Jump to content

spookys

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About spookys

  • Ημ. Γέννησης Οκτώβριος 17

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

spookys's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Κανονικά θα 'πρεπε, αλλά.... Ελλαδάρα !!
  2. Γεια σου φίλε ng3239. Όπως στην 4.1.2 έτσι και στην 4.2.2 συνεχίζει να δουλεύει κανονικά το screenshot με το πέρασμα της παλάμης. Το ίδιο ισχύει και για τη σίγαση. Δουλεύει κανονικά. Δοκίμασε να τα κάνεις ξανά και τα δύο. Πριν το δοκιμάσεις...κάνε ένα restart την συσκευή σου... Αν μετά από κάποιες δοκιμές δεν γίνεται τίποτα...ίσως είναι ένα μικρό πρόβλημα.
  3. Απ' όσο γνωρίζω, όχι.
  4. Μάλλον δεν με κατάλαβες !! Δεν μίλησα για αλλαγή θέσεως, αλλά για αλλαγή εικονιδίου. Υπάρχουν προκαθορισμένα εικονίδια, απ' τα οποία επιλέγεις αυτό που θέλεις. Ακολούθησε τις οδηγίες του προηγούμενου post.
  5. Φίλε Volcan20vt, υπάρχει τρόπος !!! Ρυθμίσεις Διαχείριση καρτών SIM Επιλέγεις ποια SIM θέλεις να αλλάξεις Επιλογή εικονιδίου
  6. Σε προηγούμενο post, αναφέρω πως η αγορά ηλεκτρονικών ειδών, είναι και λίγο θέμα τύχης. Τι εννοώ...: ΠΑΝΤΑ θα υπάρχουν μικροδιαφορές ανάμεσα σε δύο ίδιες συσκευές. Λίγο πιο δυνατά το δικό μου σε ένταση, αλλά ίσως το δικό σου πιο γρήγορο !! Μην το ψάχνεις τόσο πολύ !!! Αν τώρα η διαφορά είναι τραγική έως μη λειτουργική (δεν ακούς...με άνεση), η καλύτερη λύση είναι η Samsung...ναι !! Αν έχεις ενδοιασμούς για το λειτουργικό, καλό είναι να πας στο service. Ειδικά αν μαζεύονται και περιφερειακά "προβλήματα" π.χ. ο ήχος !! Λογικά το αφήνεις εκεί, χωρίς να είμαι σίγουρος. Δεν μου χρειάστηκε....ευτυχώς !!! :) Lisa...Lisa !! Όντως Grand....το I9082. Κάποτε όταν είχες μεγάλο κινητό, το αποκαλούσαν "παντόφλα" :) Πλέον υπερισχύει ο όρος "mini tablet" !! Προσωπικά δεν γνωρίζω για τη λειτουργικότητα ενός τέτοιου app. Είμαι σίγουρος όμως ότι υπάρχει, όπως κι εσύ αναφέρεις !! Σύμφωνα με τα λεγόμενά σου, έχεις βρει την απλή λύση... Κατεβάζεις...δοκιμάζεις...αποφασίζεις !!! Καλό κουράγιο ;)
  7. Φίλε Blacksuede, μόλις δοκίμασα σε εισαγωγή κειμένου για SmS. Δουλεύει μια χαρά !! Ας το δοκιμάσει κι άλλος να μας πει ;) Υ.Γ. Αναφέρομαι στο κουμπί-επιλογή "Πρόχειρο", κατά την εισαγωγή κειμένου Φίλε giokosta, να 'σαι καλά για τα θετικά σου σχόλια ;) Με το "ψάξ' το λίγο", εννοώ να το ψάξεις από μόνος σου περισσότερο ή μήπως μπορεί να σε βοηθήσει κάποιος άλλος, διότι δεν συμβαίνει σε 'μένα αυτό και το χειρότερο...μου "μυρίζει" πρόβλημα !! Μην αγχώνεσαι... Μπορεί να επηρεάζει κάποια εφαρμογή που εγκατέστησες !! Πρόταση: Κάνε απεγκατάσταση ΟΛΩΝ των εφαρμογών που εγκατέστησες Restart "Δούλεψέ" το για 2-3 μέρες Εγκατέστησε 1 εφαρμογή την ημέρα (Ίσως βρεις ποια φταίει !! ) Συμπέρασμα !!! Με την ένταση του εξωτερικού ηχείου, δεν έχω συναντήσει κάποιο πρόβλημα. Στη λειτουργία όμως των ακουστικών, όταν θελήσεις να αυξήσεις την ένταση έχει ένα φίλτρο ρυθμίσεων (εργοστασιακό), το οποίο σε προειδοποιεί για την αυξημένη ένταση η οποία μπορεί να οδηγήσει σε βλάβη του ακουστικού πόρου-τυμπάνου !! Πρέπει να πατήσεις ΟΚ για να συνεχίσει η αύξηση της έντασης. Δεν γνωρίζω αν αλλάζει η ρύθμιση της προειδοποίησης...λογικά όχι !! Για την προφύλαξη των αυτιών μας γίνεται ;)
  8. Δοκίμασε να κάνεις απεγκατάσταση και εγκατάσταση, ξανά, τον Chrome ;)
  9. Φίλε giokosta, εγώ δεν αντιμετωπίζω τέτοιο πρόβλημα....!! Ψάξ' το λίγο ;)
  10. Η αναβάθμιση έγινε αυτόματα, με ενημέρωση απ' το δίκτυο !! Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα !!! Απλά αναφέρουμε μία κατάσταση ή αν θες μία διαφορά σε σχέση με την 4.1.2 ;)
  11. Καλημέρα !! Και σε 'μένα το ίδιο συμβαίνει.. Δεν μπορώ να πω ότι είναι κάτι ευχάριστο :confused: Με τις ρυθμίσεις δεν ασχολήθηκα...ακόμα !! Ίσως να υπάρχει δυνατότητα αλλαγής ;)
  12. Όχι !! Είναι 4.2.2 σύμφωνα με τις "Πληροφορίες συσκευής"... Και όταν λέω επίσημα...εννοώ αυτόματα με "Ανανέωση" από τη συσκευή χωρίς συνδέσεις PC...USB...SSL....MLS...OMG !!! :P
  13. Σήμερα έγινε η επίσημη αναβάθμιση λογισμικού 4.2.2 I9082XXUBMH2 !! Ψαχτείτε ;)
  14. Όχι. Μια χαρά τα ακουστικά !! Ο χαρακτηρισμός "φόλα", δεν νομίζω ότι ταιριάζει σε ένα κινητό σαν το i9082... Το να μην σε ικανοποιεί, το δέχομαι. Επίσης, πολλές οι μεταβλητές και οι παράγοντες για να διαφοροποιήσουν τα γούστα του καθενός. Γενικά στο εμπόριο, πόσο μάλλον των ηλεκτρονικών, πρέπει να έχεις και λίγη τύχη !! Αντικρούω λοιπόν την αρνητική σου άποψη, με μία θετική ! Το κινητό το έχω περίπου ένα μήνα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη συσκευή... Ούτε τα περιφερειακά της... Ούτε το λογισμικό της... Πάντα σε σχέση με τα δικά μου κριτήρια ;)
  15. Φίλε giokosta, το είχα παρατηρήσει κι εγώ στην αρχή !! Πλέον, με τη χρήση, δεν το κάνει... Ελπίζω και το δικό σου να στρώσει άμεσα ;)
×
×
  • Create New...