Deals

Αποκτήστε Τα Γνήσια Windows 10 Pro Μόνο Με €5,57 Για 2 PC & 62% Έκπτωση Σε Άλλα Κλειδιά

0

Πρόσφατα, τα Microsoft Windows 10 έχουν ενημερωθεί ξανά, κυρίως επειδή η λειτουργία αναζήτησης του Win10 έχει υποστεί πολλές αλλαγές. Σε αυτήν την ενημερωμένη έκδοση, η Microsoft έχει κάνει μια σημαντική αλλαγή στο περιβάλλον εργασίας και αναζήτησης στα Windows 10.

Κατά τη βελτιστοποίηση του σχεδιασμού του περιβάλλοντος εργασίας χρήστη στο Task Bar, η Microsoft έχει προσθέσει μια νέα λειτουργία ειδοποιήσεων, η οποία θα σας ενημερώνει για τις διακοπές, τις επετείους και όλα τα ενημερωτικά μηνύματα που αφορούν την περιοχή που βρίσκονται οι χρήστες.

Για όλους τους χρήστες που χρησιμοποιούν τα Windows επαγγελματικά, αυτή η δυνατότητα θα περιλαμβάνει επίσης και τις πρόσφατες ενημερώσεις εντός της επιχείρησης, και οι χρήστες μέσα στην εταιρεία θα μπορούν να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους, ανταλλάσσοντας αρχεία και μηνύματα .

Πώς να αγοράσετε γνήσιο λειτουργικό σύστημα Windows ή MS Office;

Εάν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα και επιθυμείτε να αγοράσετε τα γνήσια Windows OS και MS Office αποφεύγοντας το κακόβουλου λογισμικού που υπάρχει στο Διαδίκτυο,  που όχι μόνο θα κλέψουν τα προσωπικά σας στοιχεία, αλλά μπορεί επίσης να προκαλέσουν βλάβη στον υπολογιστή σας, από σήμερα στις Πασχαλινές πωλήσεις που έχει ξεκινήσει το Godeal24, θα βρείτε τα γνήσια Windows 10 μόλις στα 7,24 € !

Από το Godeal24 μπορείτε να αγοράσετε το γνήσιο και ασφαλές λειτουργικό σύστημα των Microsoft Windows, αλλά και το Office Professional 2021, το οποίο επίσημα τιμολογείται στα $ 439.99, μόλις στα  30.22 €, εξοικονομώντας 350€!

Το Godeal24, ένας έμπιστος μεταπωλητής λογισμικού πληροφορικής, και πωλεί όχι μόνο τα γνήσια Windows OS και MS Office, αλλά και περισσότερο λογισμικό που ανήκει στην κατηγορία των εργαλείων, όπως το Ashampoo PDF Pro 3, το MacBoosterμε συνδρομή διάρκειας ζωής, αλλά και άλλο χρήσιμο λογισμικό της IObit, που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες του υπολογιστή σας!

Πασχαλινές προσφορές για περιορισμένο χρονικό διάστημα!

Τα πιο δημοφιλή λειτουργικά συστήματα και λογισμικό γραφείου είναι διαθέσιμα αυτή τη στιγμή όλα σε προνομιακές τιμές, και δεν απαιτείται κάποιος κωδικός έκπτωσης, απλά κάντε κλικ στους παρακάτω συνδέσμους για να τα αγοράσετε απευθείας.

Έκπτωση 62% πακέτο τα Windows & MS Office με το κουπόνι SGO62

Έκπτωση 50% στα Windows με το κουπόνι SGO50

Περισσότερες εκδόσεις για σπουδαστές και την εργασία σας

Κουπόνι  SGO62

Περισσότερα Εργαλεία για το PC σας – στις καλύτερες τιμές

Τι είναι οι άδειες ΟΕΜ – Γιατί να αγοράσετε μία ΟΕΜ άδεια

Πολλοί χρήστες είναι πολύ ενθουσιασμένοι με τη χαμηλή τιμή που προσφέρει το Godeal24, αλλά αναρωτιούνται γιατί η τιμή είναι τόσο χαμηλή. Και το πιο σημαντικό, είναι γνήσιες και νόμιμες αυτές οι άδειες;Μπορείτε να είστε βέβαιοι όλα είναι νόμιμα και γνήσια, επειδή οι άδειες χρήσης που πωλούνται από το Godeal24 είναι άδειες OEM.

Αυτές είναι άδειες χρήσης που συνήθως πωλούνται σε κατασκευαστές υπολογιστών, έτσι ώστε να μπορούν να αγοράσουν τα Windows φθηνότερα για να εγκατασταθούν στους υπολογιστές μαζικής παραγωγής. Το μειονέκτημα μιας άδειας OEM είναι ότι είναι ουσιακά συνδεδεμένη με τη μητρική πλακέτα του υπολογιστή, οπότε μόλις ενεργοποιηθεί, είναι δύσκολο να μεταφέρετε την άδεια χρήσης σε άλλον υπολογιστή.

Ευτυχώς, το Godeal24 πωλεί τις άδειες OEM που διαθέτει τόσο φθηνά, ώστε εάν αλλάξετε τον υπολογιστή σας ή εάν χρειάζεστε μια άλλη άδεια, μπορείτε απλά να αγοράσετε ένα νέο αντίγραφο και θα είναι και πάλι πολύ φθηνότερο από τις τιμές που θα βρείτε στην αγορά.

Το Godeal24 όχι μόνο παρέχει γνήσια προϊόντα, αλλά και η εξυπηρέτηση μετά την πώληση είναι πάντα σε ισχύ και όταν αγοράζετε κάποιο από τα προϊόντα που προσφέρει το Godeal24, μπορείτε επίσης να απολαύσετε υπηρεσίες υποστήριξης μετά την πώληση, εφ’ όρου ζωής!

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις κατά την εγκατάσταση και τη χρήση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την επαγγελματική ομάδα εξυπηρέτησης πελατών 7/24 της Godeal24 ανά πάσα στιγμή. Επικοινωνήστε με την Godeal24 : service@godeal24.com

 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Καλώς ήλθατε {{inv_username}}

comments

  1. says:
    {{ getCommDate(item.date) }}

{{inv_error}}

Σύνδεση

You may also like