Jump to content

effieee

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About effieee

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

effieee's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. η κάρτα γραφικών που έχει καεί δεν επηρεάζει δηλαδή; θα μπορώ να βλέπω κανονικά από την τηλεόραση; αύριο θα αγοράσω μία θήκη για το σκληρό και θα δοκιμάσω την πρώτη λύση, ελπίζω να μην πάει ο κόπος του Photobook χαμένος... Ευχαριστώ πάντως!!!
  2. και μια ερώτηση ακόμη, απλά κατεβάζω το πρόγραμμα του photobook στο νέο λαπ τοπ και μετα ψάχνω στον "εξωτερικό" δίσκο το αρχείο που είχα φτιάξει στο παλιό λαπ τοπ και όλα καλά; έτσι θα λειτουργήσει; αν κατάλαβα καλά... Ευχαριστώ και πάλι!
  3. ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια, το είχα ακούσει αυτο, αλλά δεν ήξερα, αν θα λειτουργήσει.
  4. Καλησπέρα σε όλους, χρειάζομαι τη συμβουλή σας. Έχω ένα λαπ τοπ HP (5-6 ετών) με XP στο οποίο κάηκε η κάρτα γραφικών η οποία είναι όπως μου είπαν on board και δεν αξίζει τον κόπο να την αντικαταστήσω, οπότε και αγόρασα ένα SAMSUNG με win 8. Στον σκληρό του HP δεν αποθήκευα σχεδόν τίποτα, όλα σε εξωτερικό. Το πρόβλημα μου είναι ότι είχα κατεβάσει ένα προγραμματάκι για τη δημιουργία photobook και είχε μείνει μία σελίδα από τις 100 πριν το τελειώσω για εκτύπωση, όταν κάηκε η κάρτα γραφικών. Οι φωτογραφίες και το προγραμματάκι ήταν μέσα στο ΗΡ. Καταλαβαίνετε τα νεύρα μου...... ;) Υπάρχει κάποιος τρόπος να ανακτήσω από το ΗΡ (το οποίο αν ανοίξω βλέπω μόνο μια άσπρη οθόνη) τα αρχεία και να τα περάσω στο SAMSUNG καθώς έχω περάσει πολλές "εργατοώρες" να το φτιάχνω... το ρημάδι το photoalbum και έχω απογοητευτεί... Μπορώ να το κάνω μόνη μου, (αν υπάρχει τρόπος) ή αν το πάω κάπου τι ακριβώς να τους ζητήσω να κάνουν να το τελειώσω επιτέλους; Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
  5. Γεια σε όλους! ψάχνω το τραγούδι από τη διαφήμιση του παγωτού Nirvava Chocolate Brownies με την κοπέλα που τραγουδάει. Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...