Jump to content

threftari

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by threftari

  1. Καλησπερα σας,

     

    ειμαι κατοχος του Νec 410i i-mode,και μεχρι και πριν απο 5 μηνες ειχα το καρτοσυμβολαιο Cosmote 20.απο τοτε εκοψα το προγραμμα,καταργηθηκε και ο αριθμος μου.

    Επειδη μου εχει μεινει καβατζα η συσκευη, μπορω να τη μετατρεψω σε καρτοκινητο Cosmocarta;Πρεπει να γινει αλλαγη στη SIM;

  2. Τελευταια εφαγα κολλημα με τις 3bit παλι!:p

     

    και εγω ειχα μανια ενα φεγγαρι με τις 3bit, αλλα με αυτες που ειχαν γεμιση καραμελα μεσα.ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΕΓΑΛΗ!!!!!

    Τις εχουν ομως καταργησει εδω και 2-3 χρονια οι λακαμαδες:mad::mad::mad:

  3. Ειναι αψυχολογητη, αλλα μεμονομενη η αντιδραση του αστυνομικου,αλλα το μεγαλυτερο κακο ηταν οτι αυτο εδωσε αφορμη σε ολα αυτα τα αντιεξουσιαστικα σκουπιδια και κατακαθια της κοινωνιας να καψουν και να καταστρεψουν περιουσιες φουκαραδων καταστηματαρχων.

    Το μεγαλυτερο καταντημα ειναι οτι η αστυνομια με την ανοχη ή και την θεληση της πολιτειας εχεις επιτερεψει σε ολους αυτους τους ξεφτιλισμενους αριστεριστες να κανουν την Αθηνα κτημα τους με το ετσι θελω,αντι να τους μαζεψει.

    Και βεβαιως αφορμη δεν εβρισκαν οι μαθητες για πορειες και καταληψεις.Παντως τωρα βρηκαν και ενα αλλο ζητημα για να κλεινουν τα σχολεια, περα απο το οτι δεν εχουν μπουγατσες τα κυλικεια......

  4. Λοιπόν, κοίταξε πώς έχει

     

    1) Ο Προγραμματισμός δεν απαιτεί καμιά δουλειά στον υπολογιστή.Όπως σ'ενημέρωσαν είναι μάθημα με ασκήσεις οι οποίες έχουν συγκεκριμένη μεθοδολογία και τυπολογία που άμα εξασκηθείς μετά μπορείς να λύσεις τα πάντα, ό,τι σου βάλουν.

    Το μάθημα θεωρητικό δεν το λες αλλα ούτε και μαθηματικό,είναι κάτι ιδιαίτερο και πάνω απ'όλα βατό.

    Όσον αφορά το αν βγαίνει μόνο μ'ένα βοήθημα στο χέρι θα σου έλεγα όχι,θέλει καθοδήγηση.Κατ'εμέ είναι αδύνατο να το βγάλεις μόνος σου αν δεν είχες προηγουμένως επαφή με το περιεχόμενο του μαθήματος.

    Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένας καλός καθηγητής που να βάζει μεγάλη ποικιλία ασκήσεων για επίλυση και φυσικά να έχει μεταδοτικότητα.Τα βοηθήματα σ'αυτό το μάθημα είναι αχρείαστα (έγραψα 19,5 μόνο κάνοντας επανάληψη τις πιο σημαντικές ασκήσεις που μας υπέδειξε αν αυτό σε παρηγορεί.τα βοηθήματα ξέχασε τα).

     

    2) Και τα δύο ΑΟΔΕ-ΑΟΘ βγαίνουν με συστηματικό,προγραμματισμένο και σωστό διάβασμα (όπως και κάθε μάθημα βασικά) με τη διαφορά οτι το ΑΟΘ θέλει φροντιστήριο γιατί δεν είναι κατα βάση θεωρητικό μάθημα.

    Το ΑΟΔΕ απ'την άλλη το βγάζεις μόνος σου,θέλει πολλές επαναλήψεις γιατί ειναι αποκλειστικά θεωρητικό μάθημα και δεν λέει να χάσεις μόρια απ'αυτό(να μαθαίνεις απ'έξω τα πάντα,αν μπορείς μάθε τα όπως τα λέει το βιβλίο αλλιώς με δικά σου λόγια πάνω κάτω χωρίς όμως να παραλείπεις τις λέξεις κλειδιά.)

    Όσον αφορά το ΑΟΔΕ να πηγαίνεις να παίρνεις τα τέστ απ'το φροντιστήριο που θα βάζει σ'όσους το κάνουν εκεί απλά για να πάρεις μια ιδέα πώς και τί πέφτει.

