Jump to content

Sotos2311

Members
  • Δημοσιεύσεις

    30
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Sotos2311

  1. παιδια απο εγγραφη βιντεο πωσ παει?
  2. παιδια, αναλυση βιντεο γνωριζουμε?
  3. εσυ το εχεισ δοκιμασει, αλλα εγω το εχω αγορασει.... το προβλημα δ ειναι στην ενταση, αλλα στην ποιοτητα του ηχου. απουσιαζουν εντελως τα μπασα και στο φουλ της εντασης ο ηχος που βγαινει ειναι τσιριχτος. στην αναπαραγωγη ομως μεσω ακουστικων ο ηχος ειναι μια χαρααα
  4. 0.90 εχει sar, το πηρα και γω πριν απο 5 μερες το κινητακι και εχω να πω οτι ειναι πανεμορφο πολυ στυλατο και τα γκομενακια ψηνονται.... :P αλλα το ηχειο του ειλικρινα πασχει.... ειναι απλα ανεπαρκες..
  5. ναι, καλυπτομαι απο το ιδιοκτητο αλλα αυτο π θελω να μαθω ειναι αν θα υπαρξει καποια διακοπη στην συνδεση μεχρι να μεταβω στη φορθ. επισης θελω να ρωτησω αν ειναι καλυτερα να παρω κανονικο μοντεμ (και οχι wireless router οπως εχω τωρα, το οποιο καθιστα σχεδον αδυνατο να παιξω games στο νετ λογω του port forward).Επισης παρατηρω ασταθεια στον μσν μεσεντζερ(συχνες αποσυνδεσεις) και αδυναμια ολοκληρωσης download απο rapidshare(που μπορει να οφειλονται ολα αυτα?)
  6. παιδες γεια. πριν απο λιγες μερες με τηλεφωνησαν απο οτενετ κ με ενημερωσαν οτι δικαιουμαι προσφορα να μ αναβαθμισουν την συνδεση μου απο το 1 μβιτ στα 2 με αμελητεα αυξηση της τιμης απο 20,5/μηνα π πληρωνω τωρα σε 20,9/μηνα. αν δεν επωφεληθω της προσφορας μ ειπαν οτι θα περασω σε τιμες καταλογου, δλδ στα 27/μηνα για την υπαρχουσα συνδεση μου(1μβιτ) απο τον επομενο λογαριασμο. εγω ομως σκεφτομαι σοβαρα να περασω στο ιδιοκτητο τησ φορθ(λαρισα μενω) με 2play soho->25/μηνα για ταχυτητα 24 μβιτ χωρις παγιο οτε σε συγκριση με τα 35/μηνα π πληρωνω τωρα για οτενετ +οτε παγιο. τι λετε? να το επειχειρησω? κ αν τλκ το επιχειρησω, ξερει καποιοσ να μ πει αν θα μ διακοψουν το ιντερνετ για καποιον καιρο μεχρι να ολοκληρωθει η μεταβαση στην φορθ?
  7. ta 2800 δεν ειναι τπτ... τα χριστουγεννα ειχα γυρω στα 4900 εισερχομ αλλα εκανα αναβαθμιση το κινητο και σβηστηκαν.... :p βασιακ βρηκα αλλο κολπο τα κανω save στην καρτα μνημης....
  8. γεια, εχω ενα προβληματακι τελευταια... μου ερχονται μηνυματα αλλα το κινητο, παρολο που η συσκευη τα λαμβανει κανονικα δεν με ειδοποιει οτι ερχονται ουτε τα εμφανιζει στα εισερχομενα. πρεπει να ανοιγοκλεισω την συσκεη και τοτε μου τα εμφανιζει στο ντεσκτοπ οσα μου εχουν ερθει. σημειωτεον εχω γυρω στα 2800 σμσ αποθηκευμενα στην μνημη του τηλεφωνου. τι να κανω?
