AppsNews

Netflix: Καταργείται το Basic Plan – το φθηνότερο πακέτο χωρίς διαφημίσεις

0

Το Netflix πήρε την απόφαση και διέκοψε το Basic Plan σε ΗΠΑ και Γαλλία. Πλέον είναι παρελθόν το φθηνότερο πρόγραμμα χωρίς διαφημίσεις και οι χρήστες θα ανακατευθυνθούν προς το πιο ακριβό Standard ή ένα φθηνότερο συνδρομητικό πακέτο που υποστηρίζεται από διαφημίσεις.

Η ανακοίνωση έγινε μέσω της οικονομικής έκθεσης του δεύτερου τριμήνου, όπου η εταιρεία αποκάλυψε ότι η αλλαγή δοκιμάστηκε για πρώτη φορά στο Ηνωμένο Βασίλειο και στον Καναδά. Χρήστες από πολλές χώρες ανέφεραν ήδη την αλλαγή, η οποία φαίνεται πλέον να είναι επίσημη.

Το Basic Plan που κοστίζει 11,99 $ στις Ηνωμένες Πολιτείες καταργήθηκε για νέους χρήστες, αλλά το Netflix επέτρεψε στους πελάτες που πληρώνουν να το διατηρήσουν προσωρινά. Τώρα, ωθούνται επίσης προς ένα νέο πακέτο και η φθηνότερη επιλογή είναι η δυνατότητα με προβολή διαφημίσεων στα 6,99 $.

Για το φθηνότερο πακέτο χωρίς διαφημίσεις ξέρουμε πως θα κοστίζει 15,49 $ (Τυπική) ή 22,99 $ (Premium, το οποίο επιτρέπει σε περισσότερες υποστηριζόμενες συσκευές να παρακολουθούν και να κατεβάζουν και να κάνουν streaming μετάδοση περιεχομένου σε 4K, όπου είναι διαθέσιμο).

Τέλος, τοNetflix αποκάλυψε δύο ακόμη αλλαγές στην τριμηνιαία έκθεσή του. Αυτήν τη στιγμή δοκιμάζει διαφημίσεις που εμφανίζονται στην οθόνη “Παύσης” και θα σταματήσει να μετράει την επιτυχία της σε νέους συνδρομητές, αλλά σε αύξηση των εσόδων της περιοχής.

[via]

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Καλώς ήλθατε {{inv_username}}

comments

  1. says:
    {{ getCommDate(item.date) }}

{{inv_error}}

Σύνδεση

You may also like