Jump to content

dlamda

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About dlamda

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

dlamda's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Δεν είναι αγαπητέ μου έγκλημα κρινόμενο εκ του αποτελέσματος. Αυτός ο άνθρωπος πλήρωσε για να τα έχει εκεί αυτά τα πραγματάκια . Εκτός αν η αποψή σου είναι ή επίσημη άποψη της εταιρείας... οπότε ...
  2. ------------------------------------- Το είδαν οι ίδιοι και το μόνο που ψέλλισαν ήταν "αστοχία υλικού". Δεν θα μακρυγορήσω πάνω στην υπόθεση μια και εχει πάρει την άγουσα για το δικαστήριο . Οσον αφορά την υπόθεση του SCULPER - μια και για αυτόν μπήκα βασικά στο topic - δεν είναι τόσο απλό το θέμα όπως απλοϊκά το παρουσιάζεις. Ο άνθρωπος πήρε αυτοκίνητο με αερόσακους για την προφανή τους χρήση . Δεν πήρε αερόσακους για να ΄χει να βάλει πατάτες από την λαΙκή . Και όταν λοιπόν χρειαστηκε τους αερόσακους αυτοί δεν ηταν εκεί .
  3. ================================================================== Νομίζεις... Αν η εταιρεία κάνει "π....." , τις κάνει παντού. Μου κάηκε ο κινητήρας στα 12,500 χλμ ,μετά από 1 1/2 χρόνο χρήσης και ήμουν μέσα εγώ και τα παιδιά μου . Εγώ θεωρώ οτι η Πεζώ βάζει ΕΜΕΝΑ να κάνω την δοκιμαστική χρήση που έπρεπε ΕΚΕΙΝΗ να κάνει στο προϊόν της πριν μου το πουλήσει . Και φυσικά ακολουθεί η νομική διαδικασία .
  4. SCULPER ειναι πολύ ενδιαφέροντα αυτά που γράφεις και μου κάνει εντύπωση που δεν έδωσες παραπάνω έκταση . Πρόκειται για μία εταιρεία με πολλές καταγγελίες απ΄ότι καταλαβαίνω . Τελικά πήγες δικαστικά ? Εμένα στο 207 μου κάηκε ο κινητήρας !!!
×
×
  • Create New...