Jump to content

leon

Members
  • Δημοσιεύσεις

    161
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by leon

  1. Τι εννοείς στο icons τι επιλογή έχω? Έκανα εκκαθάριση δοκίμασα αλλά πάλι τίποτα.
  2. ----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color] Όχι δεν έχω δοκιμάσει άλλο launcher. Εκτός από τον nova προτείνεις κάποιον άλλο? ----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου αλλά δυστυχώς αυτό κάνω και πάλι δεν αλλάζουν.
  3. Παιδιά γειά χαρά. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα στο τηλέφωνό μου (redmi note 9). Όταν αλλάζω θέματα δεν μου αλλάζουν τα 4 στάνταρ εικονίδια που βρίσκονται στο κάτω μέρος της οθόνης (τηλέφωνο, μηνύματα, επαφές, κάμερα) ενώ όλα τα άλλα αλλάζουν ανάλογα με το κάθε θέμα.
  4. leon

    Lenovo P70-A

    https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=407149.
  5. leon

    Lenovo P70t

    Ψάξε εδώ μέσα να βρεις να δοκιμάσεις το dolby atmos ή το max audio.
  6. leon

    Lenovo P70t

    Εεεεε να μην χαθείς γιατί θα χαθούμε......... Εμείς μείναμε ακόμα στο lenovo.... Είσαι σούπερ και χρειαζόμαστε την βοήθεια σου. Καλή χρονιά με υγεία σε όλους.
  7. leon

    Lenovo P70t

    Και εμένα ακριβώς το ίδιο μου έβγαλε προχθές το βράδυ. Έκανα επαναφορά από προηγούμενο αντίγραφο ασφαλείας αλλά τίποτα οπότε αναγκάστηκα να βάλω την 8 να δω και πώς πάει. Περίεργο πάντως......
  8. leon

    Lenovo P70t

    Εκτός από τα προηγούμενα συνεχίζεται το πρόβλημα με τις επαφές και τα μηνύματα. Όπως και οι 160 χαρακτήρες στα μηνύματα στα ελληνικά.
  9. leon

    Lenovo P70t

    Δεν ξέρω αν συμβαίνει μόνο σε μένα αλλά το εικονίδιό του δεν είναι κανονικό (είναι το ανθρωπάκι του Android)... σαν να μην έχει εγκατασταθεί.
  10. leon

    Lenovo P70t

    Ναι και εγώ το παρατήρησα αλλά........ Στο απλό δουλεύει. .
  11. leon

    Lenovo P70t

    Μετά από 1 ημέρα λειτουργίας και εμένα μου φαίνεται αρκετά σταθερή. Έχω ανακαλύψει κάποια θεματάκια όπως : 1. Όταν κατεβάζω την μπάρα ειδοποιήσεων μου ανοίγει την οθόνη των ειδοποιήσεων και όχι την οθόνη με τους διακόπτες. Δεν ξέρω αν είναι κάποια ρύθμιση αλλά στην 7.2 σε πήγαινε στους διακόπτες αν δεν υπήρχαν ειδοποιήσεις. 2. Όταν κάνω κλήση στην οθόνη αριστερά μου γράφει ηχείο και δεξιά keyboard (μάλλον δεν έχει γίνει μετάφραση). 3. Στις ρυθμίσεις όταν πατάω ταπετσαρία δεν μου εμφανίζει εικόνες παρά μόνο 2 κουμπιά "αλλαγή". Όταν όμως πατάω αλλαγή με πετάει έξω με μήνυμα "η εφαρμογή θέματα έχει σταματήσει". Δεν ξέρω αν αυτό οφείλεται στο ότι δεν έχω βάλει τα patches. 4. Τα μηνύματα μόνο στα αγγλικά έχουν 160 χαρακτήρες. Από μπαταρία δείχνει να είναι στα ίδια επίπεδα με την 7.2.2 αλλά θα περιμένω 2-3 φορτίσεις ακόμα. Η ελεύθερη μνήμη με ότι είχα φορτωμένη την 7.2.2 δεν έχω δε δει να πέσει κάτω από 1.1. Αυτά προς το παρόν.
  12. leon

    Lenovo P70t

    Κατέβηκε και εγκαταστάθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα. Έκανα και επαναφορά αντιγράφου ασφαλείας. Σχεδόν όλα τέλεια. Πολύ ωραία και η μπάρα ειδοποιήσεων. Να δω πως θα πάει και η μπαταρία. Ευχαριστούμε Nick.
  13. leon

