Jump to content

vg_13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About vg_13

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

vg_13's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εψαξα αρκετη ωρα απο χθες στα προηφουμενα post αλλα δε βρηκα το SAR!! Εψαξα και λιγο στο google και το μονο που βρηκα λεει 2< !!
  2. Καλησπέρα σε ολους σας, σκεφτομαι να αγορασω κ εγω το κινητο αλλα δεν μπορω να βρω πουθενά τι SAR έχει το κινητο.Μήπως ξέρει κανένας??
  3. vg_13

    Lenovo S820

    Καλησπερα και χρονια πολλα. πηρα κ εγω το lenovo πριν 10 μερες περιπου και εχω εντοπισει 2 προβληματακια. 1) δεν μπορει η συσκευη να γινει hot spot 2) δεν μπορω να δω τα mail του γραφειου μου (exchange mail). ακουω τις προτασεις σας. ευχαριστω πολυ.
  4. Καλησπέρα,επειδή αγόρασα και εγώ μια μπαταρία απο το e-bay αλλά δεν είδα καμιά απολύτος διαφορά,ποια μπαταρία αγόρασες και από πού;
  5. Καλησπέρα παίδες θέλω να μου πείτε σχόλια ανάμεσα στο HTC Desire & HTC Wildfire S ?? Ποιο είναι καλύτερο για να αγοράσω??
  6. καλησπέρα σας,έχω ένα προβληματάκι με την μπαταρία μου και δεν κρατάει πάνω από 24 ώρες με κανονική χρήση και 2g! θα ήθελα καμία συμβουλή! έχω την έκδοση kyrilos rom v7.0.
  7. το προβλημα ειναι οτι δεν μου κανει επαναφορα
  8. καλησπερα σας θα ηθελα να σας ρωτησω πως μπορω να το επαναφερω στις εργοστασιακες ρυθμισεις για να το συνδεσω με το kies.ενημερωτικα σας λεω οτι εχω βαλει ROM v5 kyrilos.
  9. Γεια σας παιδιά.Το κινητό το πήρα και εγώ την προηγούμενη εβδομάδα. Το bluetooth του λειτουργεί άψογα με ένα i-tech που έχω.Το μόνο πρόβλημα που είχα ήταν ότι ξαφνικά δεν μου έχουν ήχο οι εφαρμογές του κινητού (youtube,παιχνίδια κ.α.) ενώ αν με καλέσουν ακούγεται κανονικά ο ήχος κλήσης !!
  10. Γεια σας παιδιά,κανένας που να το έχει πάρει να μας πει;;
×
×
  • Create New...