Jump to content

sikabala

Members
  • Δημοσιεύσεις

    70
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by sikabala

  1. οχι δεν γινεται φιλε δυστηχωσ να μπανει μεσο wifi για τα email !! το satio το κανει.
  2. αυτο εχω κανει ηδη! απλα δεν ηξερα τι ακριβωσ ηταν το αλλο! να σε ρωτησω για το αλλο θεμα....πωσ αλαζουμε τισ γρηγορεσ σελιδεσ στην αρχικη σελιδα του opera? εχω βαλει σε μια λαθοσ link και δεν μπορω να την διωρθοσω.
  3. Είναι καλύτερα να κατεβάσουμε το opera mini 5 ή το opera mobile 10 for symbian s60 ???. και κάτι ακόμα πως αλλάζουμε τις γρήγορες σελίδες( έχω βάλει λάθος link σε μια καταχωρηση) από την πρώτη σελίδα εκεί που έχει τις 9 γρήγορες σελίδες?
  4. αυτο που ειδεσ ειναι το opera to 5. γινεται touch μονο για το δυκτιο και πλοηγηση. οχι ομωσ για χρηση τηλεφωνου.
  5. Σωστή αυτή η άποψη που λες! Όντως υπάρχουν πολλές λάθος μονοδρομήσεις αλλά για μένα το βασικότερο είναι πολύ χωματόδρομοι φαίνονται σαν κανονική δρόμοι! Αυτό πρέπει να προσεχθεί και να αλλάξει! Εγώ την πάτησα μια φορά και για τρία χιλιόμετρα το είχα κάνει τρακτέρ! Άστα! Πάντως το ότι υπάρχουν σημαίνει ότι έχει γίνει δουλεία αλλά……πρέπει να φαίνονται χωματόδρομοι!! Υ.Σ δεν εκνευριζομαι!
  6. Παίδες οι διαφορές είναι τεράστιες σε όλη την Ελλάδα! Επειδή το χρησιμοποιώ σε ταξίδια που κάνω ειδικά προς Θεσσαλονίκη είδα παρά πολλά! Καταρχάς όταν πέρναγα από την εθνική πριν δεν έβλεπα ποτέ παράπλευρους δρόμους και μάλιστα πολλές φορές να φενοντε όλα τα χωριά με τους δρόμους τους. Πολλές πινακίδες επίσης δεν υπήρχαν τώρα υπάρχουν. Αρκετά pois επίσης. Κάτι τελευταίο εάν η εταιρία ήθελε να μας κορόιδεψη θα το είχε κάνει πολύ νωρίτερα δεν θα πήγαινε σταδιακά από το 52 σ το 55 στο 83 μετά πάλι στο 83 και τώρα στο 99. Μην είμαστε καχύποπτη πάντα και με όλα! Μου θυμίζετε τους φίλους της ομάδας μου που όλα τα βλέπουμε πονηρά και με γκρίνια! ΖΑΓΟΡ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ! *κατεβαζω τουσ χαρτες επισημα εχωντασ πληρωση για δυο χρονια ,εαν πασ στην σελιδα του ναβιγκον εξαλου θα το τσεκαρεισ και εσυ το 99%
  7. κυριοι και κυριεσ χαρητε τον Q3 επισημα με καλυψη 99% !!!!!ενα μεγαλο μπραβο στην εταιρια που μεσα σε λιγα χρονια για την ακριβια ουτε 2 καταφερε να φτασει σε αυτο το ποσοστο!
  8. 8310????????????????????? συγνωμη αλλα..................ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΣΤΕΙΛΕΙ??????????????????????????????????????????????????
  9. Τα καταφερα και τουσ κατεβασα ολουσ!οτι θελετε πειτε μου να κοιταξω
  10. Κατέβασα μόλις της Ελλάδας μόνο γιατί όταν πάω να τους κατεβάσω όλους με πετάει συνεχεία μια έφτασε στο 30 μια στο 40 και πέταγε error θα τους κατεβάσω όμως. Ο ελληνικός λειτουργεί μια χαρά διάφορες δεν έχω βρει εάν έχετε κάτι κανένα δρόμο και θέλετε να το κοιτάξω πείτε το μου.(TON ΕΧΩ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΟ 7310 ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΟΧΙ ΣΤΟΝ 2110 ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ 7310) TO KOΡΥΦΑΙΟ ..ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ 85% ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΕ ΠΑΛΙ ERROR@@ ΘΑ ΤΟ ΣΠΑΣΩ!!!ΚΑΙ ΣΥΝ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!ΓΚΡΓΚΡΓΚΡΓΚΡΡΓΚΡ!!!!!!!ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!
  11. Λοιπόν παιδία βγήκε ο Q2 είναι 2182.9 είναι αρκετά μεγαλύτερος δηλαδή του Q1 ο χάρτης της Ελλάδας από 42,17 είναι τώρα 45,73.περισοτερα θα σας πω αφού τον δοκιμάσω!
  12. Ρε πέδες συγνώμη αλλά με την navigon στο τηλ που έχει επάνω το κουτί και κοστίζει μια αστική μονάδα επικοινωνείτε καθόλου??? Εκεί απαντάνε πιο έγκυρα σε όλα αυτά τα προβλήματα που ουσιαστικά είναι δικά τους και πρέπει αυτή να τα φτιάχνουν. Εάν λοιπόν είχες επικοινωνήσει θα σου έλεγαν να κατεβάσεις από το σαητ τους την νέα έκδοση του φρες και έτσι δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα!!!!!!!.....τουλαχιστον εμενα ετσι μου ειπαν!!!!!!!!!!
