Jump to content

mantaris

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mantaris

  1. me mpilies zigler kai pio makru granazi pairneis aneta 10 km (egw gourouna exw kai ta ekana afta me 100 E kai apo 55pou eixe teliki , twra exei 70!!!:) Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish» καθώς επίσης και η γραφή τύπου SMS. Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση.
  2. λοιπον την εχω απο τον νοεμβριο του 2008 και ειχε ενα μεταλλικο "Ζ"για βαση τησ εξατμισησ το οποιο καποιοα στιγμη εσπασε.... συναμα και η εξατμιση και επισησ και αρκετεσ ξεβιδωμενεσ βιδεσ (το ελυσα ολο και εβαλα παντου loctite δυνατο για να εχω ησυχο το κεφαλι μου παντωσ γενικα επειδη εχω εμπειρια απο μαστοριλικια ειμαι οκ τωρα..... αλλλα καποιοσ που δεν γνωριζει το αντικειμενο,,,, την πατησε:ninja::)
  3. κοιτα να δεις βασικα εγω τα ρυθμιζω με την οδηγηση..... βαζω αερα οδηγαω και αναλογα βαζω η βγαζω αλλα αποκλειεται να θελει 35 psi σκετο το ζαντολαστιχο επειδη οταν μπει απανω θα ανεβει απο το βαροσ που του ασκει ο οδηγοσ και το γουρουνι :)
  4. λοιπον νομιζω οτι αν φουσκωσεις το λαστιχο πανω στη ζαντα μονο και οχι στο γουρουνι θελει 5.1psi...ετσι γραφει και μεγιστο βαροσ 150 κιλα ανα λαστιχο
  5. η 50αρα οδηγειται μονο με διπλωμα μοτοποδηλατου και οι πιο μεγαλες με αυτοκινητου:)
  6. λοιπον μολισ φουσκωσα τα λαστιχα ΠΑΝΩ στη γουρουνα και εβαλα σε ολα 20 πσι ειναι ακριβωσ αφτο που ηθελατελικα μλκια εκανα που ειχα βαλει 30 στα 20 ειναι κομπλε και οποτε χρειαστει ... γλιστραει ομαλα
  7. φιλε εγω η χοντα η γιαμαχα θα επαιρνα αλλα ακομα και η 125 ειναι 1000 ευρω πιο ακριβη απο την κυμκο 150 και για παραπανω κυβικα ..... αστα :p
  8. ομωσ του δινει 35psi απο το εργοστασιο/ και αφτο που ειπεσ το παρρατηρησα επειδη εχει ενασ θειος μου την kymco 150 του 2005 και εχουνε λιωσει ολα τα καλωδια απο την αλμυρα (ειναι σε θαλασσα) και αν και εχει πολλα χιλιομετρα το μοτερ ειναι σαν καινουργιο /αριστη λειτουργεια α και δν εχει ξεβιδωσει ουτε βιδα!!! μαλλον θα πουλησω το ymc και εχω και καποιοα λεφτα στην ακρη (απο παμε στοιχημα ) και θα παρω το maxxer και οσο για το διπλωμα θα φοραω και κρανοσ και θα πηγαινω απο τουσ χωματοδρομουσ καλου κακου και σε 1 χρονο .... νομιμοσ εφχαριστω για τισ συμβουλες :)
  9. ο κατασκευαστησ δινει 35 kPa me 150 kg φορτωμενοαλλα εγω το εχω με 25 στα πισω 20 στα μπροστα για νοητους λογους.... α εσυ ποιο γουρουνι εχεις? δηλαδη δεν ειναι να τα εμπιστευεσαι τα ymc e? τουλαχιστον εγω απο το δικο μου ετσι εχω καταλαβει και εχω στεναχωρεθει γιατι εχω αλλο 1.5 χρονο δοσεις και το πηρΑ νομιζωντας οτι ειναι το καλυτερο στα 50cc....:mad:
  10. μπορει να μου πει κανεισ εντυπωσεισ απο ymc sphinx 330 kai kymco maxxer 300 kai ποιο ειναι καλυτερο??
  11. και εγω το ειχα αντιμετωπισει αυτο το προβλημα οταν σε μια δεξια κλειστη στροφη πεταλο βρεθηκα στο αντιθετο ρευμα με τισ 2 ροδεσ στον αερα(χεστηκα πανω μου αλλα εφτυχωσ δεν περναγε αυτοκινητο) οποτε απλα αυξησα λιγο την πιεση απο αυτη που δινει ο κατασκευαστησ στα πισω λαστιχα ωστε να πεταει κωλο το οποιο ειναι ποιο ελεγχομενο.... τωρα πιστευω πωσ μειωνεισ την ζωη στα λαστιχα στο μισο(αλλα καλυτερα να πληρωνεισ ποιο πολλα λαστιχα παρα να κινδυνεψεις) :)
  12. αν και εγω δν καταλαβαινω διαφορα απο κεφαλαια και μικρα το εκανα για να μην βαζω τονουσ και τελικο ς:D αλλα οκ νο προβλεμ
  13. ΑΑΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΕΛΑΦΡΙΕΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ???Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΠΑ??:P
  14. ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΣΤΑ ΔΙΧΡΟΝΑ ΟΙ ΜΠΙΛΙΕΣ ΠΟΥ ΜΠΕΝΟΥΝ????? ΣΤΟ ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΙΚΟ???Η ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΙΛΙΕΣ ΡΟΥΛΕΜΑΝ ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ???
  15. ΟΜΩΣ ΘΑ ΒΑΛΩ 4 ΔΟΝΤΙΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΠΙΣΩ ΓΡΑΝΑΖΙ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ Α ΚΑΙ ΤΑ 55 ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΥΘΕΙΑ_64 ΣΕ ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΤΟ ΡΑΝΝΕΡ ΠΟΣΟ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕ ΑΥΤΑ????? ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΜΜΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΡΑΞΩ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ????
  16. ΠΡΙΝ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΕΣ ΠΗΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΟΥΡΟΥΝΑ (ΕΙΜΑΙ 16 ΟΠΟΤΕ ΠΗΡΑ 50ΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ) http://www.ymc.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=73&category_id=8&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=38 Η ΤΕΛΙΚΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ 55 ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΡΚΕΤΗ ΡΟΠΗ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 45 ΜΟΛΙΣ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΣΤΑ 1000ΚΜ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΓΡΙΓΟΡΟ ΕΧΩ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ΜΠΙΛΙΕΣ ΖΙΓΛΕΡΑΚΙΑ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΑΚΡΥ ΓΡΑΝΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΑ 70-75 ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ (ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΔΙΧΡΟΝΑ ΧΑΛΑΝΕ ΕΥΚΟΛΑ) ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ???? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ
×
×
  • Create New...