Jump to content

marchris

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About marchris

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

marchris's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Λόγω του ότι έγινε η σύνδεση μου μέσω καποιου οργανισμού στην Cosmote είμαι υποχρεωμένη να αγοράσω την οποιαδήποτε συσκευή απο κάποιο κατάστημα Γερμανός. Το 5800 κοστίζει στον Γερμανό 359 ενώ στην vodafone, πλαίσιο 349. Τηλεφώνησα στην Cosmote και ρώτησα αν είναι νόμιμο να με περιορίζουν έτσι αλλά πήρα σαν απάντηση ενα ξερό "δεν ξέρω δεν γνωρίζω δεν απαντώ".
  2. Πραγματικά οι φωτογραφίες είναι άχρωμες αλλά όπως αναφέρθηκε πιο πάνω το κινητό είναι για μουσική. Ειχα κολλήσει με το νοκια 6210 navigator και όταν είδα το 5800 κόλλησα μ'αυτό. Διαβάζω ότι παρουσιάζονται προβλήματα και το σκέφτομαι για επόμενη αγορά. Εχω επιδότηση απο cosmote και δεν ξέρω ποιο απο τα δύο να αγοράσω τελικά. Τηλεφώνησα στον Γερμανό και μου είπαν οτι δεν το έχουν καταχωρημένο σαν κωδικό στα καταστήματα τους άσχετα αν το έβγαλαν σε φυλλάδιο τους και μοιράστηκε σε εκατοντάδες αναγνώστες μέσω εφημερίδας. Μου είπαν ότι μπορεί να το φέρουν σε ένα μήνα. Τηλεφώνησα στο πλαίσιο και μου είπαν ότι απο τις 27 Ιανουαρίου θα το έχουν στις αποθήκες τους και θα είναι διαθέσιμο την ίδια ή την επόμενη ημέρα. Κάποιος να μου πει την γνώμη του ποιο απο τα δύο παραπάνω κινητά είναι τελικά καλύτερο. Ευχαριστώ
  3. Οι καταχωρήσεις στο menu επαφές είναι 500? Ετσι γράφει στο περιοδικό που έβγαλε ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Επίσης όταν σε καλεί κάποιος (εχεις περάσει την φωτο του στο νούμερο του) σου εμφανίζει την φωτογραφία του σε ολόκληρη την οθόνη?
  4. Με το wi-fi θα μπορώ να μπαίνω ασύρματα στο Internet μέσω της ADSL σύνδεσης και του ασύρματου router που έχω?
  5. Ρώτησα στον ΓΕΡΜΑΝΟ και μου είπαν οτι μπορώ να το παραγγείλω. Δεν ξέρω τελικά αν θα το πάρω τόσο καιρό περίμενα να έρθει και τώρα πάλι σκέφτομαι ότι ίσως το Ν81 να είναι καλύτερη αγορά. Ακόμη προβληματισμένη.
  6. Εχω προβληματιστεί για το Navigator γιατι έχει μονοφωνικό ηχείο σε σχέση με το Ν81 που έχει στερεοφωνικά ηχεία. Δεν ξέρω ποια συσκευή να αγοράσω. Ακουω μουσική ή παίζω παιχνίδια και τα δύο τα έχουν.
×
×
  • Create New...