Jump to content

Sonic13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Sonic13

  • Ημ. Γέννησης 15/07/1981

Sonic13's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλημέρα σε όλους. Πρόβλημα με υπερθέρμανση του κινητού και γρήγορη ξεφόρτιση αντιμετώπισα και εγώ πριν λίγες μέρες. Μετά από ψάξιμο και πειραματισμούς με εφαρμογές, τελικά ο υπαίτιος ήταν ένα application και συγκεκριμένα το Quizdom!
  2. Α ok, ευχαριστώ για την απάντηση. Με προβλημάτιζε το μέγεθος (πάνω απο 400ΜΒ) γι'αυτό σκέφτηκα την 5.0
  3. Έχω συμβόλαιο Cosmote με 400ΜΒ το μήνα και μου έβγαλε ειδοποίηση ότι το μέγεθος της ενημέρωσης ξεπερνάει τα ΜΒ μου, οπότε... Δεν έχει κάνει κάνεις ακόμα το βήμα σε 5.0?
  4. Καλησπέρα σε όλους! Εδώ και μια εβδομάδα περίπου είμαι κι εγώ περήφανος κάτοχος ενός Alpha! Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συμφορουμίτες για τα σχόλια και τις παρατηρήσεις τους εδώ. Πραγματικά με βοηθήσατε σε πολλές απορίες που είχα. Να αναφέρω ότι την αγορά την έκανα τελικά από σκρουτζομάγαζο του κέντρου στα 319 euro. Έψαξα και την προσφορά του Γερμανού στα 329 αλλά από τα κεντρικά μου είπαν ότι δεν υπάρχει διαθεσιμότητα πουθένα σε όλη την Αττική σε μαύρο. Από τα άλλα χρώματα στην ουσία μόνο μπλε υπήρχε διαθέσιμο. Βάση του phone info, CSC Country βγάζει UK και ναι έχει και εμένα το Computrace Agent που δεν μπορείς να το ξεφορτωθείς. Δεν φαίνεται να είναι branded πάντως. Στις 6 μέρες που το έχω η μπαταρία κρατάει περίπου 2 μέρες με πολύ πολύ light χρήση. Αυτά για την ώρα, θα επανέλθω αν προκύψει τίποτα ενδιαφέρον. υ.γ. Από την πρώτη μέρα μου εμφανίζει μήνυμα για ενημέρωση λογισμικού. Υποθέτω είναι η 5.0 Αξίζει να την κάνω ή να περιμένω λίγο ακόμα?
  5. Παίδες καλησπέρα! Εδώ και 2 ώρες αποχαιρέτισα το πιστό μου C902 και τώρα πια είμαι περήφανος κατόχος ενός Galaxy Ace. Το πρόβλημα μου είναι ότι από smartphones δεν έχω ιδέα. Θα μπορούσε κάποιος να μου πει τι πρέπει να πρωτοκάνω τώρα στην αρχή? Π.χ. έχει Android 2.2, πρέπει να κάνω αναβάθμιση σε 2.3? Μπορεί να γίνει αυτό? Τι βασικά apps χρειάζομαι τώρα που έιναι άδειο τελείως? Sorry για τις noob ερωτήσεις και ευχαρίστω εκ των προτέρων όποιον μου απαντήσει!
  6. Καλημέρα σε όλους! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις συμβουλές σας. Με βοήθησαν αρκετά. Λοιπόν χθες απόγευμα αγόρασα τελικά το C902 σε μαύρο χρώμα. Πληροφοριακά η τιμή του ήταν 276€ από κατάστημα της Cosmote, οπότε μαζί με την επιδότηση που είχα (125€) δεν ήταν πολύ μεγάλο το τελικό ποσό που έδωσα. Από τις πρώτες εντυπώσεις φαίνεται να είναι πολύ ποιοτικό. Τα πλήκτρα είναι λίγο πιο δύσχρηστα σε σχέση με του Κ750i αλλά μάλλον συνηθίζονται. Επίσης μάλλον πρέπει να πάρω μια κάρτα μνήμης γιατί τα 160MB του κινητού θα τελειώσουν άμεσα! Ευτυχώς δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα για την ώρα. Μένει να περάσω τις επαφές μου και να εντρυφήσω στις λεπτομέρειες... :-)
  7. Η τιμή του αυτή τη στιγμή είναι 292euro. Έχεις κάτι άλλο να προτείνεις? Ήθελα κάτι σαν το Κ750i βασικά επειδή είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Να είναι candy bar και Sony Ericsson κατά προτίμηση! :-)
  8. Ευχαρίστω πολύ RAVER! Μία τελευταία ερωτησούλα μόνο, αληθεύει ότι η μπαταρία του εξαντλείται πάρα πολύ γρήγορα? Τώρα το K750i μου κρατάει τουλάχιστον 3 μέρες συνέχεια ανοιχτό.
  9. Καλησπέρα παιδιά. Αυτή την στιγμή έχω το Κ750i με σύνδεση Cosmote και σκεφτόμουν λόγω επιδότησης να το αλλάξω με το C902. Ξέρει κανείς αν η έκδοση με το γκρι χρώμα (του James Bond υποτίθεται) που έχει μόνο ο Γερμανός έχει κάποια άλλη ουσιαστική διαφορά ή αν βγάζει προβλήματα?? Συσκευές με το χρώμα Cinammon Bronze υπάρχουν στην Ελλάδα? Με βλέπω να το παίρνω μαύρο τελικά. Και κάτι τελευταίο αν ξέρει κανείς. Με το που το πάρω χρειάζεται να κάνω αναβάθμιση λογισμικού?
  10. Καλησπέρα παίδες! Είμαι καινούριος στο site (αυτό είναι το πρώτο μου post). Αυτή την στιγμή έχω το Κ750i και είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι τώρα. Σκέφτομαι να το αλλάξω με το Κ770 αλλά με ανησυχεί το θέμα του sar. Το Κ770 έχει sar 1.69, πόσο έχει το Κ750? Ποια είναι η γνώμη σας για το θέμα?
×
×
  • Create New...