Jump to content

gghh

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by gghh

  1. ρε παιδια, καταφερε κανεις να βαλει χαρτες σ'αυτο το κινητο..? κατεβασα ενα .jad αρχειο απο google maps, αλλα δεν μπορει να γινει η εγκατασταση του στο κινητο..Αν εχει καταφερει κανεις να τους περασει (αυτους ή και αλλους) ας μας πει πως, μου χρειαζονται αμεσα..!:( thanks!
  2. ρε παιδια το πηρα κ εγω το συγκεκριμενο κινητο, και τελικα οπως ακριβως το φοβομουν μικροφωνιζει παρα πολυ!! επειδη ειναι ακομα μεσα στη βδομαδα απο την ημερομηνια αγορας, το πηγα λοιπον στο καταστημα oteshop απ οπου το αγορασα και ζητησα αμεση αντικατασταση.. Οι τυποι μου ειπαν οτι επειδη δεν το ειχαν διαθεσιμο, θα πρεπει το κινητο να παει Θεσσαλονικη και μετα αυτοι απο εκει να μου στειλουν ενα καινουριο..!! Διαδικασια που μου κανει εντυπωση για την πολυπλοκοτητα της!! Τους ρωτησα αν παω εγω στην αντιπροσωπια της LG στην Αθηνα μηπως μπορεσουν να μου το αλλαξουν απευθειας απο εκει (για να μην ξενεινω απο κινητο για μια βδομαδα!!) και μου ειπαν οτι ουτε αυτο γινεται..! Σας εχει τυχει κατι αντιστοιχο? Δεν μπορω να απαιτησω απο την LG στην Αθηνα να μου το αλλαξουν απευθειας χωρις να περιμενω να μου το στειλουν απο Θεσσαλονικη?? Eυχαριστω εκ των προτερων
  3. παιδια, να σας ρωτησω κι εγω κατι με τη σειρα μου..Φιλοι που το εχουν αγορασει λενε πως μικροφωνιζει απιστευτα το συγκεκριμενο κινητο, δηλαδη πανω απο την ενταση 3 δεν μπορεις ουσιαστικα να ακουσεις τον συνομιλητη σου απο τον υπερβολικο μικροφωνισμο...! Ισχυει οντως κατι τετοιο σε οσους απο εσας το εχουν ηδη αγορασει..? Και αν ναι, δεν μπορει να γινει κατι για να αποφευχθει αυτο? Επιπλεον, επειδη φαινεται πολυ "ευθραστο" (στην τοσο εκτεθειμενη οθονη του αναφερομαι) χρειαζεται απαραιτητα θηκη?
×
×
  • Create New...