    Lenovo P70t

    Την κατεβάζω και εγώ. Ελπίζω να την πάρει.
  14. leon

    Lenovo P70t

    Σταμάτησα τις προσπάθειες..... Θα περιμένω για την 8.
  15. leon

    Lenovo P70t

    Όντως η 7.2.2 νομίζω και εγώ ότι είναι πάρα πολύ σταθερή. Πάντως η 7.3 σε εμένα αρνείται πεισματικά να μπει :cry::cry: Έχω προσπαθήσει τουλάχιστον 5 φορές, με όλους τους τρόπους, μόνο το zip, από την αρχή με flashάρισμα, τίποτα. Συνέχεια μου λέει ότι δεν μπορεί να κάνει extract κάποιο αρχείο bin.
  16. leon

    Lenovo P70t

    Ούτε και εγώ το βρίσκω.....:wacko::wacko::wacko: Το μόνο παραπλήσιο που βρίσκω είναι bmm050d.
  17. leon

    Lenovo P70t

    Από φίλο που έχει xiaomi mi4 έμαθα ότι και σε αυτόν το κάνει οπότε ίσως είναι θέμα του λειτουργικού?
  18. leon

    Lenovo P70t

    Είτε google,είτε από τηλέφωνο,είτε από κάρτα sim το κάνει. Το περίεργο είναι ότι δεν το κάνει με όλες τις επαφές αλλά ούτε και με συγκεκριμένες δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. Έχω αλλάξει τα νούμερα ,είτε +30,είτε κανονικά,είτε με κενό,χωρίς κενό.
  19. leon

    Lenovo P70t

    Όχι δεν εννοώ αυτό.Η οθόνη δουλεύει κανονικά αλλά το κόκκινο πλήκτρο τερματισμού της κλήσης δεν κάνει τίποτα.Άν πατήσω το power και σβήσει η οθόνη μια φορά και ξανανάψει τότε τερματίζεται η κλήση απο το κόκκινο κουμπί.
  20. leon

    Lenovo P70t

    Όπως και να αποθήκευσεις τα νούμερα το κάνει αλλά όχι σε όλα..... Επίσης παρατήρησα εδώ και 1 εβδομάδα που αναγκάζομαι να συνδέω ακουστικά ότι παρουσιάζεται πολύ συχνά το bug με την οθόνη κατά την διάρκεια κλήσης που δεν μπορείς να τερματίσεις την κλήση. Μόλις μπορέσω θα δοκιμάσω και εγώ την νέα rom.
  21. leon

    Lenovo P70t

    Καλημέρα. Το πρόβλημα με τα sms εξακολουθεί να υπάρχει έστω και αν μετέτρεψα όλα τα τηλέφωνα στη μορφή +30. Επίσης όταν πάω.... ρυθμίσεις.... ταπετσαρία.... επιλογή ταπετσαρίας κλείνει η εφαρμογή με μήνυμα "η εφαρμογή σταμάτησε"
  22. leon

    Lenovo P70t

    Καλημέρα. Δοκίμασα στην 7.2.2 να συνδέσω άλλη συσκευή στο Internet με hotspot . Μέσω WiFi δεν ανοίγει σελίδες..... μέσω data ανοίγει κανονικά.
  23. leon

    Lenovo P70t

    Οκ. Ευχαριστώ για την προσπάθεια. Εκνευρίστικα και εγώ και το έβγαλα......
  24. leon

    Lenovo P70t

    Και εμένα η 7.2.2 πάει σχεδόν άψογα. Παρατήρησα ότι όταν λαμβάνω sms ενώ αυτός που μου το στέλνει υπάρχει στις επαφές μου, δεν μου εμφανίζεται το όνομά του αλλά το τηλέφωνο του με αποτέλεσμα να μην ξέρω ποιος είναι και αναγκάζομαι να κάνω κλήση για να δω ποιος είναι. Το περίεργο είναι ότι δεν το κάνει σε όλες τις επαφές μου!! Βλέπω δουλίτσα πασχαλιάτικα.......... Εύχομαι σε όλους καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα.
  25. leon

    Lenovo P70t

    Λοιπόν οι εφαρμογές που δοκίμασα είναι :s view lite,s view plus,easy smart cover,s view call όλες απο το play store. Δοκίμασα και με ένα κομμάτι χαρτί (από διαφημιστικό φυλλάδιο) διπλωμένο σαν την θήκη και δουλεύουν κανονικά.Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το υλικό των θηκών αλλά δεν νομίζω.
×
×
  • Create New...