DealsGadgetsNews

ECG, το… life changing χαρακτηριστικό των HUAWEI GT 3 Pro!

0

Η Black Friday έφθασε και οι προσφορές κορυφώνονται, ενώ θα κρατήσουν για μερικές μέρες ακόμα! Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, ίσως είναι η τελευταία σας ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα κορυφαία smartwatches της αγοράς, το HUAWEI GT 3 Pro, στην Ceramic ή Titanium εκδοχή του. Εκτός από την κορυφαία τεχνολογία που ενσωματώνει, όμως, έχει και ένα νέο, πολύ ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που κυριολεκτικά μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας… το ECG ή ΕΚΓ, ελληνιστί!

Πρόκειται για την λειτουργία ηλεκτροκαρδιογραφήματος (ΕΚΓ) με πιστοποίηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση που υποστηρίζει και μπορεί να πραγματοποιήσει το νέο Watch GT 3 Pro. Με τον υψηλής ακρίβειας αισθητήρα ΕΚΓ που διαθέτει, μπορεί να αναλύσει σε πραγματικό χρόνο την λειτουργία της καρδιάς σας, ακόμα και να ελέγξει για πιθανή κολπική μαρμαρυγή που συχνά μπορεί να μην γίνει άμεση αντιληπτή και απαιτεί άμεση δράση και αντιμετώπιση. 30 δευτερόλεπτα αρκούν για τα παραπάνω και το αποτέλεσμα εμφανίζεται στην οθόνη του ρολογιού σας, για να είστε σίγουροι οτι δεν υπάρχει πρόβλημα.

Είναι ένα χαρακτηριστικό που μόλις πρόσφατα άρχισε να εμφανίζεται στην κατηγορία των wearables και τα Watch GT 3 Pro είναι μεταξύ των πρώτων smartwatches που το ενσωματώνουν, αλλά σε τιμή άκρως δελεαστική! Για ποιους, όμως, είναι πιο χρήσιμο; Πρακτικά… για όλους τους active χρηστες και όχι μόνο όσους αθλούνται συστηματικά, αν και προφανώς η καρδιά τους λειτουργεί πιο εντατικά και πάντα είναι καλό να έχουμε υπό έλεγχο τη λειτουργία του οργανισμού μας. Για τους επαγγελματίες ή ερασιτέχνες αθλητές, λοιπόν, το ΕΚΓ θα πρέπει να είναι στην ετήσια ρουτίνα εξετάσεών τους, όπως και για όλους τους ανθρώπους από μια ηλικία και άνω. Ένα ηλεκτροκαρδιογράφημα μπορεί να «δείξει» ένα δυνητικό πρόβλημα με τη λειτουργία της καρδιάς σας και να σας δώσει μια πρώτη ένδειξη οτι πρέπει να το ψάξετε περισσότερο. Η καρδιακή αρρυθμία, εφ’όσον συμβαίνει, πρέπει να ελεγχθεί και αντιμετωπιστεί άμεσα καθώς μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε καρδιακό επεισόδιo.

Το ετήσιο check-up συνήθως είναι αρκετό, αλλά επειδή με την υγεία… δεν παίζουμε, η δυνατότητα ΕΚΓ μέσω ενός καθημερινού gadget όπως το έξυπνο ρολόι μας είναι σίγουρα ευπρόσδεκτη, έως και απαραίτητη για τους ανθρώπους με επιβαρυμένο οργανισμό και ιστορικό καρδιοπάθειας. Ποτέ άλλοτε δεν ήταν τόσο εύκολο να πραγματοποιήσετε στον εαυτό σας ένα ΕΚΓ, με το άγγιγμα μιας οθόνης, χωρίς ειδικό εξοπλισμό, ακόμα κι αν είστε μόνοι σας. Άλλωστε, πόσες φορές έχουμε νιώσει «κάτι» αόριστο αλλά δεν μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε χωρίς εξέταση; Σε κατάσταση ηρεμίας ή κατά τη διάρκεια/μετά την έντονη φυσική δραστηριότητα, ανά πάσα στιγμή, μισό λεπτό αρκεί για να έχετε στην οθόνη σας μια ένδειξη της καρδιακής σας λειτουργίας. Επιπλέον, το GT 3 Pro χάρη στους αισθητήρες και το ειδικό του software μπορεί να σας δώσει και μια ένδειξη για πιθανή αρτηριοσκλήρυνση, αλλά και συμβουλές για το πως να ενισχύσετε και να βελτιώσετε την καρδιακή σας λειτουργία εν γένει, με αλλαγές στην ρουτίνα σας, τη διατροφή σας και την φυσική σας δραστηριότητα.

Να σημειωθεί πως τα HUAWEI Watch GT 3 Pro δεν είναι σε καμία περίπτωση ιατρικές συσκευές και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν ένα ΕΚΓ που εκτελείται από ιατρικό προσωπικό με εξειδικευμένο εξοπλισμό. Είναι, όμως, ό,τι κοντινότερο σε αυτό που μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή, όποτε το θελήσει ο χρήστης, χωρίς ειδική διαδικασία. Στη δύσκολη καθημερινότητά μας σπάνια βρίσκουμε τον απαιτούμενο χρόνο για να προσέξουμε και φροντίσουμε το σώμα μας και τα smartwatches της HUAWEI πλέον μας δίνουν αυτή τη δυνατότητα, συν ό,τι άλλο θα περιμένατε από ένα σύγχρονο, high-end ρολόι!

Βρείτε τα HUAWEI Watch GT 3 Pro Titanium και HUAWEI Watch GT 3 Pro Ceramic σε τιμές… Black Friday, στα 399 και 499 αντίστοιχα και απολαύστε τις δυνατότητες που σας προσφέρουν στο έπακρο!

Όλες οι Black Friday προσφορές είναι διαθέσιμες μέσω του επίσημου δικτύου συνεργατών της Huawei.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Καλώς ήλθατε {{inv_username}}

comments

  1. says:
    {{ getCommDate(item.date) }}

{{inv_error}}

Σύνδεση

You may also like