  9. εννοω οτι καποιος που σκεφτεται να αγορασει κινητο τωρα, καλυτερα θα ηταν να αγορασει το ν73 παρα να αγορασει ενα ντοπαρισμενο ως προς τις δυνατοτητες ν70 προηγουμενης πλεον γενιας(αν θεωρειται ντοπαρισμα να εχει μικροβελτιωσεις στον μουσικο τομεα(που ειναι δωροι αδωρον μιας και το ν70 μετα βιας βγαζει 36ωρο...)) don know εγω στη θεση σου θα την εβαζα αν μπορουσα, αλλα δεν το βλεπω και πολυ εφικτο μιας και θα δημιουρησει εσωτερικο ανταγωνισμο στο ν70. αν εισαι τυχερος, εχεισ κανενα μεσο και γλειψεις και λιγο:X μπορει να σου την περασσουν. εγω παντως εχω γνωστους που τους αρνηθηκαν την αναβαθμιση σε με... δεν εχεισ τπτ να χασεις παντως.. εξξαλου ο τολμων νικα....;)
  10. -Ναι ειναι η τελευταια για το ν70. Προσωπικα το music edition πιστευω οτι ειναι ψιλοκοροιδια, μιας που εχει βγει το ν73... -Οχι δεν ρωτησα, αλλά νομιζω οτι δεν θα δεχοταν να μου την περασουν, αλλιως ποιος ο λογος προωθησης του ν70 music edition ...? -Με τον ιδιο τροπο που το εβλεπες και παλιοτερα, απλα σε καποια εκδοση πατουσες να στο βγαλει και στα εβγαζε και τα δυο ταυτοχρονα, ενω τωρα επεστρεψε στον παραδοσιακο τροπο παλι -Και επειδη καπιος φιλος με ρωτησε με πμ. που μπορει να κανει αναβαθμιση, η απαντηση ειναι να απλα παει σε καποιο νοκια shop και να ζητησει να του κανουν αναβαθμιση!
  11. γεια σασ παιδεσ. πηγα τελικα το ν70 μου για αναβαθμιση και το προβλημα μου λυθηκε. Μου περασαν την τελευταια εκδοση firmware (την 5,0638,3,0,1 18-09-06) και επειδη καποιοσ φιλος ειχε ρωτησει παλιοτερα για τις αλλαγεσ που αυτη κανει, δραττομαι της ευκαιριας να απαντησω: 1. στην αναμονη οταν παμε να πληκτρολογησουμε καποιο νουμερα στο δεξι πληκτρο βγαζει την επιλογη κληση βιντεο 2. εχει αλλαξει το εικονιδιο της μουσικης και εχω την εντυπωση οτι ο ηχος ειναι ελαφρως καλυτερης ποιοτητας(δεν παιρνω και ορκο ομως) 3. η εκθεση εχει γινει σαφως πιο γρηγορη και οι μικρογραφιες εμφανιζονται ταχυτητατα 4. η επιλογη που ειχεσ να δεις την διαθσιμη μνημη (καρτα+τηλεφωνο μαζι) εχει φυγει 5. η καμερα ανοιγει πολυ γρηγοροτερα απο πριν και στις ρυθμισεις ποιοτητας υπαρχει επεξηγηση για τον μεγεθος και την αποτυπωση του σε ενα φωτογραφικο χαρτι(π.χ. ποιοτητα μεσαια-email-για εκτυπωσεις ως 15χ10cm) 6. επισης εχει προστεθει η διαδοχικη λειτουργεια για ληψη πολλαπλων εικονων ταυτοχρονα 7. εχει αλλαξει η μεταβαση προς το πιο χρηστικο(λεμε τωρα..) 8. το bluetooth λειτουργει καλυτερα 9.γενικα το κινητο ειναι πολυ πιο σταθερο, δεν βρηκα κανενα BUG ΜΕΧΡΙ στιγμης λειτουργει smoothly πλεον θα ελεγα και αρκετα γρηοροτερο απο πριν αυτα προς το παρον! αν βρω κατι αλλο θα ποσταρω ξανα!
  12. οκ thanx! ενα τελευταιο πραγμα θέλω να ρωτησω: μήπως ειναι καλυτερα να παω στη νοκια να μου περασουν την τελeυταια εκδοση firmware συνδυαζοντας ετσι το αναποφευκτο πλεον format με την αναβάθμιση του κινητου μου?
  13. damn it.... αυτο φοβομουν.... Format η αναβαθμιση το firmware? φορματ στο τηλεφωνο, στην καρτα μνημης η και στα δυο?
  14. και επανεκκινηση εχω κανει και προφιλ εχω αλλαξει και την καρτα μνημης εχω βγαλει..... δεν ξερω τι παιζει ειλικρινα.....
