Jump to content

threftari

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by threftari

  1. Καλησπερα σας, ειμαι κατοχος του Νec 410i i-mode,και μεχρι και πριν απο 5 μηνες ειχα το καρτοσυμβολαιο Cosmote 20.απο τοτε εκοψα το προγραμμα,καταργηθηκε και ο αριθμος μου. Επειδη μου εχει μεινει καβατζα η συσκευη, μπορω να τη μετατρεψω σε καρτοκινητο Cosmocarta;Πρεπει να γινει αλλαγη στη SIM;
  2. και εγω ειχα μανια ενα φεγγαρι με τις 3bit, αλλα με αυτες που ειχαν γεμιση καραμελα μεσα.ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΕΓΑΛΗ!!!!! Τις εχουν ομως καταργησει εδω και 2-3 χρονια οι λακαμαδες:mad::mad::mad:
  3. Ειναι αψυχολογητη, αλλα μεμονομενη η αντιδραση του αστυνομικου,αλλα το μεγαλυτερο κακο ηταν οτι αυτο εδωσε αφορμη σε ολα αυτα τα αντιεξουσιαστικα σκουπιδια και κατακαθια της κοινωνιας να καψουν και να καταστρεψουν περιουσιες φουκαραδων καταστηματαρχων. Το μεγαλυτερο καταντημα ειναι οτι η αστυνομια με την ανοχη ή και την θεληση της πολιτειας εχεις επιτερεψει σε ολους αυτους τους ξεφτιλισμενους αριστεριστες να κανουν την Αθηνα κτημα τους με το ετσι θελω,αντι να τους μαζεψει. Και βεβαιως αφορμη δεν εβρισκαν οι μαθητες για πορειες και καταληψεις.Παντως τωρα βρηκαν και ενα αλλο ζητημα για να κλεινουν τα σχολεια, περα απο το οτι δεν εχουν μπουγατσες τα κυλικεια......
  4. Ok Vintersong, ευχαριστω. Το οτι θα δωσω ξανα εξετασεις εννοειται οτι ειναι αποκλειστικα δικη μου αποφαση. Αντε να δουμε τι θα κανουμε φετος. Και απο εμνεα καλη επιτυχια σε ολους τους τελοιοφοιτους και αποφοιτους που θα δωσουν φετος πανελληνιες.
  5. Oντως το εχω διαπιστωσει και εγω οτι ειναι σχεδον ανυπαρκτος αυτος ο κυκλος. Αυτο που θελω να ξεκαθαρισω ειναι: 1)Ο Προγραμματισμος για να διαβαστει απαιτει και δουλεια με υπολογιστη , ή ειναι θεωρητικο μαθημα;Δηλαδη μπορει ενας υποψηφιος να διαβασει μονος του ΑΕΠΠ συστηματικα και με τη βοηθεια ισως καποιου εξωσχολικου βοηθηματος;Απ οτι μου εχουν πει εχει και ασκησεις αλλα ολες εχουν καποια συγκεκριμενη μεθοδολογια και τυπολογια που αμα εξασκηθεις, μετα ειναι σχετικα βατο να λυσεις τις ασκησεις αυτου του μαθηματος 2)ΑΟΔΕ-ΑΟΘ βγαινουν μονα του χωρις φροντηστηριο με συστηματικο, προγραμματισμενο και σωστο διαβασμα απο εναν υποψηφιο; 3)Πειτε μου 2-3 πολυ καλα εξωσχολικα βοηθηματα για καθε ενα απο τα μαθηματα αυτης της κατευθυνσης, που καθοδηγουν, και βαζουν στο κλιμα των εξετασεων βοηθανε καποιον που ασχολειται και διαβαζει μονος του.
  6. Μπηκαμε ηδη στην καινουργια σχολικη χρονια και χιλιαδες τελειοφοιτοι και αποφοιτη θα μπουν και φετος στο γολγοθα για την εισοδο στην Τριτοβαθμια Εκπαίδευση. Ειμαι αποφοιτος παλαιου τυπου Λυκειου και αποφασισα φετος να κανω μια προσπαθεια για να επιτυχω κατι που ηθελα παντα, την εισοδο μου σε ΑΕΙ. Στοχευω Διοικηση Επιχειρησεων και θα ακολουθησω τεχνολογικη Κατευθυνση. Επειδη δεν ειμαι και εξπερ στα ττου τωρινου συστηματος εισαγωγης, παιδια ποιους απο τους δυο κυκλους της Τεχνολογικης ειναι πιο βατος; Απο οτι εχω διαπιστωσει απο το ψαξιμο που εχω κανει, ο κυκλος με Χημεια-βιοχημεια και Ηλεκτρολογια ειναι ελαχιστα δημοφιλης.
  7. Το πιθανοτερο ειναι να εχουν τιποτα "μεσα" σε τραπεζες και να βγαζουν δανεια και καρτες βερεσε. Δεν ξερω πως χρεωνουν ομως.
  8. 1)Θα αγοραζα ενα AUDI A6 2) Θα ανοιγα ενα dvd club καργα bluray 3)Θα πηγαινα ταξιδι στο Milford Sound της Νεας Ζηλανδιας. 4)Θα αγοραζα ολη τη δισκογραφια και σε βινυλιο και cd των rolling stones, deep purple, scorpions, prodigy. Τα υπολοιπα στην τραπεζα.
×
×
  • Create New...