Jump to content

tolis2008

Members
  • Δημοσιεύσεις

    22
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About tolis2008

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

tolis2008's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Το αμάξι είναι μαύρο,κάμπριο,του 90, και το χρησιμοποιώ κατά κύριο λόγο καλοκαίρι. Δεν θέλω μαύρες γιατί γίνεται κατράμι μετά όλο και δεν μου αρέσει.Για αυτό θα ήθελα σε κάποια άλλη απόχρωση ή σε εντελώς άλλο χρώμα μεμβράνη. Με ενδιαφέρει να κρατάει μια σωστή θερμοκρασία και να είναι 'οδηγήσιμο' με τη ζέστη το καλοκαίρι (συν το όφελος από την λειτουργία του κλιματιστικού(βλέπε κατανάλωση),συν ότι δεν μου 'καίει' το ταμπλό..) αλλά να βλέπω και την νύχτα... Οποιαδήποτε πρόταση πληροφορία θα μου ήταν χρήσιμη.
  2. Πήρα τηλέφωνο στο ιδιωτικό κτέο της autovision στην Αθήνα και μου είπαν πως αν έχεις γνωμάτευση απο γιατρό (δημόσιο) που αναφέρει ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα υγείας (μάτια,δέρμα κλπ) τότε μπορείς να βάλεις ότι μεμβράνη θες και όπου θες. Αν θες τσέκαρε το και εσύ στο 210.2.44.44.44 .
  3. Φίλε janabetis. Πολύ ενδιαφέροντα αυτά που γράφεις και συμφωνώ πως απλώς αντιγράφουμε τις ξένες χώρες (και καλά κάνουμε αν δεν μπορούμε να σκεφτούμε κάτι δικό μας) αλλά θα πρέπει να το προσαρμόσουμε στα μέτρα μας πριν το υιοθετήσουμε και δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν γίνεται... Αυτά είναι:πέρνεις καταλληλότητα από το κτέο αλλά η τροχαία σε γράφει!!!!! Μιας και είσαι γνώστης του θέματος υπάρχουν ερυθρού χρώματος μεμβράνες με τα ίδια χαρακτηριστικά με τις μαύρες? (ξέρω καγκουριά )
  4. Δείτε το παρακάτω link για τις μεμβράνες!Εϊναι η καινούργια νομοθεσία όπως αυτή θα ισχύσει από 1/10! 'Τοποθέτηση μεμβρανών σε υαλοπίνακες αυτοκινήτων", κοινή απόφαση αρ. 29039/2123/07/08 των υπουργών Μεταφορών και Επικοινωνιών και Εσωτερικών http://www.yme.gr/?getwhat=1&oid=679&id=&tid=679 Γραφειοκρατεία....Θα γεμίσουμε βεβαιώσεις τελικά και αυτοκόλλητα..
  5. Έτσι το βλέπω και εγώ!Θα πήξουμε στην χαρτούρα και τα δικαιολογητικά
  6. Φίλε sorry!Δεν πρόσεξα ότι είσαι Ηράκλειο...΄Δεν ξέρω τότε να σου πω κάποιον συγκεκριμένο.τα υπόλοιπα πάντως ισχύουν..
  7. Φίλε σου συστήνω τον Κινδήρογλου!Βάζει μεμβράνες LLumar και δίνει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά!Τα κεντρικά είναι Λ Κηφισού 72 στο Αιγάλεω.Τηλέφωνο δεν θυμάμαι αλλά αν μπεις στο internet θα βρεις...Κάνει πολλή καλή δουλειά.Αν πάρεις τηλέφωνο ρώτα αν θες για τον καινούργιο νόμο που θα εφαρμοστεί και πες μας...Μετά ψάξου και για 3Μ.Πρόσεξε να πας σε κατάστημα εξουσιοδοτημένο γιατί πολλοί πέρνουν τις μεμβράνες από τις εταιρείες χονδρική χωρίς όμως να είναι και αντιπρόσωποι και δεν κάνουν καλή δουλειά...
