Jump to content

panosk18

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About panosk18

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

panosk18's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. panosk18

    Apple Pay

    Καλησπέρα παιδιά και εγώ με τη σειρά μου θα ήθελα να σας επιβεβαιώσω ότι έχει ανοίξει πλέον το apple pay στην Ελλάδα και κάνω ήδη αγορές με iphone με Monese. Δέχτηκα referral από φίλο και η Μonese 2 ημέρες μετά την πρώτη μου συναλλαγή έβαλε 15 ευρώ σε κάθε λογαριασμό. Η διαδικασία είναι απλή κατεβάζετε το app και όταν βάλετε το ποσό περιμένετε να έρθει η κάρτα στο χώρο σας (περίου 7 ημέρες), την ενεργοποιείτε και μετά είσαστε έτοιμοι για πληρωμή. Μπορείτε να περάσετε την ψηφιακή κάρτα στο wallet app ώστε ακόμα όταν είναι κλειδωμένο το Iphone με διπλό κλικ στο home button είναι έτοιμο για πληρωμή. Είναι καλό να εγγράφεστε με referrals γιατι έτσι εχουν και οι 2 οφελος και αυτός που συστήνει και εσείς. Αφήνω ενα κωδικό referral code σε περίπτωση που κάποιος τον χρειαστεί PANAG555 Ευχαριστώ
  2. gnwrizei kaneis gia na syndesw forhto ypologisth sto internet mesw kinhtou-modem poio paketo ths vodafone me symferei kalytera? kai an ayto ginetai apo pylh wap? exw kartokinhto cu kai xrhsimopoiw gia serfarisma to vodafone surf&email me ta 3,5 eurw to mhna. me th sygekrimenh omws syndesh nai men o ypologisths anagnwrizei ws modem to kinhto alla otan epilegw th syndesh vfprepay internet ston ypologisth den exw enw to kinhto serfarei kanonika..
  3. Θα ηθελα να σας ρωτησω αν γινεται να συνδεθω στο ιντερνετ με το φορητο μου υπολογιστη μεσω modem του κινητου sony ericsoon g700 απο το δυκτιο της vodafone. εχω ενεργοποιησει το vodafone gprs prepay και το κινητο μπαινει κανονικα μεσω πυλης wap sto internet. οταν ομως απο το pc suite συνδεεται το modem του κινητου μεσω usb με laptop, το αναγνωριζει μεν κανονικα αλλα δεν εχω ιντερνετ στο laptop.. γνωριζει κανεις τι πρεπει να κανω σε αυτη τη περιπτωση?
×
×
  • Create New...