Jump to content

FoNor

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by FoNor

  1. johnny to deposito kokkino tha t afiseis? telika eimai poli euxaristimenos me to cbr m...oloi m lene poli kala logia... Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish» καθώς επίσης και η γραφή τύπου SMS. Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση.
  2. τα ειδα τα τυβες σ...ωραια...αλλα θελω συμβουλες.. κ δν μπαινω και πολυ msn.πειτε κανενα γραναζι καμια ιδεα...δν θελω πολυαστερα μπροστα... σκεφτομουν να κανο κατω απο το φαναρι
  3. γεια σας..ειναι το πρωτο μου ποστ εδω...εχω ενα cbr 125 που το αγορασα χτες 1000 ευρω με 6000 χλμ...θα ηθελα να μαθω μερικες μικρες βελτιωσεις...το μηχανακι δν φοραει μανισια...δν ξερω πως λεγεται η εξατμιση ακομα..αν ξερεται καμια μικρη και φτηνη βελτιωση .πειτε μ. και καμια ιδεα για να το κανο πιο ομορφο.δν φοραει λαστοτηρα...ουτε πινακιδα..ειναι μαυρο...στις τρυπες κατω απο το ντεποζιτο εχω βαλει σιτακια...κ δν φοραω καθρευτες..σκεφτομαι να αλλαξω γραναζια και να βαλω τελικης αλλα θελω και την εκκινηση για σουζες..μιπως ξερεται ποσο κανουν τα ρευματα? και αμα εχει μεγαλη διαφορα.. σορρυ αμα εχω κανει καπου λαθακια απλως δν εχω συνιθισει να γραφω με ελληνικα.
×
×
  • Create New...