Jump to content

thanagr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by thanagr

  1. Η πιο ελεεινή εταιρεία που είχα ποτέ. Μου χρέωσε κλήση προς κινητό 2,5 ώρες τον μήνα Απρίλιο όταν ήμουν σε διακοπές του Πάσχα εγώ και η οικογένεια μου και δεν υπήρχε κανένας στο σπίτι. Φυσικά δεν βρήκα καμία ανταπόκριση απο τους κλέφτες και τους λεω κλέφτες γιατί αυτό έγινε δύο μήνες μετά αφού ζήτησα να μου βγαλουν τα δωρεάν κινητά. Τυχαίο; Δεν νομίζω. Για αυτό μακριά
  2. Έχετε τραβήξει όλοι video πάνω από λεπτό και μετά σας το δείχνει καλά? Εγώ την πρώτη συσκευή την αντικατέστησα γιατί κόλλαγε κατά την αναπαραγωγή και το ίδιο μου κάνει και η νέα συσκευή είτε κάνω την αποθήκευση στην sd class 10 είτε στην μνήμη του τηλεφώνου. Πάντως η πρώτη επαφή μου με τα microsoft phone δεν πάει καλά.:mad:
  3. Το πήγα για αντικατάσταση στα media και μου δώσανε καινούργιο. Το ίδιο μου κάνει και αυτό. Εδώ να σημειώσω οτι μαζί με το πρώτο τηλέφωνο είχα πάρει κάρτα sd class 10 και σήμερα την πήγα για έλεγχο και αυτη στο ίδιο το κατάστημα. Θα έχω απάντηση σε δέκα μέρες.
  4. Γεια και χαρά σε όλους. Εδώ και 5 μέρες είμαι κάτοχος του 640xl. Μόλις εχθές τράβηξα τρία βίντεο τον 5 λεπτών περίπου από της γυμναστικές επιδείξεις της μικρής, όταν τα έβαλα να παίξουν διαπίστωσα ότι κολάγανε σε πάρα πολλά σημεία. Μήπως δεν κάνω κάτι καλά εγώ? Μήπως χρειάζεται κάποια ρύθμιση την οποία δεν έχω κάνει? Οποιαδήποτε συμβουλή είναι καλοδεχούμενη. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  5. Μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ να ενεργοποιήσω την προσφορά για τον ένα χρόνο δωρεάν office?Ευχαριστώ.
  6. Καλησπέρα θα ήθελα την βοήθεια σας στο ακόλουθο θέμα γιατί ήμαστε καινούργιοι στα wp. Εδώ και δυο μέρες έχω πάρει για την γυναίκα μου το microsoft 535 dual sim της κατέβασα την εφαρμογή viber όπως είχε και στο παλιό της τηλέφωνο αλλά ενώ είναι στο wifi και γενικότερα στο δίκτυο ο άλλος δεν την βλέπει συνδεδεμένη. Μπορώ να κάνω κάτι για να το διορθώσω; Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...