Jump to content

vasicristo1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About vasicristo1

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

vasicristo1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Καλημέρα.. εχω το samsung A71 και ενώ η φωτεινότητα ειναι ρυθμισμένη στο τέρμα, (είτε με απενεργοποιημένη ή ενεργοποιημένη την αυτόματη φωτεινότητα), σε συνθήκες εντονης ηλιοφάνειας όπως σε παραλία, η φωτεινότητα μειώνετε χωρίς να μπορώ να το ελεγξω. Σε βαθμό που σχεδον δεν βλέπω. αυτό το κάνει μόνο του και μάλλον επειδή οι θερμοκρασίες ειναι υψηλές υποθέτω, οπότε μάλλον ειναι ενα είδος προστασίας. Δεν τρέχει κάποια άλλη εφαρμογή παρα μόνο σε απλή χρήση . Δεν συμβαίνει το ίδιο με άλλη συσκευή ( REALME) που εχω ταυτοχρονα κάτω από τις ιδιες συνθήκες. μπορει να ρυθμιστει απο καπου αυτο? Να τονίσω ότι δεν έχει να κάνει με την ενεγγοποιηση ή οχι της αυτόματης ρύθμισης.
  2. fm transmitter απατη.............. δεν λεει με τιποτα. πολλα παρασιτα.
  3. βγαζει στερεοφωνικο ηχο ομως απο τημ εξοδο ακουστικων?
  4. γεια σας. θα κανω μια ερωτηση στην οποια δεν μπορεσε κανεις υπαλληλος σχετικου καταστηματος να απαντησει. ειναι κατι που με ενδιαφερει μιας και θελω εκτος απο ενα gps να έχω και ένα συστημα media στο αυτοκινητο. Λοιπον........τα gps pna όσα βεβαια εχουν εξοδο για ακουστικα παραγουν στερεοφωνικο ηχο απο εκει????????? θΑ ηθελα με μια συνδεση σε aux in sto radiocd απο την εξοδο ακουστικων να εχω mp3 mp4 σε ποιοτητα καλη.
  5. γεια σας. θα κανω μια ερωτηση στην οποια δεν μπορεσε κανεις υπαλληλος σχετικου καταστηματος να απαντησει. ειναι κατι που με ενδιαφερει μιας και θελω εκτος απο ενα gps να έχω και ένα συστημα media στο αυτοκινητο. Λοιπον........τα gps pna όσα βεβαια εχουν εξοδο για ακουστικα παραγουν στερεοφωνικο ηχο απο εκει????????? θΑ ηθελα με μια συνδεση σε aux in sto radiocd απο την εξοδο ακουστικων να εχω mp3 mp4 σε ποιοτητα καλη.
  6. γεια σας. θα κανω μια ερωτηση στην οποια δεν μπορεσε κανεις υπαλληλος σχετικου καταστηματος να απαντησει. ειναι κατι που με ενδιαφερει μιας και θελω εκτος απο ενα gps να έχω και ένα συστημα media στο αυτοκινητο. Λοιπον........τα gps pna όσα βεβαια εχουν εξοδο για ακουστικα παραγουν στερεοφωνικο ηχο απο εκει????????? θΑ ηθελα με μια συνδεση σε aux in sto radiocd απο την εξοδο ακουστικων να εχω mp3 mp4 σε ποιοτητα καλη. γεια σε όλους............ ξεκινάω με τις προτάσεις σας για ένα gps με 4.3'' οθόνη , με δυνατότητα υποστήρηξης mp3 mp4 καθώς και με έξοδο για ακουστικά. Η απορία μου είναι εάν ο ήχος από την έξοδο ακουστικών είναι στερεοφωνικός. ξερει κανείς σας τι γίνετε με τον Δέκτη Gps Nemerix που εχει το Navigon PNA 2100 . πλεονεκτημα η μειονεκτημα????
×
×
  • Create New...