Jump to content

kiklonas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kiklonas

  1. kiklonas

    ZTE Skate

    παιδιά αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει θα είμαι ευγνώμων. Εχω το skate και όπως γνωρίζετε έχει 2 μεθόδους εισαγωγής κειμένου, η πρώτη είναι με το android πληκτρολόγιο και η άλλη είναι με το xt9. θέλησα να εγκαταστήσω το swype. Παρόλο που η εγκατάσταση γίνεται κανονικά και το βρίσκω στα εγκατεστημένα μου προγράμματα όταν ανοίγω το handcent sms ή ακόμη και το προεγκατεστημένο προγραμμα μηνυμάτων του android δεν μου βγάζει σαν επιλογή στις μεθόδους εισαγωγής το swype. Κάνω κάτι λάθος? πρέπει να κάνω κάποια επιπλέον ρύθμιση?
  2. kiklonas

    ZTE Skate

    φίλε πράγματι λύθηκε το πρόβλημα με καλιμπράρισμα οθόνης. Ευχαριστώ πολύ
  3. kiklonas

    ZTE Skate

    παιδιά έχω ένα πρόβλημα. έχω το zte skate και όταν κάνω κάποια κλήση και βάζω το τηλέφωνο στο αυτί μου η οθόνη αφής απενεργοποιείται δηλαδή μπαίνει σε κατάσταση αναμονής και κανένα κουμπι δεν την ενεργοποιεί εκ νέου. δηλαδή αν δεν στο κλείσει ο άλλος το τηλέφωνο δεν κλείνει ποτέ!!!. Για τον τερματισμό των κλησεων βρήκα ένα κόλπο και όρισμα το κουμπί απενεργοποίσης συσκευής ως κουμπι τερματισμου κλήσεων, οπότε το πρώτο προβλημα λύθηκε, όμως παραμένει το πρόβλημα του οτι αν μου πει κάποιος γράψε ένα τηλεφωνο ενώ μιλάω μαζί του στο κινητό ή αν είναι υπηρεσία του τύπου αν θέλετε το τάδε πατήστε 1, αν θέλετε το τάδε πατήστε 2 κτλ δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το πληκτρολόγιο, τι φταίει? από το πολύ ψάξιμο στις ρυθμίσεις μου βρήκα οτι αυτό σταμάτάει να μουυ το κάνει όταν απενεργοποιώ την αυτόματη περιστροφή οθόνης δηλαδή το accelerometer. καμμία ιδέα?
  4. Εγώ παιδιά το συγκεκριμένο τηλέφωνο το έχω από την πρώτη βδομάδα που κυκλοφόρησε οπότε μπορώ να έχω πλέον μια ολοκληρωμένη εικόνα σχετικά με τις δυνατότητές του. Καταρχήν για την οθόνη αφής, είναι απλά καταπληκτική, το κινητό διαθέτει γραφίδα αλλά μάλλον δεν θα την χρησιμοποιήσετε ποτέ μιας και όλες οι λειτουργίες εκτελούνται με τα δάκτυλα παρα μα παρα πολύ απλά και εύκολα, εγώ την έχω κρεμασμένη στην αντίστοιχη θέση της αλλά δεν χρειάστηκε ποτέ να την χρησιμοποιήσω. Η κάμερα είναι κορύφαία και κυρίως για τους αρχάριους φωτογράφους, υψηλή ευκρίνεια, ευκολία χρήσης, πολλές δυνατότητες κτλ. Τα αρχεία μπορείς να τα μετακινήσεις όπου θες με ευκολία μέσα στο κινητό απλά λίγο το μενού είναι διαφορετικό από τα Νοkia και τα Sony Ericsson , θέλει δηλαδή μια κάποια εξοικείωση. Το μεγάφωνό του όσον αφορά την ομιλία είναι καλό, όσον αφορά την αναπαραγωγή τραγουδιών είναι μέτριο προς κακό, δηλαδή μην περιμένετε να κάνετε το σπίτι σας ντίσκο με το τηλέφωνό σας. Η μπαταρία είναι το κυριότερο μειονέκτημα που έχει. Την θεωρώ επιεικώς απαράδεκτη, αν συνδεθείτε για μια ώρα στο ίντερνετ και μόλις την έχετε φουλάρει θα μείνετε από μπαταρία, αν κάνετε μια μέση χρήση ομιλίας θα αντέξει 2-3 μέρες, γενικά δεν αντέχει στις multimedia εφαρμογές. Το handsfree που δίνει η εταιρεία αρχικά είναι απαράδεκτο, έχει κάτι ακουστικά που είναι όσο ένα φασόλι γίγαντας, δεν χωράνε σε κανένα αυτί με αποτέλεσμα αν κινήστε στο δρόμο και ακούτε μουσική να μπαίνουν και οι λοιποί ήχοι μέσα γιατί δεν εφαρμόζουν σε κανένα αυτί φυσιολογικού ανθρώπου, ενώ στα Sony Ericsson που είχα πριν με τα ακουστικά απλά δεν άκουγες τίποτα από τον γύρω κόσμο. Όσον αφορά τα πολυμέσα να πώ πως θα ήθελα να υποστηρίζει περισσότερα formats και οχι να αναγκάζομαι να μετατρέπω τα αρχεία σε mp3 γιατί το mp4 δεν υποστηρίζεται. Αυτά είναι τα βασικά σημεία του συγκεκριμένου μοντέλου
×
×
  • Create New...