Jump to content

sakis_Rye

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by sakis_Rye

  1. Καλησπέρα παιδιά Ποια κάρτα flash SD 4GB διαβάζει το RYE 3503. Η αν υπάρχω τρόπος να διαβάζει όλες τις 4GB
  2. Καλησπέρα παιδιά Ποια κάρτα flash SD 4GB διαβάζει το RYE 3503. Η αν υπάρχω τρόπος να διαβάζει όλες τις 4GB
  3. Αριστερά έχει από κάτο πρως τα πάνω USB-Reset-Card sD Δεξιά από κάτω πρως τα πάνω Τροφοδοσία - LOCK - Volume Κεραία > > ? ? ?:!: Μάλλον νέα φουρνιά..!!
  4. Που συνδέεται η ΕΧΤΡΑ εξωτερική κεραία για RYE TRAVELER 3503.? ? :O
  5. Νέος έλεγχος φορτιστή ... :!: Από 7V - 24V στην είσοδο σταθερή τάση 6V στην έξοδο. Κατανάλοση 300mΑ-400mΑ (0,3Α-0,4Α) στην φόρτιση. Κατανάλοση 600mA-700mA (0,6A-0,7A) λειτουργεία και φόρτιση. Άρα τα 1,5Α είναι για λόγους ασφαλείας και ανοχής υλικών (Η κατανάλωση του rye 3503 δεν πρέπει να ξεπεπρνά τα 1,5-2,5Watt) Ευχαρηστώ πολύ panosvlass .!!! ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η << 8-ΩΡΗ >> ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΤΙΣΗ στο συγκεκριμένο pna.
  6. Το άλλαξα με καινούργιο, σίγουρα από επιστροφή (έχει κομμένη την χάρτινη ασφάλεια πίσω κάτω δεξιά στην βίδα) δουλεύει μια χαρά μέχρι στιγμής. Για τα προβλήματα που πολλά παιδιά αντιμετώπισαν το << πιθανότερο >> είναι λόγο κακής ποιότητας μπαταρίας και σίγουρα λάθος πρώτης φόρτισης. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η << 8-ΩΡΗ >> ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΤΙΣΗ στο συγκεκριμένο pna. Το λέω αυτό με σιγουριά γιατί έριξα μια ματιά στα σωθικά του(Με φίλο Ηλεκτρονικό). Όσον αφορά τον φορτιστή αυτοκινήτου (6V/1,5A) το 1,5Α βοηθά στην ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ του rye και όχι στην φόρτιση. Ποιο απλά με μέση κατανάλωση 7-8Watt το ρεύμα που πρέπει να έχει ο φορτιστής(Τροφοδοτικό) πρέπει να είναι 1.333 Ampere (1,3A) τουλάχιστον. Έτσι το 1,5Α είναι σωστό για λόγου ασφαλείας και ανοχής υλικών. Βάζοντας το rye (και κάθε άλλο GPS) στην τροφοδοσία παύει να λειτουργεί από την μπαταρία και λειτουργεί/Φορτίζει με την παροχή απευθείας ρεύματος. ΑΛΛΑ λόγο έξυπνης κατασκευής εάν η παροχή ρεύματος διακοπή τότε αυτόματα επιστρέφει στην μπαταρία. ( κάτι σαν UPS) Για τον λόγο αυτό η σωστή επιλογή φορτιστή/Τροφοδοτικού για το σπίτι είναι επιτακτική. Αυτά τα λίγα έχω να πω. Περιμένω και καμιά βοήθεια για χάρτες βρε παιδιά.!!!
  7. Καλησπέρα παιδιά . Πήρα χθες το 3503. Μετά από καμιά 1-2 ώρες έσβησε και δεν έχει ξανά ανάψει από τότε. Το πάω για αλλαγή σίγουρα .! Εάν μπορείτε να μου δώσετε και εμένα τα φώτα σας για να περάσω στην SD τους χάρτες και ότι άλλο χρειάζεται θα το εκτιμούσα δεόντως
×
×
  • Create New...