Jump to content

johnCS

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About johnCS

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

johnCS's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλά το "free" είναι σχετικό όπως και τπ "unlimited" της vodafone! Eίναι ο κράχτης!
  2. το πρόβλημα που δημιουργηθηκε έχει να κάνει με αναβάθμιση-αλλαγή βάσης στο σύστημα καρτοκινητής της εταιρίας και φυσικά δεν έχει να κάνει με την προσφορά! Τα 100 μb ισχύουν πλέον (100%), άλλωστε η διαφήμιση έλεγε ενεργοποίηση μέχρι 23/03, έχει να κάνει με την πολιτική της εταιρίας, εννοείτε πως το να δώσει 1,5 gb δεν ήταν γκάφα και μετά το άλλαξε όπως είπαν μερικοί!:D πίστεψε με, αυτό που ήθελε να πετύχει η εταιρία το πέτυχε και φυσικά ευνόησε χιλιάδες συνδρομητές!
  3. Προφανώς όλοι σας έχετε tellas! Η έκπτωση αφορά την τελλάς και όχι το κινητό! ξέχασαν να το αναφέρουν στο μήνυμα!:)
  4. Ενημερωτικά η "αναδιάρθρωση":cry: της εταιρίας συνεχίζεται και ήδη αφότου μπήκε ο καινούργιος χρόνος έχουν ήδη απολυθεί γύρω στα 10 άτομα απο την εταιρία με "αστείες" αφορμές και δικαιολογίες, ήδη η εταιρία ετοιμάζεται να ρίξει στον δρόμο της ανεργίας πολλούς ακόμα εργαζόμενους, οι οποίοι έχουν μοχθήσει πραγματικά γιάυτήν, και όλα αυτά με συνοπτικές διαδικασίες φυσικά! Να είναι καλά το outsourcing!
  5. Που το θυμήθηκες αυτό ρε μεγάλε? :p Χρέωση άνα δευτερόπλεπτο και 6 λεπτά πάγιο τέλος κλήσης!
  6. Αφού η wind και η q είναι το ίδιο πράγμα! :O
  7. Παιδιά καλώς σας βρήκα, ελπίζω να διάλεξα το σωστό topic να ποστάρω το πρώτο μου post! Σας διαβάζω καιρό άλλα τώρα αποφάσισα να γραφτώ ώστε να παραθέω και εγώ κάποιες απόψεις σας! Συγχαρητήρια και για τη δομή του forum, είναι πραγματικά πολύ καλή και σε τάξη!
×
×
  • Create New...