  8. Σχετικά με το αυτοκίνητο είναι και εξυπηρετώ πολύ κόσμο κάθε μέρα αλλά το μαγαζί είναι σε κάτι κωλόστενα δυστυχώς και δεν το βρίσκεις εύκολα.Συνεργάζομαι με μεταφορικές και εμπόρους
  9. Στο κτέο της Autovision στο Μενίδι με ενημέρωσαν πως θα αλλάξει η νομοθεσία με τις μεμβράνες!!!Λέτε να τις επιτρέψουν εντελώς ή θα μας πήξουν με βεβαιώσεις και γραφειοκρατία???Ξέρει κανείς κάτι?
  10. Μήπως ξέρει κανείς πως θα βάλω την διεύθυνση του μαγαζιού μου σε POI διάφορων προγραμμάτων πλοήγησης???
  11. Η εισαγωγή αυτοκινήτου από Αμερική είναι ιδιαίτερη περίπτωση επειδή τα αυτοκίνητα αυτά δεν πληρούν τις προδιαγραφές της Ευρωπαικής Ένωσης ή του Ευρωπαικού Οικονομικού Χώρου(ΕΟΧ).Θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός για το αυτοκίνητο που θα φέρεις.Αν έχει κυκλοφορήσει σε κάποια χώρα της ΕΕ ή της ΕΟΧ δεν θα συναντήσεις ιδιαίτερα προβλήματα.Ένα φιαλράκι μου πάντως που έφερε ένα Subaru από Ιαπωνία δεν πήρε άδεια ποτέ γιατί η αντιπροσωπεία εδώ δεν του έδινε την έκγριση τύπου για κυκλοφορία.Τα λεφτά δεν περνάνε πια τόσο εύκολα και είναι πολύ προσεχτικοί οι άνθρωποι του τελωνείου αλλά και του υπουργείου για τέτοιου είδους οχήματα.Καλό θα ήταν να ρωτήσεις σε εμπορίες που φέρνουν αμάξια από αμερική και ξέρουν τα κόλπα.Για μένα πάντως δεν αξίζει τον κόπο.Το κοντέρ θα γράφει μίλια,θα είναι αυτόματο και πολύ σημαντικό το αμερικάνικα δεν έχουν χαραγμένο αριθμό πλαισίου και είναι πολύ εύκολο να πάρεις κάποιο παραποιημένο ή και κλεμμένο...Και άντε να βγάλεις άκρη αν πέσεις σε τέτοια περίπτωση...Αν είναι να φέρεις καμιά συλλεκτική camaro ή κανά gto ή τα παλιά roaδrunner τότε μέσα!!!!Πρόσεχε όμως
  12. Την είδα ευχαριστώ..Δεν γράφει όμως για διαστάσεις.Ξέρουμε τίποτα?
  13. Ευχαριστώ πολύ,το παραγγέλνω...Να είχε και καλύτερη μπαταρία...Θα βγάλουν έμαθα καλύτερη αλλά θα αυξηθούν οι διαστάσεις...Με βλέπω να παίρνω μία ίδια και να τις κάνω τράμπα όποτε πέφτει...Μιλάω πολλές ώρες στο κινητό και με ακουστικό bluetooth..Ελπίζω τουλάχιστον να μου βγάζει το 8ωρο στη δουλειά..
  14. Γειά σας!Την ίδια ερώτηση την έκανα και σε άλλο θέμα του forum αλλά μάλλον έκανα λάθος,εδώ θα έπρεπε...Λοιπόνπ πήρε ένας φίλος το Diamond και μου είπε πως του κάνει 'διακοπές' όταν μιλάει στο τηλέφωνο. Είναι να το αγοράσω και εγώ αλλά ψιλοξενέρωσα...Έχει ακούσει κανείς κάτι σχετικό?
×
×
  • Create New...