Jump to content

eno71

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About eno71

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

eno71's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εγώ 2-3 φορές που το χρειάστηκα δούλεψε μια χαρά. Σίγουρα είναι απλά για στιγμές χρήσης και όχι συνεχή αφού καταναλώνει αρκετή μπαταρία. Σε προηγούμενες σελίδες υπάρχει ο τρόπος εγκατάστασης του route66. Μα είναι τόσο ακραίες(σε εμένα τουλάχιστον)οι συνθήκες που διακρίνεις αυτη τη φούσκα που πραγματικά οι δαχτυλιές πάνω στο τηλ. είναι πολύ-πολύ περισσότερο ενοχλητικές.
  2. Σύνδεσα την τηλεόραση μέσω usb με το κινητό και το είδε αμέσως όπως και τους φακέλους με μουσική , βίντεο και φώτο. Οι φωτο ακόμη και σε 46'' πολύ καλές. Και μια ερώτηση: Ξέρει κανεις αν την ώρα που σε καλεί κάποιος μπορείς να κλείσεις τον ήχο της κλίσης χωρίς να την απορρίψεις? Όπως γίνεται με τα νοκια?
  3. Έβαλα όλες αυτές τις παραμέτρους για να δείξω πως στην ουσία δεν βλέπω τπτ. Οι δαχτυλιές στην οθόνη είναι πολύ πιο ενοχλητικές. Δεν νομίζω να είχα προσέξει κάτι αν δεν είχε συζητηθεί.
  4. Έχω εδώ και 3 μέρες το jet. Η αίσθησή του στα χέρια μου παρόλο που είναι όλο πλαστικό είναι πάρα πολύ καλή. Πρώτη φορά πιάνω touch κιν. και η αλήθεια είναι πως δυσκολεύομαι κάπως στην κύλιση της οθόνης ειδικά στο ευρετήριο. Φούσκες δεν υπάρχουν. Σε χαμηλό φωτισμό σε εσωτερικό χώρο Αν καθρεφτιστεί υπό γωνία η οθόνη τηλεόρασης ή η/υ στο τηλ. το οποίο θα είναι σβηστό τότε διακρίνεις μια περιοχή με κάτι σαν νερά ανεπαίσθητα στην οθόνη του. Σε καμία άλλη περίπτωση. Μακάρι να μείνει μόνο αυτό.(Ο goldeneye με ανησύχισε). Το gps πολύ καλό(καλύτερο από ότι το περίμενα). Το wifi κατάφερα να το λειτουργώ μόνο σε ξεκλέίδωτα δίκτυα. Δεν το έψαξα και πολύ. Η μπαταρία που με ενδιαφέρει μου κράτησε 2 μέρες ακριβώς με 2 ώρες ομιλία και αρκετό παίξιμο. Όμως στη δεύτερη φόρτιση πριν ολοκληρωθεί η μέρα άδειασαν 3 γραμμές. Ίσως επειδή είχα ξεχάσει ανοιχτό το wifi. Περίμενα κάπως καλύτερα τα πράγματα πάνω σ' αυτό. Μπορεί να φταίει και το ότι δεν θέλεις να το αφήνεις καθόλου από τα χέρια σου:lol: Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από το jet. Και μια ερώτηση: Υπάρχει φορτιστής αυτοκινήτου?(είπαμε το gps πολύ καλό αλλά...)
  5. Είμαι αναγκασμένος να πάρω την συσκευή μόνο από τα κεντρικά της cosmote και μου λένε ότι δεν υπάρχει διαθεσιμότητα επειδή η samsung σταμάτησε να την βγάζει. Ξέρει κανείς κάτι γι' αυτό?
  6. Επειδή δεν μπορώ να πάρω τη συγκεκριμένη συσκευή μέσω cosmote(Δεν την έχει φέρει), υπάρχει κάποια διαφορά αν την πάρω από vodofone ή από το Πλαίσιο?
  7. Με το any video converter profesional δε θα έχεις πρόβλημα. Να ρωτήσω κι εγώ κάτι. Επειδή για κάποιο λόγο μπορώ να πάρω το κινητό μόνο από cosmote, ξέρει κανείς πότε θα το φέρει η cosmote?
  8. Παιδιά ζητώ τη βοήθειά σας. Θέλω να κάνω εγγραφή ήχου αλλά μου επιτρέπει μόνο για ένα λεπτό. Μπορώ να το κάνω για απεριόριστο χρόνο? (όσο επιτρέπει η κάρτα μνήμης)? Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...