MobilesNews

Όλα θα τα δούμε στις 19 Ιουλίου από την Xiaomi: Mix Flip, Mix Fold 4 και Redmi K70 Ultra!

0

Αυτή η Παρασκευή δεν θα είναι σαν όλες τις άλλες για την Xiaomi, καθώς αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας του πρώτου αναδιπλούμενου Mix Flip. Θα είναι αυτή την Παρασκευή, 19 Ιουλίου και η συσκευή θα φτάσει μαζί με τα ήδη επιβεβαιωμένα Mix Fold 4 και Redmi K70 Ultra.

Η εταιρεία δημοσίευσε επίσης ορισμένες προδιαγραφές του Mix Flip στη σελίδα της στο Weibo, συμπεριλαμβανομένου του chipset, της χωρητικότητας της μπαταρίας και ορισμένων βασικών εικόνων.

Το Mix Flip θα τροφοδοτείται από ένα Snapdragon 8 Gen 3 – το ίδιο chipset που τροφοδοτεί τις ναυαρχίδες Xiaomi 14. Η συσκευή θα έχει κάμερες που έχουν αναπτυχθεί από κοινού με τη Leica και μία από αυτές θα έχει “μεγάλο διάφραγμα”, αλλά δεν έχουμε ακόμη ακριβείς λεπτομέρειες.

Η χωρητικότητα της μπαταρίας λέγεται ότι θα παίζει στα 4.780 mAh, η οποία ταιριάζει μόνο με το Honor Magic V Flip μεταξύ των αναδιπλούμενων τηλεφώνων.

Σε ξεχωριστή ανάρτηση, η Xiaomi μοιράστηκε επίσης ότι το τηλέφωνο θα έχει αποθηκευτικό χώρο UFS 4.0, LPDDR5X RAM και θάλαμο ατμού 3D για ενισχυμένη ψύξη. Το νέο clamshell foldable της κορυφαίας εταιρείας θα έχει εξωτερική βοηθητική οθόνη 4 ιντσών με ανάλυση 1240p και φωτεινότητα 1.600 nits.

[via]

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Καλώς ήλθατε {{inv_username}}

comments

  1. says:
    {{ getCommDate(item.date) }}

{{inv_error}}

Σύνδεση

You may also like