    Συμβουλή : Άν κάτι σε δυσκολεύει και δεν μπορείς να το μάθεις απ'έξω όσες φορές και να το πείς,κάτσε να το γράψεις και θα δεις διαφορά.πιάνει ;)

     

    3) Στο θέμα των βοηθημάτων με πιάνεις αδιάβαστο.Βοηθήματα είχα μόνο στα Μαθηματικά-Φυσική κατεύθυνσης και αυτά τα πέταξα αμέσως μετά τις πανελλαδικές.

     

     

    Επειδή το να δώσεις ξανά πανελλαδικές είναι κάτι που αποφάσισες οτι θέλεις να κάνεις απο μόνος σου και δεν είναι η πίεση των γονιών ή κάτι τέτοιο που σε οδήγησε σ'αυτό είμαι σίγουρος οτι θα σκίσεις φίλε.Μη μασάς.

    Κι εγώ με τη δεύτερη προσπάθεια τα κατάφερα για σχολή ΑΕΙ σχετική με τη διοίκηση επιχειρήσεων που θές.Όλα θα πάνε καλά

     

    Άντε καλή επιτυχία ε

     

    Ok Vintersong, ευχαριστω.

    Το οτι θα δωσω ξανα εξετασεις εννοειται οτι ειναι αποκλειστικα δικη μου αποφαση.

    Αντε να δουμε τι θα κανουμε φετος.

    Και απο εμνεα καλη επιτυχια σε ολους τους τελοιοφοιτους και αποφοιτους που θα δωσουν φετος πανελληνιες.

  5. threftari ο κύκλος χημείας-βιοχημείας είναι διακοσμητικός και υπάρχει μόνο στα χαρτιά απ'όσο γνωρίζω.

    Τέλος πάντων εμείς τουλάχιστον δεν είχαμε τη δυνατότητα επιλογής αυτού του κύκλου και δεν θυμάμαι γενικά να υπάρχει βιοχημεία στις πανελλαδικές.

    Άσε που και να υπήρχε αυτος ο κύκλος δεν θα σ'τον συνιστούσα.Αυτός με την ανάπτυξη εφαρμογών σε προγραμματιστικό περιβάλλον και το ΑΟΔΕ είναι πιο εύκολος.;)

     

    Oντως το εχω διαπιστωσει και εγω οτι ειναι σχεδον ανυπαρκτος αυτος ο κυκλος.

    Αυτο που θελω να ξεκαθαρισω ειναι:

    1)Ο Προγραμματισμος για να διαβαστει απαιτει και δουλεια με υπολογιστη , ή ειναι θεωρητικο μαθημα;Δηλαδη μπορει ενας υποψηφιος να διαβασει μονος του ΑΕΠΠ συστηματικα και με τη βοηθεια ισως καποιου εξωσχολικου βοηθηματος;Απ οτι μου εχουν πει εχει και ασκησεις αλλα ολες εχουν καποια συγκεκριμενη μεθοδολογια και τυπολογια που αμα εξασκηθεις, μετα ειναι σχετικα βατο να λυσεις τις ασκησεις αυτου του μαθηματος

    2)ΑΟΔΕ-ΑΟΘ βγαινουν μονα του χωρις φροντηστηριο με συστηματικο, προγραμματισμενο και σωστο διαβασμα απο εναν υποψηφιο;

    3)Πειτε μου 2-3 πολυ καλα εξωσχολικα βοηθηματα για καθε ενα απο τα μαθηματα

    αυτης της κατευθυνσης, που καθοδηγουν, και βαζουν στο κλιμα των εξετασεων βοηθανε καποιον που ασχολειται και διαβαζει μονος του.

  6. Μπηκαμε ηδη στην καινουργια σχολικη χρονια και χιλιαδες τελειοφοιτοι και αποφοιτη θα μπουν και φετος στο γολγοθα για την εισοδο στην Τριτοβαθμια Εκπαίδευση.

    Ειμαι αποφοιτος παλαιου τυπου Λυκειου και αποφασισα φετος να κανω μια προσπαθεια για να επιτυχω κατι που ηθελα παντα, την εισοδο μου σε ΑΕΙ.

    Στοχευω Διοικηση Επιχειρησεων και θα ακολουθησω τεχνολογικη Κατευθυνση.

    Επειδη δεν ειμαι και εξπερ στα ττου τωρινου συστηματος εισαγωγης, παιδια ποιους απο τους δυο κυκλους της Τεχνολογικης ειναι πιο βατος;

    Απο οτι εχω διαπιστωσει απο το ψαξιμο που εχω κανει, ο κυκλος με Χημεια-βιοχημεια και Ηλεκτρολογια ειναι ελαχιστα δημοφιλης.

×
×
  • Create New...