Jump to content

aria

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About aria

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

aria's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. O.K. ξερώ πως έκανα βλακεία που δεν έφυγα τελικά Αγγλία διότι δίστασα , αλλά κάτι πρέπει να κάνω τώρα και να μην μείνω με σταυρωμένα τα χεριά. Έχω τελειώσει σε ιδιωτικό ιεκ marketing και ενδιαφέρομαι για business – marketing . Υπάρχουν οι έξεις επιλογές : 1) Να πάω στο city college που συνεργάζεται με το Sheffield , αλλά δεν με δέχονται από το δεύτερο έτος παρά μονό από το πρώτο. 2) Να πάω στο dei (uclan) ή στο north ( Huddersfield) ή στο Mediterranean (Teesside ) , τα οποία με δέχονται στο δεύτερο έτος και μετά μπορώ να συνεχίσω το τρίτο έτος στο πανεπιστήμιο στην Αγγλία. 3) Να πάω στο new York college και να μπω κατευθείαν στο τρίτο έτος (business administration) του ελληνοφώνου προγράμματος του iukb (πανεπιστήμιο της Ελβετίας ). Ξερώ πως το city είναι το πιο καλό από άποψη ποιότητας αλλά είναι και το πιο ακριβό και με τα περισσότερα χρονιά φοίτησης. Eεπίσης έχει “βάρη” πρόγραμμα μαθημάτων. Να πω εδώ πως είμαι σχεδόν 29 ετών (δεν εργάζομαι), οπότε τα χρονιά φοίτησης είναι κάτι που με ενδιαφέρει. Στο new York college μου είπαν πως θα αναγνωριστεί το πτυχίο (αν και δεν με πολύ νοιάζει το δημόσιο) και πως είναι καλό πανεπιστήμιο το ελβετικό. Το new York college το σκέφτομαι με την προϋπόθεση πως θα πάρω το Bachelor σε ένα χρόνο και μετά θα έχω χρήματα και χρόνο να κάνω και μεταπτυχιακό πάνω στο marketing στην Αγγλία . Εσείς τι λέτε ? Είμαι στο τελικό στάδιο της απόφασης μου και θα θελα την βοήθεια σας . Please . :help::help:
  2. Να ρωτήσω την γνώμη σας για το UCLAN ? Μου έχουν κάνει offer και πρέπει να απαντήσω μέχρι αύριο στο uni και στο accommodation. Για οικονομικά μιλάμε. Αυτό που με χάλασε είναι πως εδώ στην Θεσσαλονίκη δίνουν πτυχίο από το uclan το DEI και ένα άλλο που λέγεται aas:ninja:. Δηλαδή ποια η διαφορά μου με αυτούς αν έχω το ίδιο πτυχίο :confused:? Επίσης μια φίλη μου η οποία ξεσηκώθηκε βλέποντας εμένα να φεύγω (ζηλιάρα :p) σκέφτεται να πάει στο Greenwich για αρχιτεκτονική. Ξερώ δεν είναι και ότι καλύτερο…, αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια. Όπως είδαμε έχει RIBA I. τελικά ποσά χρονιά θες για να γίνεις αρχιτεκτων στην Αγγλία ? Και εξάλλου δεν καταλαβαίνω τι ρολό παίζει η κατάταξη του πανεπιστημίου αν είσαι αρχιτεκτων και έχεις δικό σου γραφείο ? Help please.:help::help::help:
  3. Γεια σας και από μένα. Στο clearing μέχρι στιγμής έχω offers από hull , Bournemouth ,Portsmouth, και μάλλον Bangor για digital media. Έχω τελειώσει ιεκ marketing και με ενδιαφέρει να ασχοληθώ με την διαφήμιση , αλλά το κακό είναι πως με άγχωσαν κάποιοι φίλοι μου για το digital media (modules: web design , video production , 3d , animation, e-commerce…) ότι δεν είναι και η καλύτερη επιλογή και πως θα ήταν καλύτερο να πάω marketing (η δεύτερη επιλογή μου) και μετά αν θέλω να κάνω μεταπτυχιακό στο advertising/multimedia. - Πιστεύεται πως έχει κάποιος καλές προοπτικές εργασίας σπουδάζοντας digital media ( μιλάμε πάντα για εξωτερικό) ? - Αν τους πάρω και τους πω να αλλάξω το course :ninja: μήπως δεν το δουν με καλό μάτι ? Έχω αγχωθεί.
×
×
  • Create New...