Jump to content

doofius

Members
  • Δημοσιεύσεις

    31
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by doofius

  1. Δοκίμασα χωρίς επιτυχία. Αν έχει κάποιος κάποια άλλη ιδέα ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ
  2. Δοκήμασα και την τελευταία jpower miui απίστευτα γρήγορη απλά είχα πρόβλημα με το gps το οποίο δεν μπορεσα να λύσω. Αν κάποιος έχει κάποια λύση καλοδεχουμενος. Πορσπάθησα ότι είχε αναφερθεί μέχρι σήμερα π.χ. φλασάρισμα προηγούμενης έκδοσης και μετα φλασ την νέα καθώς και τα αρχεία gps. To πρόβλημα είναι ότι το αρχείο gps υπάρχει αλλά δεν υπάρχει σαν επιλογή το gps για αλλαγή στα permission.
  3. Απλά να πω και γω την εμπειρία μου χρησιμοποίησα δυο εκδόσεις της miui του jpower με την πρώτη μετά από δύο μήνες χωρίς πρόβλημα ξαφνικά σε ένα reboot κόλλησε στο logo έναρξης και έκανε συνεχόμενα reboot.'Εκανα τημ επόμενη clean install και μετά από ένα μήνα άρχισε να σερνεται. Τώρα έχω βάλει την ρομ του xs που πρότεινε ο azulli απλά ο ήχος είναι πάτα πολύ χαμηλός υπάρχει κάποιο fix. Εννοώ τόσο το κουδούνισμα όαο και τον ήχο από το ακουστικό.
  4. Πρι την δοκιμάσεις υπάρχει πιο πρόσφατη αυτή που έχει παρουσιαστεί παραπάνω από Kostas1 : http://pan.baidu.com/s/1c09zSSK Βέβαια τωρα βλέπω ότι υπάρχει και πιο νέα αν θέλει κάποιος δοκιμάζει: http://pan.baidu.com/s/1i3gj5L7 Βασίλης
  5. Ποιά έκδοση χρησιμοποιείς?
  6. Από τότε που πρωτοασχολήθηκα με smartphone pda (το πρώτο μου ήταν ένα eten m600+) δεν έχω φορτίσει το βράδυ το κινητό ελάχιστες φορές. Μου έχει γίνει συνήθεια. Βασίλης
  7. Και σε εμένα με 015, 039 και 041 jb που δοκίμασα η a better camera εκτός ότι βγάζει φωτο μεγαλύτερες σε μέγεθος το αρχείο είναι πολύ πιο ζωντανές. Βασίλης. p.s. Κάτι άσχετο επειδή με έχουν αγγαρέψει φίλοι και γνωστοί να τους πάρω το κινητό και οι επειδή όλοι τους δεν έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις τους έχω αφήσει με την 015 από vickmall. Κάτι που πρόσεξα τώρα τελευταία ότι δεν έχουν διαφορά οι επιδόσεις antutu μεταξύ 015, 039 και 041.
  8. Ευχαριστώ την έχω δοκιμάσει και είναι καταπληκτική. Νόμιζα ότι αυτή ήταν πιο καινούργια έκδοση της δεν κατάλαβα ότι ήταν πιο παλιά από την έκδοση που είχα ήδη. Βασίλης
  9. Αυτή έχει ελληνικά και σε ποία έκδοση βασίζεται? Βασίλης
  10. Είναι αυτή από το ιταλικό site? Βασίλης.
  11. Ευχαριστώ θα την δοκιμάσω. Βασίλης
  12. Δουλεύει και η δόνηση στα capacitive buttons? Με τι recovery την πέρασες? Αν είναι εύκολο να ανεβάσεις την rom μήπως το αρχείο από baidu δεν κατεβαίνει σωστά και ολόκληρο? Ευχαριστώ Βασίλης. p.s. Χωρίς να παρεξηγηθώ πολλές φορές οι ρομ δεν περνάνε καλά με την πρώτη φορά, είτε φταίει το αρχείο είτε φταίει το recovery, από την μικρή μου εμπειρία με τις πρόσφατες εκδόσεις η cmw 6.0.3.0 μου φαίνεται ότι είναι η πιο αξιόπιστη. Οπότε μην καταδικάζουμε αμέσως μια rom όταν κάτι πάει στραβά.
  13. Αν αντι να σβήσεις παγώσεις το official app, νομίζω ότι το gosms δεν θα έχει θέμα. Βασίλης
  14. Από ΑΤΧ είναι. Αν την έχει δοκιμάσει κάποιος άλλος περισσότερο να την συγκρίνει σε σχέση με την 039 όσον αφορά τις επιδόσεις 3d drivers κλπ.
  15. Χωρίς να τις εχω δοκιμασει: http://pan.baidu.com/s/1mg60f12 και http://pan.baidu.com/s/1mgLto5y Δεν ξερω τι διαφορα εχουν και σε ποια rom στηριζονται, αν δηλαδη σε official beta από himax κπλ. Ευχαριστώ. Βασίλης
  16. Θα ήθελα να δοκιμάσεις αν έχεις χρόνο την beta kit kat από ΑΤΧ. Βασίλης.
  17. Μια ερωτηση όταν λες original eten wm 6.1 ειναι official γιατι εγω στο site της ετεν βλεπω μονο wm 6 και με ονομα αρχειου X600_WWE_A42_030_0411 αυτην εννοεις ή ειναι αλλη ρομ?
  18. Καλησπερα στο forum να κανω μια ερωτηση αν ξερει κανεις. η rom που υπαρχει για το X610 με windows 6.1 παίζει και στο X600 και αν υπαρχει η official μπορει να την ανεβασει καποιος η να δωσει το λινκ απο eten.
  19. Να κανω μια ερωτηση αν ξερει καποιος σημερα μπαινοντας στο site της eten ειδα εκτος από την 411 και μια καινουργια 411 με ονομα αρχειου "ETEN_X600_GER_A42_030_0411" εχει τιποτα αλλαγες?
  20. dead link αν γίνεται να το ξανανεβασεις το gprs wizard 3.0. Ευχαριστώ.
  21. Είναι εύκολο κανείς να εξηγήσει τι περιλαμβάνει η ROM στην οποία γίνεται αναφορά στο post #2026, πχ. ποια προγραμματα έχει και ποιες αλλαγές. και επισης συμαντικο αν έχει προβληματα συμβατότητας με προγραμματα κλπ. Γινεται αν την περάσω μετά να ξαναγυρίσω στην official? Ευχαριστώ.
  22. Έχει μια μικρή βελτίωση στον δείκτη της μπαταρίας και είναι λίγο πιο γρήγορη αλλά παρόλα αυτά μία από τα ίδια. Δεν βλέπω να βελτιώνεται σύντομα η κατάσταση και δεν μπορώ να καταλάβω τί γίνεται με την eten. Και το μ600+ που έχω μία από τα ίδια είναι απλά απαράδεκτη εταιρεία και από ότι ακούω και το χ650 μία από τα ίδια.
  23. Tο είδα το post αλλά με ενδιαφέρει σε official αν υπάρχει κάτι νεότερο από την 382. thanks
×
×
  • Create New...