  13. Ακριβως αυτο λεω.δεν υπαρχει επισημος χαρτης απο την Navigon!!ολα τα αλλα ειναι του ιντερνετ
  14. Παιδια θα με τρελανετε επειδη επικοινωνω σχεδον καθημερηνα με την navigon(σημερα πηρα παλι) ,μου λενε οτι δεν εχουν βγει και τα περιμενουνε μεχρι τελοσ του μηνα γιατι μετα περναει το τριμμηνο που η εταιρια που δινει τουσ χαρτες ειναι υποχρεωμενη να τουσ βγαζει.συν τησ αλλησ στο navigon fresh(εχω την δωρεαν αναβαθμηση για 2 χρονια) alla και στην κεντικη σελιδα τουσ δεν υπαρχουν(ακομα εχουν το Q1)!απο την επισημη αντιπροσωποια λενε δεν εχει βγει τωρα......τι να σας πω!!!!!!!!de xero poy toys brikate!
  15. ρε παιδια δεν εχει βγει το Q2 2009 ΑΚΟΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΠΑΠΠΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑ SITES!
  16. αυτο μαλλον η ελενη θα μπορει να το απαντηση!
  17. οχι παιδια το 7.4 τρεχω! και μαλιστα εχτεσ ημουν αθηνα και το ελιωσα παλι. καλα εσας δεν λειτουργει??????????εχετε βαλει τα καινουργια σετινκσ????μαλιστα το εδωσα και στον πατερα μου που σαν πιο μεγαλοσ δεν πολυ σκαμπαζει και δεν του δημιουργησε κανενα προβλημα!εαν ηταν και τον μπερδευε θα με ειχε κατσαδιασει τρελα!!!!!!
  18. Παίδες σας λέω το τρέλανα! Δεν μου κόλλησε πουθενά! Πολλές φορές έστριβα λάθος επίτηδες και ήταν άψογο! Με τα καινούργια settings βέβαια .δεν κολαγε λέμε ούτε 3 δευτερόλεπτα αφού πολλές φορές δεν καταλάβαινα ότι έχει κάνει επαναπροσδιορισμό.
  19. Ρε παιδιά ξεκολλήστε επιτέλους με το destinator ψαξτε και λίγο στα φορουμ του destinator. Εγώ αυτό που έχω να καταθέσω είναι ότι αυτό το πσκ χρησιμοποίησα το 2100 αλλά με το λογισμικό της Ελένης του 7310 me ta kainoyrgia settings και πραγματικά ήταν απλά ΑΨΟΓΟ σε όλα! Γρήγορους επαναπροσδιορισμούς ο χάρτης λειτουργούσε φοβερά το my routes τρομερό οι διαδρομές που έβγαζε επίσης η κάλυψη το ίδιο! Το έβαλα σε όλη την Χαλκιδική αλλά και από Θεσσαλονίκη Αθηνά μέσα στην πόλη επίσης αλλά και στην Πάτρα! Ειλικρινά δεν το περίμενα τόσο καλό! Αυτό που προτείνω επειδή βλέπω κάποιους που θέλουν να το αγοράσουν το προτείνω ανεπιφύλακτα γιατι με 145 ευρο <(η αγορά του 2100 ) βάζεις λογισμικό 350 ευρο ΑΨΟΓΟ!! Το μονό που δεν έχει είναι Bluetooth αλλά….μην είσαστε και πλεονέκτες!!!!!
  20. εαν δεν τρεχει σημενει οτι καπου αλλου υπαρχει προβλημα γιατι αυτη η εκδοση παιζει κανονικα σε ολα τα λογισμικα και οχι μονο στα navigon. εγω προσωπικα το εχω και στα τρια navigon poy exv kai leiroyrgei apsoga. θα βοηθουσε εαν ελεγεσ τι μηνυμα σου βγαζει.
  21. Σε αυτην την εκδοση το προβλημα ειναι τα forlinks αλλα με τα σωστα διoρθωνεται εντελως οπως σωστα ανεφερες.
  22. Ρε παιδια αυτο εχει απαντηθει 500 ΦΟΡΕΣ κοιταξτε πριν ρωτατε τα ιδια και τα ιδια.Για να το πουμε παλι ελπιζω για τελευταια φορα ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ Η ΕΚΔΟΣΗ Destinator_7.0.0.588.11 ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΙ (τα σημεια αφετηριας και προορισμου μη προσπελασιμα). ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ FOROUM ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΑ ΕΔΩ ΕΔΩ ΛΕΜΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΛΥΝΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ.Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΑΝ ΨΑΞΕΤΕ ΣΤΑ FOROYM TOY DESTINATOR EXEI ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΟΥΚ Ω ΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ.
  23. Όχι ο επίσημος δε βγηκε και σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση θα βγει σε δυο εβδομάδες.
  24. Οταν εχεις Navigon ολα τα αλλα ειναι μουφες!τελος!μην τρελενεστε με αλλα προγραμματα πλεον!
  25. Τα λινκ της ελενης δουλευουν μια χαρα και το 7310 αλλα και το 4310 ισως κατι αλλο να φτaiει!
×
×
  • Create New...