Jump to content

skipskou

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About skipskou

  • Ημ. Γέννησης Ιούλιος 17

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

skipskou's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εμένα και γυμναστής και γιατρός μου συνέστησαν να μην κάνω ποτέ Power Plate. Θα αντιμετωπίσω αργότερα προβλήματα στο σώμα μου. Ή που θα χτυπήσει στα γόνατα, ή στην σπονδυλική στήλη, ή παντού. Στο εξωτερικό έχει καταργηθεί σε πολλές χώρες. Πηγαίνω για χρόνια καθημερινά γυμναστήριο και μόνο αυτό παραδέχομαι ότι κάνει δουλειά σωστή και μακροχρόνια χωρίς προβλήματα. Το Power Plate μπορεί να φέρνει αποτελέσματα, αλλά ποιός ρισκάρει την υγεία του μακροχρόνια; :worry::worry:
  2. Γειά σας!!:) Τελικά το απόγευμα το πήρα το C902 Sony Ericsson. Ωραίο είναι δεν λέω, οι ρυθμίσεις και η χρήσεις του είναι οι ίδιες με τα προηγούμενα μοντέλα. Σαν το K800i είναι αλλά πιο λεπτό. Εκείνο που δεν μ΄ενθουσιάζει είναι η μικρή οθόνη. Έχει και μικρούλια γραμματάκια. Και δυσκολεύομαι. Το LG ναι μεν δεν είναι ξακουστό με την Sony αλλά επειδή ταυτόχρονα πήγα με φίλη μου και εκείνη πήρε LG SECRET-KF 750 μου άρεσε πιο πολύ να σου πω. Πιο μεγάλη οθόνη, Ελληνικό μενού, ωραίος ήχος, φωτό, κάμερα. Πιο ωραίο ντιζάιν και συρόμενο πορτάκι. Εύκολο μενού και αφής και πλήκτρα. Τα ίδια χαρακτηριστικά και ίδια τιμή με το Sony. ΑΛΛΑ Μου έχει κολλήσει το Viewty (KU990) . Ήθελα να αλλάξω το SONY με αυτό. Γιατί μου αρέσει η μεγάλη οθόνη και τα μεγάλα γράμματα. Αλλά το σκέφτομαι σε περίπτωση που θέλω να δω μια ταινία και δεν κρατήσει η μπαταρία για κλήσεις κ.λ.π. Σκέφτομαι που λέτε ότι δεν αποθηκεύονται σημειώσεις και πρόχειρα μηνύματα. Ότι πιο χρήσιμο για μένα. Και σκέφτομαι αν βγάζει καλό βίντεο και αν η μουσική είναι καλύτερη από της Sony K800i ή Sony C902 ή ισάξια με το 902. Ακόμα μια απορία. Επειδή αποθηκεύω έργα σε μορφή 3gp στα Sony, με την ίδια μορφή γίνεται και στο LG? Συγνώμη για τα πολλά που έγραψα, αλλά έχω κολλήσει εντελώς.:wacko::wacko::wacko::wacko:
  3. Σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντησή σου.:D:D
  4. Γειά σας. Κι εγώ που θέλω σε λίγη ώρα να πάω να πάρω κινητό Είχα καταλήξει στα Sony Ericsson ένα από τα δύο C902 ή G 900 και όταν πήγα σε κατάστημα η πωλήτρια μου έδειξε το δικό της το LG Viewty (KU990) και μου έδειξε και το SECRET-KF 750. Moυ είπε ότι πριν είχε Sony Ericsson και όταν πήρε το LG ΚU 990 έχει κολλήσει. Έφαγε πολλές τούμπες , έχει δηλαδή δοκιμαστεί και λέει ότι είναι εύκολο στην χρήση με μεγάλη οθόνη αφής, πράγμα που με ξετρέλανε. Αλλά σκέφτομαι που έχω συνηθίσει τα Ericsson και δεν ξέρω τι να κάνω. Έχουν 5 MP σε φωτό, αλλά δεν ξέρω από δυνατό ήχο αν βγάζει. Κάπου διάβασα ότι έχει πρόβλημα στο ζουμ ή στον ήχο. Και λένε ότι στις σημειώσεις, δεν παίρνει πάνω από 5. Δεν αλλάζει πάνω από 3 θέματα. Με την διάρκεια μπαταρίας δεν ξέρω αν αντέχει να δω κάποιο έργο σε κάποιο ταξίδι και να έχω ακόμα μπαταρία. Λένε ότι στο ευρετήριο παίρνει μόνο Λατινικούς χαρακτήρες. Και ότι δεν ακούγεται το ραδιόφωνο από τα ηχεία. Αυτά βέβαια τα έψαξα μετά. Δεν τα ήξερα να τα ρώταγα στην πωλήτρια. Εγώ θέλω να έχει όλες τις λειτουργίες τις κλασσικές της Sony Ericsson, συν 5 Mpixels συν τέλειο ήχο και δυνατό ζουμ. Το C902 έχει προβλήματα; Είχα το K800i Sony ericsson και ήθελα να ήξερα τι παραπάνω έχει εκτός από τα Pixels που καταλαβαίνω ότι θα είναι πιο καλό. Και από δυνατό ήχο τι γίνεται; Είναι πιο δυνατό από το Κ800i? Σας παρακαλώ απαντήστε μου ΕΠΕΙΓΟΝ!!!:D:D:D
×
×
  • Create New...