Jump to content

Ge0rgeM

Members
  • Δημοσιεύσεις

    32
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About Ge0rgeM

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

Ge0rgeM's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ge0rgeM

    Lenovo S850

    Πρόσφατα ένας φίλος πήγε ένα S850 αγορασμένο από geekbuying για αντικατάσταση digitizer glass στο Lenovo Store στο εμπορικό κέντρο Μακεδονία στην Θεσσαλονίκη και του αρνήθηκαν το service με την δικαιολογία του ότι είναι αγορασμένο από έξω! Από την στιγμή που δεν χρησιμοποιεί εγγύηση και θέλει να να το επισκευάσει με δικό του κόστος έχουν το δικαίομα να του αρνηθούν την επισκευή; το έχουν κάνει και στην Sony με ένα κινητό αγορασμένο από skroutz!
  2. Ge0rgeM

    Lenovo A850

    Ok μέχρι εδώ όμως μετά από εργοστασιακές ρυθμίσεις τα IMEI χάνονται! γνωρίζει κάποιος λύση για αυτό?
  3. Ge0rgeM

    Lenovo A850

    Πήρα ένα Lenovo A850 για έναν φίλο και το κινητό ήρθε με Invalid IMEI από minideal, επικοινώνησα μαζί τους και ζήτησαν να στείλω το κινητό πίσω, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν με συμφέρει γιατί αν είναι να πληρώσω για να το στείλω και να περιμένω να γυρίσει πίσω είναι πεταμένα λεφτά σε σύγκριση με την αξία του κινητού. Ζήτησα και τα δυο IMEΙ μήπως και μπορέσω να τα βάλω με κάποιο τρόπο ή εφαρμογή και αρνούνται να μου τα δώσουν! το πρώτο το έχω αφού είναι πάνω στην συσκευή. Γνωρίζει κανείς τι μπορούμε να κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση; Κατάφερα να βάλω το πρώτο IMEI που αναγράφετε και στο κουτί με την βοήθεια αυτού του video και της εφαρμογής MTK Engineering Mode Start που μου έδωσε πρόσβαση στο Engineer Mode! Καμιά ιδέα να συνεχίσουμε και στο δεύτερο IMEI;
  4. Ge0rgeM

    Lenovo S850

    Μόλις βγει το άσπρο σε καλά καταστήματα θα αρχίσουν οι παραγγελίες!! http://www.minideal.net/lenovo-s850-mtk6582-android-4-4-quad-core-mobile-phone-1-3ghz-5-0-ips-720p-screen-5-0mp-13-0mp-1gb-ram-16g-rom-wcdma.html Κυκλοφόρησε το άσπρο!!
  5. Φίλε μου εγώ έφερα τα ανταλακτικά από P.R.C (Κίνα :P ) και τα έδωσα σε κατάστημα που κάνει Service κινητών!
  6. Ge0rgeM

    Lenovo A850

    και στου αδερφού μου το έβγαλε την ίδια μέρα! Οπότε δεν ξέρω τι να πω! Εν πάση περιπτώση το αγνώησα γιατί δεν θέλω να γυρίσει σε κινέζικα (αν και επιστεύομαι την rom του Geekbuying) γιατί δεν θέλω να μπλεχτώ μετά με rom backup και costum roms (αν και κάποια στιγμή θα ήθελα να ασχοληθώ για να μάθω). Αν κάποιος το δοκιμάσει παρακαλώ ας ενημερώσει!
  7. Ge0rgeM

    Lenovo A850

    Παιδιά σήμερα στο κινητό μου έβγαλε αναβάθμιση του firmware και δεν ξέρω αν πρέπει να την κάνω καθώς το κινητό είναι rooted! Το έχω πάρει από geekbuing, έχει κάνει κάποιος την αναβάθμιση; τι αποτελέσματα είχε;
  8. Ge0rgeM

