστάρει πειραματικα γιατί έχει τύχει να μην χρησιμοποιήσω καλόλου wifi για 3 μέρες. Το κιν άντεξε μια χαρά. Εντάξει την τέταρτη έπρεπε να το φορτίσω. Εγώ έκανα πάντα reboot το κιν μετά από κάθε χρήση wifi. Tώρα θα τεστάρω την εφαρμογή.
  3. Εγώ θέλω να ρωτήσω αν μετά το τελευταίο FW update μπορεί κάποιος να έχει τους χάρτες για το NOKIA MAPS στο κινητό κατεβασμένους ή χρειάζεται να τους κατεβάζει κάθε φορά που ανήγει το πρόγραμμα? Ρωτάω γιατί εμένα μετά το update το κινητό δε κρατάει τους χάρτες. Ό,τι κατεβάσω χάνεται μετά το κλείσιμο και πρέπει να το ξανακατεβάσω κάτι που δεν γινόταν πριν το update.
  4. Μετά το update η εφαρμογή του gps έγινε καλύτερη σαν χρηστικότητα αλλά έχασε ένα μαγάλο ατού της. Έκανε τους χάρτες να κατεβαίνουν μόνο όποτε είσαι συνδεμένος στο νετ. ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ!!! :mad::mad::mad::mad: Πριν είχα κατεβάσει όλη την Ελλάδα και όποτε άνοιγα το gps είχα τους χάρτες και μπορούσα να ρουτάρω και χωρίς gps signal. Τώρα ακόμα και να τους κατεβάσεις μετά το επόμενο άνοιγμα πρέπει να τα ξανακατεβάσεις. Απίστευτο χάσιμο σε δεδομένα άμα έχεις πακέτο δεδομένων για το κιν. Έβαλα ακόμα τους χάρτες και offline με το τρόπο που προτεινόταν στο official topic αλλά και εκεί τα ίδια αποτελέσματα. Έχει βρει κανείς κανά τρόπο να μένουν οι χάρτες μέσα μετα το τελευταίο update?
  5. Ναι αυτό ακριβώς. Αλλά όχι restart. reboot είναι η εντολή. κάνει restart από μόνο του σα pc :D:D .Πρέπει να έχεις κάνει πρώτα όμως sudo gainroot. Χτες πέρασα και εγώ το unlock για το fm trasmitter. Όλα φαίνονται να δουλεύουν μια χαρά αλλά αν πάω τώρα να δω το FW version μου λέει unknow, ενό πριν το περάσω μου έλεγε κανονικά την καινούργια έκδοση. Κάτι έχει να κάνει με την εφαρμογή αλλά δεν ξέρω πως. Το δοκίμασα στο αυτοκίνητο αλλά τα απότελέσματα ήταν απογοητευτικά. Δεν έχει και πολύ ισχή με αποτέλεσμα να ακούγονται οι άλλοι σταθμοί.
  6. Ναι φίλε μου κανένα πρόβλημα με την ανάγνωση ελληνικών στα μηνύματα. Το μόνο πρόβλημα είναι με την αποστολή μηνυμάτων. Άλλα άμα γράφεις greekglish np. Καλα Χριστούγεννα!
  7. Πες ότι σχεδόν δεν έχει! Το μόνο που έχεις είναι: Αναπάντητες Εισερχόμενες Εξερχόμενες Αλλά δεν έχεις αναλυτικά διάρκεια κλήσης. Επίσης αν σε ξαναπάρει πάλι κάποιος χάνεις το προηγούμενο entry. Αν σου κάνει αναπάντητη και πάρεις η αναπάντητη σβήνει. Στη ουσία δεν έχεις call log απλά έχεις recent calls. Τπτ άλλο! Αυτό πρέπει να το φτιάξει asap η ΝΟΚΙΑ.
×
×
  • Create New...