MobilesNews

Αυτή είναι η λίστα με τα Top 10 smartphone UIs

3

Μονάχα δύο κατασκευαστές είδαμε να κυκλοφορούν τα δικά τους νέα κορυφαία μοντέλα για τον μήνα Αύγουστο και κάπως έτσι ξεκινά το νέο κύμα καινούργιων smartphones που θα εμφανιστούν καθ’ όλη την διάρκεια του δεύτερου εξαμήνου του έτους. Σήμερα, το Master Lu ανακοίνωσε τη λίστα με τα 10 καλύτερα UI για τον περασμένο μήνα και η λίστα περιλαμβάνει: 

 • Xiaomi Mi MIX 4 – 198,35 πόντοι
 • ROG Phone 5S Pro – 196,30 πόντοι
 • ROG Phone 5S – 190,33 πόντοι
 • Moto Edge S Pro – 186,52 πόντοι
 • Moto Edge Light Luxury Edition – 179,77 πόντοι
 • iQOO 8 Pro – 176,26 πόντοι
 • iQOO 8 – 175,18 πόντοι
 • Honor Magic3 Ultimate Edition – 168,68 πόντοι
 • Honor Magic3 Pro – 168,56 πόντοι
 • Honor Magic3 – 165,76 πόντοι

απεδείχθη καλό το Xiaomi Mi MIX 4

Από την έναρξη του, το MIUI 12 κατακρίθηκε ως ένα σύστημα με πολυάριθμα προβλήματα για την Xiaomi. Το σύστημα μαστίζεται από πληθώρα θεμάτων, πολλά από τα οποία έχει λύσει η εταιρεία, ωστόσο φαίνεται ότι καθώς λύνει το ένα, εμφανίζεται ένα άλλο. Η Xiaomi έπρεπε στη συνέχεια να κυκλοφορήσει το σύστημα MIUI 12.5 που αντιμετωπίζει τα περισσότερα από τα προβλήματα. Πολλοί χρήστες εξακολουθούν να πιστεύουν ότι το MIUI 12.5 δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες τους και γι’ αυτό συζητιέται πως η Κινεζική εταιρεία σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το MIUI 13 το επόμενο έτος με το Xiaomi Mi 13.

Πάντως από την νέα γενική κατάταξη του Master Lu, φαίνεται ότι αυτή η νέα βελτιωμένη έκδοση έχει λύσει όλα τα προβλήματα του MIUI 12.

ROG Phone 5S Pro & ROG Phone 5S

Η σειρά ROG Phone 5S έχει επίσης βελτιωθεί σημαντικά στο κομμάτι του UI και μάλιστα η ευχέρεια του συστήματος smartphone συμβαδίζει με τον κύριο ρυθμό. Φυσικά, υπάρχουν κάποιες βελτιώσεις που επέτρεψαν σε αυτά τα smartphons e να έχουν ένα από τα πιο άπταιστα λειτουργικά συστήματα για αυτόν τον μήνα. Η υψηλή ταχύτητα ανανέωσης 144Hz που προσφέρει το πάνελ τεχνολογίας AMOLED από την Samsung, βοηθά υπερβολικά στην ανάδειξη του τηλεφώνου.

Moto Edge S Pro & Moto Edge Light Luxury Edition

Εδώ να πούμε πως η Motorola έκανε τις δικές της τροποποιήσεις στο δικό της περιβάλλον και κατάφερε να βελτιώσει την εμπειρία λογισμικού αυτού του συστήματος για καθημερινή χρήση.

Αυτά τα smartphone έρχονται με την εφαρμογή Moto και λαμβάνουν τακτικές σημαντικές αναβαθμίσεις που αφορούν και την ασφάλεια. Αν και αυτό το σύστημα μπορεί να μην φαίνεται τόσο προηγμένο όσο ο ανταγωνισμός, η απλότητά του είναι επίσης ένα πλεονέκτημα. Επιπλέον, δεν υπάρχει ενοχλητικό bloatware σε αυτό το σύστημα που το κάνει πιο εύχρηστο.

iQOO 8 Pro & iQOO 8

Το iQOO 8 και το iQOO 8 Pro έρχονται με το OriginOS βασισμένο πάνω στο Android 11. Αυτό το νέο λογισμικό της εταιρείας διαφέρει αρκετά από το προκάτοχό του, Funtouch OS. Αν και είναι ένα αρκετό νέο λειτουργικό, η θέση κατάταξης που λαμβάνεται από το Master Lu, αποδεικνύει πως το OriginOS ξεπερνά σαφώς τις προσδοκίες του κλάδου.

Honor Magic3, Honor Magic3 Pro & Honor Magic3 Ultimate Edition

Απαλλαγμένη από τα “δεσμά” της Huawei, η Honor μπόρεσε να διαθέσει την νέα σειρά Magic 3 και το ενδιαφέρον μέρος του λογισμικού αυτής της συσκευής είναι ότι θα τρέχει το δημοφιλές λογισμικό και εφαρμογές της Google κανονικότατα. Αυτό σημαίνει ότι η σειρά Honor Magic 3 θα διαθέτει Google Mobile Services, καθώς και δημοφιλείς εφαρμογές της Google. Φυσικά, αυτό περιλαμβάνει το Google Play Store όπως και το Gmail.

Θυμηθείτε ότι η Honor ήταν αναπόσπαστο μέρος της επιτυχίας της Huawei. Στην πραγματικότητα, εκτός Κίνας, η Honor είχε μεγαλύτερη επιρροή από τη μητρική της εταιρεία, την Huawei. Ένας από τους λόγους για τους οποίους η Honor είχε τόσο μεγάλη επιρροή ήταν το λειτουργικό της σύστημα.

Φυσικά, η Honor εξακολουθεί να είναι ένα βήμα πίσω από εταιρείες όπως η Samsung και η Apple. Παρ ‘όλα αυτά, το σύστημα της εταιρείας πηγαίνει αρκετά καλά.

[via]

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Καλώς ήλθατε {{inv_username}}

comments

 1. says:
  {{ getCommDate(item.date) }}

{{inv_error}}

Σύνδεση

You may also like