Jump to content

savealekos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About savealekos

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

savealekos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδιά θα ήθελα την βοήθεια σας με ένα πρόβλημα που μου παρουσιάστηκε.Είμαι κάτοχος του Omnia αλλά πριν από αυτό είχα το Samsung F480.Όταν με το καλό πήρα το Omnia αποφάσισα να πάω το F480 για μια αναβάθμιση επειδή είδα ότι υπάρχει.Όταν το πήγα στην Omnitech στο Μαρούσι μου είπαν ότι για αναβάθμιση πρέπει να δώσω 30 ευρώ και έτσι τους είπα ότι κάνει restart μόνο του μερικές φορές για να το κάνουν δωρεάν.Σήμερα μου στέλνουν μην. και μου λένε ότι το κόστος επισκευής είναι 120 ευρώ λόγο οξείδωσης και ότι χρειάζεται αλλαγή πλακέτας.Το κινητό ήταν σε άριστη κατάσταση,αφού το μεταχειρίστικα πολύ λιγο και μόνο για ομιλία.Και όταν τους πήρα τηλ. και τους είπα ότι το κινητό δούλευε κανονικότατα πριν μου απάντησαν ότι υπάρχει πιθανότητα να δουλεύει και να έχει χαλάσει η πλακέτα.Η ερώτησή μου είναι η εξής,υπάρχει πιθανότητα να έχουν κάνει καμμια ζημιά αυτοί και να προσπαθούν να το φορτώσουν σε εμένα και αν μπορείται να μου πείτε τι να κάνω.
  2. Παιδια,να σας κάνω μια ερώτηση για ένα πρόβλημα που μου παρουσιάστηκε!Έχω το κινητό αυτό εδώ και 3 μήνες περιπου,μου έπεσε κάτω και έσπασε η θήκη και το πήγα για service και μου την έφτιαξαν,αλλά από τότε που το πήρα μου εμφάνησε ένα πρόβλημα στις κλήσεις.Δηλ.ενώ μου δέιχνει ότι έχει σήμα το δίκτυο και ενώ μου λεει Cosmote στην οθόνη,πάνω πάνω μου βγάζει το σηματάκι ότι δεν μπορω να κάνω κλήσεις και όταν πας να καλέσω κάποιον μου λέει η κλήση σας απορρίφθηκε.Έχετε καμμιά ιδέα στο τι συμβαίνει??????Plz help
  3. Το έκανα αυτό αλλά μου έβγαλε αποτυχία σύνδεσης.Έλεγα μήπως φταίει που το βτ μου είναι motorola και όχι samsung.
  4. Εγώ που μίλησα για πρώτη φορά σήμερα μετά την αναβάθμιση που του έκανα δεν είχα κανένα πρόβλημα.Οπότε φίλε μου μάλλον του κινητού σου πρέπει να είναι το πρόβλημα.Πήγαινέ το σε κανένα κατάστημα για αναβάθμιση.Δεν ξέρω τι άλλο να σου προτείνω... Έχω και εγώ μια ερώτηση όμως,μήπως ξέρει κανείς πως μπαίνει το bluetooth, γιατί σήμερα δοκίμαζα ένα motorola που είχα πάρει και δεν μπορούσα να το βάλω.Μήπως θέλει μόνο samsung??Ξέρει κανείς?
  5. Όταν είχα αγοράσει εγώ το κινητό,πριν απο κανένα μήνα δηλ. δεν είχε τόσο μεγάλη διαφορά τιμής.Μπορεί απλά η vodafone να χαμηλώσει την τιμή αργότερα.Το μόνο που ξέρω εγώ είναι ότι το F480v απλά έχει vodafone live menu.Να ρωτήσω και εγώ κάτι,μήπως ξέρετε ποια αρχεία βίντεο υποστηρίζει αυτό το κινητό επειδή έβαλα ήδη ενα wmv αλλά δεν μου το έπαιξε.
  6. Καλησπέρα παιδιά.Να ρωτήσω κάτι όταν πήρα το κινητό μου έκλειναν αυτόματα οι κλήσεις και το πήγα για service και μου είπαν οτι του έκαναν αναβάθμιση,αλλά μου παρουσιάστικε ένα άλλο πρόβλημα.Όταν παίρνω κάποιον τότε η φωνή του κάνει αυξομείωση αυτόματα.Αυτό είναι λογικό?Το κάνει και σε κανέναν άλλον ή μόνο σε μένα το κάνει?
  7. Ωχ sorry ήθελα να πω με το τελευταίο update....
  8. Μάλλον αυτο βλέπω να κάνω αλλα ρε συ είναι πολυ πολύπλοκο γιατι δεν έχω και τις καλύτερες σχέσεις με τον υπολογιστή.....Και κάτι άλλο δίαβαζα πιο πάνω για τα μην.Τελικά μπορώ να γράψω ελληνικά με Τ9 με τατο update ή όχι?
  9. Ρε παιδιά συγγνώμη ξέρετε τι διαφορά έχουν το firmware 7 από το firmware 3 γιατί το 3 απ'ότι κατάλαβα το έχει βγάλει η samsung για να διορθώσει το πρόβλημα με τις κλήσεις....Αλλά με την θαμπάδα που εμφανίζει η κάμερα τι γίνεται ????
  10. Παιδιά έχω πάρει και εγώ το κινητό πριν 3 περίπου μέρες και μου εμφάνισε και εμένα το πρόβλημα με τις κλήσεις.Διάβασα όσα έχετε πει και πήρα την omnitech για να μου πει ποιο είναι το τελευταίο firmware και μου λέει ότι δεν μπορούν να μου το πουν....Μετά πήρα την smartech,αυτή ήταν πιο εξυπηρετική και μου είπε να της πω εγώ το δικό μου και να μου πει αν είναι το τελευταίο ή όχι.Τελικά δεν είχα το τελευταιο.Η ερώτηση μου έιναι η εξής:1)Αν το πάω σε μια απο τις δυο θα μου βάλουν το τελέυταίο update ή όχι και 2) σε ποια από τις δυο να το πάω,ποια είναι η πιο αξιόπιστη?
  11. Teacher να σε ρωτήσω κάτι.Όπως είπα και πιο πάνω σήμερα πήρα το κινητό αλλά το δικό μου firmware είναι το F480BDHE3.μήπως ξέρεις ποιο από τα δυο είναι το τελευταίο γιατί φαντάζομαι ότι τα καινούργια κινητά θα έχουν εγκατεστημένο το τελευταίο λογικά.Και μια δεύτερη ερώτηση το home update πως το κάνεις?
  12. Παιδιά και εγώ πριν λίγο πήρα το κινήτό στα χέρια μου!Είναι πολυ ωραίο αλλά έχω μια απορία.Στην αρχική οθόνη μήπως ξέρει κανείς το 'κανένα γενονός' και το γενέθλια σε τι χρησιμεύουν γιατί εγώ πρόσθεσα μια συνάντηση στο ημερολόγιο αλλά δεν βγήκε ότι έχω να κάνω τίποτα στην αρχική οθόνη.Δεν έπρεπε αντί για 'κανένα γεγονός' να μου βγάλει ότι έχω μια συνάντηση??
×
×
  • Create New...