Jump to content

ChrisAgr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ChrisAgr

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

ChrisAgr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Τελικά βρέθηκε απάντηση, μικρής σημασίας, αλλά τουλάχιστον μου λύθηκε η απορία! Αυτό με το μικρό κεφάλι πάντως ήταν μια καλή και ιδιαίτερα διασκεδαστική θεωρία!:lol: Το θέμα θεωρείται λήξαν!
  2. Δεν εννοώ αυτό φίλε μου αλλά δεν πειράζει!:)
  3. Σήμερα πήρα και εγώ ένα iPhone 3gs από Γερμανό. Μέχρι τώρα οι εντυπώσεις μου είναι πραγματικά πολύ καλές!! Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σε αυτούς που έχουν ήδη την συσκευή στα χέρια τους!! Άνοιξα το σακουλάκι με τα ακουστικά να τα δοκιμάσω και μου έκανε εντύπωση κάτι που δεν μπορώ να το εξηγήσω. Η απόδοση τους είναι πολύ καλή γενικά αλλά μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει το εξής: Αν παρατηρήσετε τα ακουστικά σας ανάμεσα στα ακουστικά και το βύσμα (κάπου περίπου στη μέση του καλωδίου) υπάρχει ένα μικρό πλαστικό που διαχωρίζει το ένα καλώδιο σε δύο ανεξάρτητα για το κάθε ακουστικό. Μέχρι εδώ καλά, πάνω από αυτό το πλαστικό υπάρχει (όπως υπήρχε και στα παλιότερα μοντέλα) ένα ακόμα πιο μικρό πλαστικό που ανεβοκατεβαίνει. Αυτό συνήθως είχε μόνο δύο τρύπες στη μέση για να περνάνε τα δύο καλώδια ενώ ήταν κλειστό και από τις δύο πλευρές. Στα συγκεκριμένα ακουστικά η μια πλευρά του δεν είναι κλειστή. Έχει μια μικρή σχισμή! Αυτό έχει κάποια ιδιαίτερη χρησιμότητα που δεν γνωρίζω? Σε όλους τα ακουστικά έχουν αυτή την μορφή? Λεπτομέρειες θα μου πείτε αλλά οι λεπτομέρειες κάνουν του πρωταθλητές!:) Για να δω απαντήσεις!
  4. Το service της Vodafone και της Cosmote δεν έχει καμία σχέση με το service που προσφέρεται στα Apple Stores στην Αμερική. Υπάρχει έλλειψη τεχνογνωσίας σε τέτοιο βαθμό που πολλόι χρήστες ενδέχεται να γνωρίζουν περισσότερα από τους υποτιθέμενους ειδικούς. Το μόνο καλό σε αυτήν την υπόθεση είναι η σχετικά εύκολη αλλάγη του κινήτου με κάποιο καινούργιο και όχι η επιδιόρθωση του. Δεν λέω ότι αυτό είναι το καλύτερο απλά με την αντικατάσταση τουλάχιστον μπορείς να νιώθεις σίγουρος.
  5. Νομίζω ότι ο ανταγωνισμός θα συντελέσει στην μείωση των τιμών, δεν ξέρω σε τι βαθμό αλλά νομίζω ότι μέσα στον επόμενο χρόνο οι περισσότεροι χρήστες iPhone θα έχουν προχωρήσει στην αγορά μιας τέτοιας εφαρμογής.
  6. Για κάποιον που χρησιμοποιεί ήδη την υπηρεσία MobileMe ή σκέφτεται να πληρώσει για να απολαμβάνει τις υπηρεσίες της είναι σαφώς μια καλή προσθήκη. Εγώ προσωπικά ωστόσο δεν θα πλήρωνα μόνο για αυτήν την λειτουργία (που μου αρέσει σαν ιδέα) εκτός αν οι ανάγκες μου "απαιτούσαν" την αξιοποίηση ολόκληρου του πακέτου.
  7. Αναφέρομαι στο 4G που πιθανολογείται ότι θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον!
  8. Συμφωνώ, πιστεύω ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για ένα διάστημα ακόμα. Τα πράγματα ενδεχομένως να διαφοροποιηθούν όταν βγει στο προσκήνιο το εντελώς καινούργιο Iphone.
  9. Τα νέα apps οφείλω να πω ότι μου άρεσαν πολύ! Θα περιμένω να τα δοκιμάσω για να έχω μια πιο ολοκληρωμένη άποψη. Το μέλλον προμηνύεται λαμπρό αναφορικά με τις δυνατότητες των νέων applications και την εξέλιξη τους.
  10. Ιδιαιτέρως καλή εξέλιξη!
  11. Αυτό είναι άλλωστε και το κυριότερο χαρακτηριστικό της νέας συσκευής!:)
  12. Πραγματικά αυτή είναι μια καλή ερώτηση! Όποιος γνωρίζει κάτι σχετικά ας μας ενημερώσει.
  13. Σε αυτόν τον σύνδεσμο μπορείς να ενημερωθείς σχετικά:http://www.apple.com/mobileme/
  14. Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες κατά την άποψη μου! Αντέ να αρχίσουμε να τις δοκιμάζουμε.
  15. Ιδιαίτερα χρήσιμο και αποτελεσματικό, φυσικά το μόνο "αρνητικό" είναι η προυπόθεση να έχεις εγγραφεί στο MobileMe. Για κάποιον που έχει ήδη εγγραφεί ωστόσο είναι πολύ καλό!
×
×
  • Create New...