GadgetsNews

DJI Osmo Action 3: Υπόσχεται μεγάλη διάρκεια μπαταρίας ακόμα και σε παγωμένο περιβάλλον!

0

Η περιπέτεια της DJI στις κάμερες έχει τελειώσει και πλέον η εταιρεία γεμάτη χαρά ανακοινώσει την επιστροφή της με την νέα Osmo Action 3. Ναι, επαναφέρει το όνομα “Osmo” για να απομακρυνθεί περαιτέρω από την απλή επωνυμία Action.

Το ανανεωμένο μοντέλο DJI Osmo Action 3 χρησιμοποιεί παρόμοια ρύθμιση κάμερας με το Action 2, έχουμε έναν αισθητήρα 12MP 1/1,7” πίσω από έναν εξαιρετικά ευρυγώνιο φακό 155° (f/2,8). Τα βίντεο καταγράφονται και αποθηκεύονται σε κάρτα microSD με ταχύτητα έως και 130 Mbps.

Οι βασικές λειτουργίες βίντεο είναι όπως πριν: 4K στα 120fps (16:9) ή στα 60fps (4:3) και 1080p στα 240fps (16:9). Υπάρχουν πολλές λειτουργίες αργής κίνησης και Hyperlapse σε ανάλυση έως και 4K.

Το νέο μοντέλο φέρνει μια βελτιωμένη ηλεκτρονική σταθεροποίηση εικόνας RockSteady 3.0, η οποία λειτουργεί έως και 4K/120fps. Το HorizonSteady επιστρέφει και θα διατηρήσει τον ορίζοντα επίπεδο ακόμα κι αν περιστρέψετε την κάμερα 360°, ωστόσο, περιορίζεται στα 2,7K/60fps. Υπάρχει μια νέα λειτουργία HorizonBalancing ως μέση λύση, μπορεί να διορθώσει την κλίση έως και 45° και λειτουργεί έως και 4K/60fps.

Δεδομένου ότι το κατακόρυφο βίντεο είναι δυστυχώς δημοφιλές στον σύγχρονο κόσμο, η κάμερα συνοδεύεται από ένα νέο προστατευτικό πλαίσιο που έχει δύο σημεία προσάρτησης: ένα στο κάτω μέρος και ένα στο πλάι, ώστε να μπορείτε γρήγορα να κάνετε εναλλαγή μεταξύ οριζόντιου και κατακόρυφου βίντεο. Ο σχεδιασμός γρήγορης απελευθέρωσης έχει βελτιωθεί από το Action 2 με την προσθήκη εγκοπών για “κλειδωμένο, ανθεκτικό στην κρούση κράτημα”.

Η μικρή οθόνη 1,4″ στο μπροστινό μέρος της νέας Osmo Action 3 έχει αποκτήσει λειτουργικότητα αφής, έτσι ώστε οι vlogger να μπορούν να τη χρησιμοποιήσουν για να αλλάξουν τις ρυθμίσεις της κάμερας. Κάτι παρόμοιο ήταν δυνατό με τη μονάδα μπροστινής οθόνης αφής του Action 2, αλλά αυτό ανήκει στο παρελθόν. Επίσης, η πίσω οθόνη είναι μεγαλύτερη, 2,25” (από 1,76”).

Η κάμερα μπορεί να εγγράψει έως και 160 λεπτά (στα 1080p/30fps, χωρίς EIS, οθόνες απενεργοποιημένες). Χάρη στα βελτιωμένα θερμικά, το μόνο που θα σας προβληματίσει στην εγγραφή 4K/60fps είναι πόσο θα διαρκέσει η μπαταρία.

Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι έχει ευρεία θερμοκρασία λειτουργίας από -20° έως 45°C (-4° έως 113°F) με την μπαταρία που περιλαμβάνεται εξαρχής. Η GoPro συνήθως πουλά τις μπαταρίες Enduro Extended χωριστά για όσους θέλουν να κάνουν χρήση σε ψυχρές συνθήκες περιβάλλοντος. Λάβετε υπόψη ότι δεν μπορείτε να φορτίσετε τις μπαταρίες κάτω από το μηδέν, το εύρος φόρτισης είναι από 5° έως 40°C (41° έως 104°F).

Άλλο ένα θετικό στοιχείο είναι ότι η μπαταρία έχει υποστήριξη γρήγορης φόρτισης, ο χρόνος φόρτισης από το 0-80% είναι 18 λεπτά, ενώ το υπόλοιπο 20% χρειάζεται άλλα 32 λεπτά.

Η κάμερα είναι αδιάβροχη και μπορεί να βουτήξει μέχρι τα 16 μέτρα (52 πόδια) χωρίς θήκη. Η DJI έχει μια ειδική θήκη εάν πρέπει να γίνει χρήση σε μεγαλύτερο βάθος. Ένας αισθητήρας θερμοκρασίας χρώματος βοηθά την κάμερα να παρέχει πιο ακριβή χρώματα κάτω από το νερό και κατά τη μετάβαση στην επιφάνεια. Οι δύο οθόνες αφής και ο φακός της κάμερας προστατεύονται από Gorilla Glass και αντέχουν σε πτώσεις από 1,5 m (5 πόδια). Επίσης, οι οθόνες έχουν υδρόφοβη επίστρωση, που σας επιτρέπει να τις χρησιμοποιείτε ακόμα και με βρεγμένα δάχτυλα.

Για ήχο, η κάμερα διαθέτει τρία μικρόφωνα και μπορείτε να συνδέσετε εξωτερικά μικρόφωνα χρησιμοποιώντας τον προσαρμογέα USB-C σε 3,5 mm. Το Action 3 μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως κάμερα web για βίντεο και ήχο υψηλής ποιότητας κατά τη διάρκεια συνεδριάσεων και live streaming. 

Όσοι ενδιαφέρονται να αγοράσουν την νέα DJI Osmo Action 3, μπορούν να την βρουν από σήμερα στο κατάστημα DJI. Τυπικά, ξέρουμε πως η τιμή ξεκινά από $330/€360/£310 μαζί με προστατευτική θήκη και μερικά αξεσουάρ τοποθέτησης, ενώ ο συνδυασμός για την έκδοση Adventure φέρει κόστος στα $440/€460/£400 και στην αρχική συσκευασία υπάρχουν δύο επιπλέον μπαταρίες, μια θήκη μπαταρίας και μια κοντάρι επέκτασης 1,5 m.

[via]

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Καλώς ήλθατε {{inv_username}}

comments

  1. says:
    {{ getCommDate(item.date) }}

{{inv_error}}

Σύνδεση

You may also like