Jump to content
You need to be logged in to see additionnal information and be able to contact the advertiser!
Η αγγελία έχει ολοκληρωθεί

[SOLD] iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite ελληνικό σε κατάσταση σφραγισμένου με 100% battery health

   (0 reviews)

[SOLD] iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite ελληνικό σε κατάσταση σφραγισμένου με 100% battery health

   (0 reviews)

890 €


  • Τιμή 890 €
0 Reviews
8.316 εμφανίσεις

Περιγραφή

ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ
 

 

Πωλείται η συσκευή του τίτλου σε άριστη κατάσταση, δεν διαφέρει καθόλου από σφραγισμένη. Είναι αγορασμένη 9/12/2020 από επίσημο retailer με απόδειξη λιανικής που παρέχει δυο (2) χρόνια εγγύηση σε αντίθεση με το τιμολόγιο που παρέχει μόλις ένα (1) χρόνο. Φυσικά θα δοθεί και η πρωτότυπη απόδειξη μαζί. Τα παρελκόμενα δεν έχουν βγει ποτέ από το κουτί. Υπάρχει ακόμα και η εξωτερική ζελατίνα!

Από τη πρώτη στιγμή που αγοράστηκε, προστέθηκε full body skin, tempered glass στην οθόνη, camera lens protector και φυσικά μπήκε σε θήκη. Με άλλα λόγια δεν έχει ακουμπήσει γυμνό ποτέ και πουθενά. Η συσκευή δεν έχει βραχεί ποτέ, δεν έχει παίξει παιχνίδια ποτέ, δεν τη μοιράζομαι με αλλά μέλη της οικογένειας και γενικώς έγινε απλή χρήση μιας και πάντα χρησιμοποιώ και άλλη συσκευή (ίδιο νούμερο, δυο sim). Το ποσοστό της μπαταρίας είναι 100%.

Η συσκευή εκτός του tempered glass της Spigen και το camera lens protector της Spigen που ήδη φοράει, συνοδεύεται όπως βλέπετε και από τις πρωτότυπες φωτογραφίες από τα εξής extra:

  • Θήκη της catalyst που παρέχει απόλυτη προστασία αλλά και εμφάνιση.
  • Θήκη σιλικόνης
  • Θήκη διαφανή ultra thin.
  • Δεύτερο Spigen camera lens protector
  • Δυο (2) ακόμα full cover black skins

Όλα βρίσκονται στα κουτιά τους όπως αγοράστηκαν και συνοδεύονται από αποδεικτικά αγοράς! Το πακέτο είναι υπερπλήρες, όλα μαζί έχουν κοστίσει πάνω από 100€ και γενικώς δεν θα χρειαστεί να πάρετε τίποτα άλλο!

Βρίσκομαι στη Πάτρα με δυνατότητα συνάντησης για συναλλαγή χέρι με χέρι, εναλλακτικά αποστέλλεται οπουδήποτε με δικά μου έξοδα μετά από κατάθεση σε λογαριασμό μου (Πειραιώς). Δείτε και τις αξιολογήσεις μου όσον αφορά την αξιοπιστία μου.



Επισκέπτης
This content is now closed to further comments.

Δεν υπάρχουν σχόλια.





×
×
  • Create New...