    Lenovo A850

    Λοιπον, έχω το κινητό δυο εβδομάδες τώρα, πήραμε 6 άτομα μαζί το ίδιο κινητό και ήμαστε όλοι ευχαριστημένοι!! Το κινητό είναι άψογο, ότι καλύτερο πιστεύω για τα λεφτά του! Είμαι ικανοποιημένος από τις αποδώσεις του και επιδή ο κάθε ένας το λειτουργεί με διαφορετική χρήση μπορώ να πω πως αντέχει στα πάντα (Games, Ταινίες Surfing κλπ)! Τα Mpxls δεν είναι μεινονέκτημα όταν το κινητό δεν είναι η "κύρια" φωτογραφική μηχανή σου. Το GPS κλειδώνει πολύ γρήγορα, σε αντίθεση με το Lenovo A660 που είχα μέχρι τώρα και ένα μικρό πρόβλημα που είχα με την θύρα ακουστικών στο Lenovo A660 (έπερνε μόνο τα ακουστικά της Lenovo και κάποια Philips, σε όλα τα υπόλοιπα έπαιζε μόνο το δεξί) στο Α850 δεν υπάρχει!!
  9. Έχω Ένα Α660, η κοπέλα μου το Α830 και τρείς φίλοι μου 2 Α660 και 1 Α850, σε όλα όλα τρέχει άψογα χωρίς προβλήματα, εκτός από το 830 όπου λόγο ανάλυσης οθόνης κόβει το κουμπί status από την εφαρμογή.
  10. Τα 50 sms είναι μόνο για την πρώτη φορά που θα βάλεις τον αριθμό (Φυσικά μπορείς να πάρεις και 20 SMS δώρο καθε εβδομάδα με το log n' Win) και τα 120 λεπτά σε Wind και Q στα δίνουν μόνο αν κάνεις ενεργοποίηση με άυλη κάρτα σε κατάστημα της Wind ή Public!
  11. Όπως σε είπαν και οι προηγούμενοι κάνεις τρομερό λάθος, τα νούμερα είναι σφραγιστά και το χαρτί ενεργοποίησης που υπογράφεις δεν είναι για μεταβίβαση!!
  12. Σχετικά με αυτή την ερώτηση υπάρχει κάποια απάντηση; Μεταβιβάζετε η κάρτα σε κάποιον που δεν έχει φοιτητικό πάσο;
  13. Ge0rgeM

    Lenovo A850

    Μόλις το έβαλα παραγγελεία από Geekbuing! στα 143 ευρό σε λευκό χρώμα! Το έχει παραλάβει κάποιος για να πάρουμε και δεύτερες-τρίτες γνώμες? Έχω το A660, και είμαι πολύ ικανοποιημένος, το ίδιο και η κοπέλα μου με το A830, 4 φίλοι με το A660 και ένας με το S750! Θεωρώ πως το A830 είναι μακραν το πιο ολοκληρομένο από όλα λόγο κάμερας όμως οι 5.5 ίντσες είναι δέλεαρ! Ελπίζω να μην είναι τόσο χάλια όπως κάποιοι αναφέρουν λόγο qHD οθόνης, άλλα όπως και να έχει όταν βάζεις την παραγγελεία την βάζεις εις γνώση σου πως έχει 5mp και 200ppi! Μερικοί όμως έχουν την εντύπωση πως δίνοντας 130-140 ευρό θα αγοράσουν S4!
  14. Αυτή την ερώτηση την είχα και εγώ, το έχετε εξακριβώσει;
  15. Ge0rgeM

    Lenovo A660

    Το έπαθα και εγώ αυτό και έχω βάλει σε προηγούμενο post το Launcher από το δικό μου, είχα παραγγείλει 5 και τα 4 είχαν το Launcher με το κινεζόπραμα, το δικό μου Launcher είναι του ICS, και όχι το lenovo Launcher , βάλε το δικό μου και αν θες το lenovo launcer θα το πάρω backup από κάποιο άλλο από τα 4 και θα στο στείλω, στείλε pm για οδηγείες αν και τα λέω πάνω κάτω!! Η Λύση του mamian είναι αυτή που έκανα αρχικά μέχρι να βρω μόνιμη, άλλα το να βάλεις 3rd party Launcher είναι "μνημοβόρο" Παραθέτω το launcer: ICS Launcher
×
×
  • Create New...