MobilesNews

Μετατίθεται για το 2025 η άφιξη του Samsung One UI 7

0

Με δεδομένη την έναρξη κυκλοφορίας περί μετάβασης των συσκευών Pixel στην νεότερη έκδοση του Android 15 αυτόν τον μήνα, μία από τις σκέψεις που κάναμε ήταν πότε θα λάμβανε έγκριση για ευρεία διάθεση το One UI 7 της Samsung που βασίζεται στην πρόσφατη έκδοση του δημοφιλούς mobile OS. Πολλοί γνωρίζουν ότι η κορεατική εταιρεία κατά το παρελθόν ήταν ταχύτερη όλων όσον αφορά τις παραδόσεις σημαντικών αναβαθμίσεων.

Τώρα ξέρουμε κάτι παραπάνω και δεν είναι τόσο καλά τα νέα αν είστε ανυπόμονοι. Σύμφωνα με την κεντρική ομιλία στο συνεχιζόμενο συνέδριο προγραμματιστών της Samsung, το One UI 7 θα κυκλοφορήσει μόνο όταν κυκλοφορήσει η σειρά Galaxy S25 (πιθανότατα τον Ιανουάριο). Οι ενημερώσεις σε παλαιότερες συσκευές θα πρέπει να ξεκινήσουν αμέσως μετά από αυτό. Ωστόσο, φέτος θα κυκλοφορήσει μια preview beta έκδοση του One UI 7.

Αυτό είναι ένα πολύ καθυστερημένο χρονοδιάγραμμα σε σύγκριση με αυτό που μας έχει συνηθίσει η Samsung τα τελευταία χρόνια, οπότε θα χρειαστείτε αρκετή υπομονή. Από την άλλη πλευρά, η εταιρεία υπόσχεται έναν πλήρη επανασχεδιασμό με το One UI 7, με μια σχεδιαστική γλώσσα που εστιάζει στο να είναι απλό, εντυπωσιακό και συγκινητικό.

Η μόνη πιο σταθερή λεπτομέρεια είναι το γεγονός ότι το πλέγμα της αρχικής οθόνης θα επανασχεδιαστεί με κάποιο τρόπο. Μπορεί επίσης να γίνει λιγότερο προσαρμόσιμο.

[via]

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Καλώς ήλθατε {{inv_username}}

comments

  1. says:
    {{ getCommDate(item.date) }}

{{inv_error}}

Σύνδεση

You may also like