Jump to content

boss_root

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About boss_root

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

boss_root's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ναι το ξερω οτι δεν εχει led απλα στο update ελεγε κατι για φλας στις κλησεις και ελεγα μηπως το χρησιμοποιουσαν αντι για το led.
  2. Στα κουμπια εννοω οτι για την διαχειριση των εφαρμογων που τρεχουν πλεον πατας παρατεταμενα το κουμπι του μενου και οχι το home.Διαπιστωσα οτι η κληση τερματιζει πλεον αν πατησεις το κουμπι που ανοιγει το κινητο.Η μπαταρια κραταει το ιδιο.το ηχειο παιζει το ιδιο χαμηλα.κατι που να βοηθαει στο χαμενο led notification δεν ειδα εκτος και αν θελει καποια ενεργοποιηση απο τις ρυθμισεις...Αυτα!
  3. Ουσιαστικη καμια ακομα...μονο στα κουμπια...η αληθεια ειναι οτι δεν το εψαξα πολυ.
  4. Γινεται, απλα οταν κανει reboot δεν προχωραει αυτοματα σε update και πρεπει να βρει μονος του το αρχειο στους φακελους που αναφερω.Σε εμενα τουλαχιστον πετυχε και εχω τωρα τη version 16.Εχω κρατησει και το αρχειο του update σε περιπτωση που καποιος δεν μπορει να το βρει.
  5. Οταν λεω recovery εννοω την ΤWRP και εγω αυτη εχω.
  6. Κατεβαζεις το update και πατας ενημερωση τωρα.Σε παει στο recovery και εκει πατας install. Μετα πας /data/data/com.adups.fota/ και μετα cashe ή files δεν θυμαμαι αλλα αυτο που ψαχνεις ειναι το update.zip. καντο install και εισαι οκ.
  7. Ok thanks... Εγινε και η αναβάθμιση! Κρατησα και το αρχείο για όποιον το θέλει!
  8. ωχ αλήθεια? Πρέπει να το ξεrootαρώ?
  9. Παιδιά έχω ερώτηση, εγώ έχω 32-bit λειτουργικό στο Oukitel όπως φαίνεται στην φώτο από το untutu και σήμερα μου ήρθε ειδοποίηση να κάνω αναβάθμιση όπως φαίνεται παρακάτω όταν κάνω πατάω ενημέρωση τώρα και μετά από λίγο κάνει επανεκκίνηση, ξεκινάει σε recovery mode στο TWRP που του έχω βάλει για να το rootαρω και δεν κάνει την αναβάθμιση. Μήπως κάποιος γνωρίζει που αποθηκεύεται η αναβάθμιση που είναι 167,55 Mb μήπως μπορέσω να κάνω την αναβάθμιση χειροκίνητα?
  10. http://www.arcadoo.com/greeklivescores/logo.png Μπορείτε να την κατεβάσετε από ΕΔΩ Το Greek LiveScores είναι μια εφαρμογή που έχει στόχο να ενημερώνει τους χρήστες για τα Live και μη αποτελέσματα σε Ποδόσφαιρο και Μπάσκετ. Περιέχονται πρωταθλήματα από όλο τον κόσμο και είναι προσανατολισμένη η μορφή του στο κουπόνι του στοιχήματος του ΟΠΑΠ. Το πλεονέκτημα της εφαρμογής εκτός από την γρήγορη εμφάνιση των αποτελεσμάτων είναι και η απλή μορφή εμφάνισης, όλες οι πληροφορίες για τους αγώνες (Προϊστορία - Τελευταία αποτελέσματα - Βαθμολογία - Αποτέλεσμα - Λεπτό - Scorers - Κάρτες) είναι προσπελάσιμες από μια οθόνη. Μέσω της εφαρμογής υπάρχει η δυνατότητα ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΗ ΛΗΞΗ των αγώνων επιλέγοντας το αντίστοιχο καμπανάκι!
  11. Σε αυτό το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη συλλογή διαφημίσεων,ελληνικών και ξένων. Υπάρχουν διαφημίσεις από την δεκαετία του '80 και μετά και περιέχουν τα video καθώς και τα ηχητικά τους αποσπάσματα. Θα θυμηθείτε παλιές διαφημίσεις που θα σας ξυπνήσουν πολλές μνήμες από τα παιδικά σας χρόνια. Κατεβάστε το από ΕΔΩ Για απορίες - προτάσεις - διορθώσεις στείλτε μας e-mail στο arcadoo[dot]team[at]gmail[dot]com
  12. Αυτή είναι μια εφαρμογή για να μπορείτε να παρακολουθείτε την αγαπημένη σας Διαδικτυακή σειρά του In.gr (Μπάλα κυρία μου),παραγωγής των studio ATA. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mpalakuriamou.arcadoo.. Λίγα λόγια για την σειρά... Τρεις παιδικοί φίλοι, γύρω στα 30, o Νικόλας, o Πάνος και ο Λευτέρης μαζεύονται κάθε τόσο στο σπίτι του ενός για να δουν μπάλα. Είναι ένας «γαύρος», ένας «βάζελος» και ένας... Εθνική Ελλάδας. Με φόντο το παιχνίδι, παρακολουθούμε τις κωμικές συζητήσεις τους πάνω σε θέματα της καθημερινότητας που απασχολούν τον μέσο Ελληνα. Την αντροπαρέα έρχεται να ταρακουνήσει η άφιξη (από το πρώτο κιόλας επεισόδιο) μιας εντυπωσιακής Θεσσαλονικιάς. Η Τζένη είναι «Μπαοκτζού», έχει φλογερό ταμπεραμέντο και θα απογειώσει τις κωμικές καταστάσεις, αφού και οι τρεις φίλοι θα πάθουν μαζί της την πλάκα τους!
  13. Όποιος έχει προτάσεις για βελτίωση δεκτές...
  14. Αυτή η απλή εφαρμογή εμφανίζει ζωντανά τα αποτελέσματα του δελτίου στοιχήματος του ΟΠΑΠ έτσι όπως εμφανίζονται σε διάφορες ιστοσελίδες.Πατώντας το κουμπί menu του κινητού σας, εμφανίζεται ένα menu με επιπλέον επιλογές.Μπορείτε να πλοηγηθείτε στα livescores ποδοσφαίρου και μπάσκετ,να δείτε τους τζίρους και τα δελτία στοιχήματος έτσι όπως διανέμονται από τα πρακτορία του ΟΠΑΠ.Επίσης από τις επιλογές μπορείτε να ορίσετε την αρχική σελίδα με την οποία θα ξεκινάει το πρόγραμμα.Υπάρχει η δυνατότητα πλοήγησης σε προηγούμενα και επόμενα κουπόνια στοιχήματος. Download: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.greekbrowser.chris&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5ncmVla2Jyb3dzZXIuY2hyaXMiXQ..
×
×
  • Create New...