Jump to content

manavigon

Members
  • Δημοσιεύσεις

    21
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About manavigon

  • Ημ. Γέννησης 02/08/1981

manavigon's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ναι ναι δε το χα δει..μεγαλο το thread,500 σελιδες κοντευει!! ειναι ατομικες γραμμες η σε καποιο πακετο?αν ειναι παντως ατομικο να χαιρεσαι που καταφερες κατι τετοιο..:) παντως οι καλες επιδοτησεις ανηκουν στο παρελθον για ολους μας και εισαι πιστευω απο τους τελευταιους τυχερους..lucky you!!:D:D
  2. iphone4..ποπο αγχος!!! αυτο εννοω, να το κανεις απο το σαιτ και οχι απο το καταστημα.. δυστυχως δε ξερω να σου απαντησω ..επιμενω να ρωτησεις στην εξ.πελατων για λεπτομεριες..
  3. θα στα φερει ο κουριερ ολα..μια τζιφρα σου θα ειναι αρκετη.. αλλα οτι και να σου πω εγω εδω θα ειναι ανεπισημο αρα κανε ενα τηλ στην εξ.πελατων για λεπτομεριες..παντως ετσι και τη δουλεια σου θα κανεις και δε θα μπλεξεις με καταστημα, ολο και η συσκευη δε θα υπαρχει, ολο και καποιο συστημα θα χει προβλ. στην ουσια θα τα κανεις ολα μονος σου οπως θες εσυ.. -η ταπεινη αποψη μου παντα- cheers..
  4. Ναι, μπορεις.. και αντικαταβολη θα σου ερθει και δε θα πληρωσεις μεταφορικα.. καλες διακοπες btw..
  5. φιλε cellphone μας λες και τι λογαριασμους κανεις δλδ ποσα πληρωνεις καθε μηνα για να καταλαβουν ολοι... για να σου δινουν αυτα που λες, δε στεκουν καθολου για καποιον που κανει 30 και 50€ λογαριασμο το μηνα ..και οι περισσοτεροι κατα τη γνωμη μου παντα εδω τετοια ποσα πληρωνουν..αν οχι και λιγοτερα..φυσικα δε μιλαω για εταιρικους πελατες ..
  6. mol εχεις δικιο..:X:O ολα οκ..ααχχ αχ.....και τσουπ νατο:)
  7. ποια εκδοση?του παιχνιδιου? 2 διαφορετικα κατεβασα..εχω και τα κωλc win7 home pemium..αν και σε αλλους με ιδιο λειτουργικο παιζει..τι να πω? εχεις λινκ για γκριντ που παιζει στανταρ?
  8. χενκς παιδες αλλα δε παιζει..παιζει το ιντρο της εισαγωγης και μολισ παει να φορτωσει ντεντ εντ..τα κανα ολα..για το κρ@κ, την αναλυση, κατεβασα κι αλλα κρ@κ το xml ολαα..ταπαντα ολα,,,τα κοαλα τπτ..:mad:..θα κανω αυτο που λες φιλος , grid.. thanks again..
  9. καλησπερα ξερει κανεις αν παιζει σαυτο το λαπτοπ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.906446 καθε βοηθεια υπερπολυτιμη :)
  10. Η φωτο ειναι του 2008 τον αυγουστο μολις ειχα αγορασει το μαχακι μου.. με το μανισιο σοφτγουερ και Q3_2008 χαρτες..ΟΝ ΑΙR...:p οποιος εχει καμια παραπλησια θα ηταν ωραιο να την μοιραστει εδω! http://img714.imageshack.us/img714/5066/naviair.jpg
  11. Καλησπερα.. ελενικο "χτυπησες" τη μερα και την ωρα που οι περισσοτεροι εχουν βαλει στα μαχακια προορισμο τη παραλια που θα κανουν το κυριακατικο μπανακι και φυσικα θα δοκιμασουν και μια καινουρια βερσιον στο πηγαινε-ελα!! στο 40πλασ μου αρεσε το active lane assistant και το mybest POIs (που μου θυμησε το myroutes αλλα με POIs).πολυ ωραιο design συγκρητικα με 12χχ 43χχ και reset button που δε θελει οδοντογλυφιδα!!:D Τα τεχνικα χαρακτηριστικα αισθητα καλυτερα απο το 21χχ και μου φαινεται πλεον πως(για μενα τουλαχιστον) αυτο θα με κανει να αγορασω μια πιο δυνατη συσκευη..καθαρα για λογους δυνατοτητων. ps. παντως ελενη αλλο να χρησημοποιηεις ενα μαχακι στη Γερμανια, τη Γαλλια η την ολλανδια και αλλο στην ελλαδιτσα..κωμικοτραγικες διαφορες και αν εξαιρεσεις την TMC(που σιγα να μη πληρωσει-μισθωση ποτε η ελλαδα) ειμαι περιεργος τη σοι 99% καλυψη ειναι αυτη που εχει Q2_2010.. καλη συνεχεια....
  12. Με 15€ τη βρηκα φιλε μου και μονος θα τη βαλω..:D cheers!!
  13. Καλημερα σε ολους Σιγα μη τσακωθουμε 120 σελ. μετα το πρωτο ποστ του...ΜΑΧ!!:lol: Εγω αυτο που εχω να πω ειναι οτι το 2110μαχ που αγορασα τον αυγουστο του2008 και με ολα αυτα τα καλουδια κυριολεκτικα ΠΕΤΑΕΙ!! (μπραβο στα 5-6 παιδια που μοιραστηκαν ολα αυτα μαζι μας) Το μονο θεμα πλεον ειναι οτι απο τη πολλη τη χρηση πρεπει σιγα-σιγα να αλλαξω μια μπαταρια:( και θα την παραγειλλω αμεσως μετα την υποβολη αυτου του μυνηματος..
  14. σωστος ο nikos_211..ετσι ακριβως τα ειχα υπολογισει και γω νικο + οτι θα παρω και μια 8αρα c6 ομως(αφου δουλευουν οκ οπως ειπαν καποια παιδια σε προηγομενα ποστ!!!)και θα τα ριξω εκει μεσα μαζι με το ιγο 8.3.2 και 130 χαρτες που κατεβασα ολη την αμερικη κατι ταιλανδες. ινδονησιες και δε θυμαμαι τι αλλο εχει μεσα..ΧΑΜΟΟΟΣΣΣ
  15. ναι αυτα:Kingston SDHC 4gb c4 / Navigon(2110 to 7210 MN 7.3.4) / Navteq Q1_2009 / igo 8.0.0 / FW 04.04 εχω αυτη τη στιγμη και οπως φαινεται εχω μεινει λιγο πισω.. εχω ομως αλλη μια sd ιδια με την γνησια και σκεφτομαι να βαλω εκει το 7.4 με Q2_2009αλλα νομιζω ο σικαβαλα ειπε οτι ειναι 2γιγα παρα..θατο παρει μαζι με χαρτες κλπ η οχι? και εχω και τη γνησια την sd για backup..
×
×
  • Create New...