Jump to content

Yianpan71

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Yianpan71

  1. Επέλεξα 4,6"-4,9" με χρυσή τομή στα 4,8" και το όνειρο μου η μπαταριά πιο μεγάλη. Διότι πολύ άπλα όσο πιο μεγάλη οθοναρα τόσο πιο πολύ τρώει μπαταριά. Ναι ναι θα μου πείτε οτι υπάρχει το Sony Xperia Z3 με μεγάλη αυτονομία μεσώ stamina mode... άλλα... για φανταστείτε την οθόνη στα 4,8" και με μπαταριά στα 4.500mAh? Τρομερή αυτονομία!!! Επιπλέον όλα τα smartphone είναι πια πολύ λεπτά... τι τους εμποδίζουν να βάλουν "χοντρές" μπαταριές? Δεν με ενδιαφέρει το desing πια αρκεί η χοντρή μπαταριά να είναι ΒΑΡΒΑΤΗ. Φυσικά δεν λέω να έχει άσχημο εξόγκωμα άπλα π.χ. κινητό πάχους στα 6" και με μπαταριά στα 8". Αυτό είναι το ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ. Συμφωνείτε??
  2. Ψηφισα MeeGo. Ειμαι λινουξας, οπως το Android κι το MeeGo. Οπωσδηποτε πρεπει να εχουμε περισσοτερες επιλογες γιατι ο καθενας εχει διαφορετικα γουστα! Το Android παρολο που ειναι linux εχει μπερδεψει τον κοσμο με κατακερματισμο κλπ κλπ. Ελπιζω στου MeeGo να μην κανει τα ιδια. Επισης εφελπιστω και το WebOS της HP. !!!! Ζητω οι open source!!!
  3. Χριστος Ανεστη σε ολες κι ολους!! Ουαου..!! Καλη ευκαιρια για ολους μας γι αυτο το ΜΟΝΑΔΙΚΟ κινητο της κληρωσης. Αραγε θα εχω φετος τετοια τυχη σε μενα?? Για να δουμεεε!!
×
×
  • Create New...