  15. hello παιδια. τις τελευταίες μέρες έχει προκύψει ενα προβλημα με το ν70 μου. Μου ερχονται μηνυματα, χτυπανε αναπαντητες και παρολαυτα δεν τα ακουω! Δεν εμφανιζονται καν στο desktop "δλδ το 1 μηνυμα εληφθη δεν μου το εμφανιζει, παρολο που εχει ερθει το μηνυμα!" Πρεπει να πηγαινω στα εισερχομενα για να βλεπω αν εχει ερθει καποιο νεο μηνυμα. επισης οταν στελνω μην. δεν πεταγεται το κουτακι της αναφορασ, γενικα δεν υπαρχει καμια ειδοποιηση! να σημειωσω οτι το προφιλ ειναι το γενικο, το στανταρ θεμα του ν70 και firmware εχω σχετικα παλιο 3,0546,2,3 18-11-05. εχει αντιμετωπισει κανεισ το ιδιο προβλ? Τι να κάνω?
  16. για να μην σου εχει απαντησει κανεισ μεχρι τωρα σημαινει οτι ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ. εξαλλου αυτο που ζητας ειναι εξωπραγματικο. Αυτός ειναι ο λογος υπαρξης του κωδικου ασφαλειας σε ενα κινητο για να μλποκαρει αλλεσ σιμ. απο την στιγμη που τον ξεχασες bambacha δεν υπαρχει τροπος να γινει κατι
  17. η τελευταια εκδοση Rom που βγηκε ειναι η ver.5.0609.2.0.1 μπορει να κανει καποιος post κανενα Link με τις αλλαγες που κανει η τελευταια εκδοση?
  18. αυτο το πραγμα ρωταω και γω. πρεπει να παω στην cote να ζητησω αντικατασταση τησ σιμ με usim(ποσο κοστιζει και ποσο καιρο παιρνει?) η κανει και αυτην που εχω?
  19. το ιδιο προβλημα εχω και εγω με τον φιλο που θεέι να δει Mobile tv apo cote. το Link που εδωσες δεν περιεχει το ν70 στις διαθεσιμες συσκευες. εχει μονο το ν90 στο οποιο λεει οτι οτι δεν βρεθηκαν οι ρυθμισεις! εγω ρωταω αλλο τωρα: η sim ποy δινει η cote με καθε συνδεση μπορει να χεησιμοποιηθει για δικτυα 3g? μηπως χρειαζεται την ειδικη usim οπωσδηποτε για να εχει προσβαση στο 3g? η κανει και η στανταρ?
  20. hi θελω να ρωτησω κατι. μοy στελνοyν σημειωσεις απο αλλα κινητα(κυριως sony ericsson, αλλα και νοκια) και δεν μπορω να διαβασω το περιεχομενο τους(μου τα βγαζει σε γλωσσα μηχανης) μπορω να κάνω κατι? υπαρχει καμια εφαρμογη μηπως?
  21. format? hard i soft? Πριν απο λιγο είχα την φαεινη ιδεα να αφαιρεσω το πατσακι μιας κ τισ τελευταιες 10 μερες το ν70 χτυπουσε μονο σε νοκια τουν και θεωρω την παρουσια του περιττη. Κ ΕΙΔΑ ΦΩΣ!! Tο κινητο χτυπαει πλεον κανονικα χωρις το πατς... :X :X :X ακυρο?
  22. δηλαδη το λυνει ετσι? εχω βαλει το πατσακι αλλα δεν ειδα καμια απολυτως διαφορα. μου σπαει τα νευρα το νοκια τουν, γινομαι ρομπα οταν χτυπαει ετσι. οσο για το μπακαπ των επαφων, προσωπικα δεν ξερω κανεναν που να εχει μπορεσει να κανει μπακαπ μεσω πι σι σουτ. μεσα σε αυτουσ και εγω. εγω απλα εχω κανει αντιγραφη τις επαφες στην καρτα μνημης
  23. Δεν μου απαντησε κανεισ... το διορθωνει αυτο το προβλημα?
  24. hi Παιδια. Έχω την εκδοση 3,05 κλπ. Εχω πρόβλημα με το τις κλησεις. (χτυπαει το νοκια τουν αντι του ηχου μπ3 που εχω βάλει) η νέα εκδοση που έχει μολις βγει(5, κατι) το διορθώνει αυτο??
  25. ολοιδιο ηταν. και εκανε μπαμ απο 100Km. ειμαι σιγουρος οτι ηταν αυτο!!!:X :X
×
×
  • Create New...