AppsNews

Δεν άργησε ιδιαίτερα το WhatsApp για να αποκτήσει ένα AI chatbot!

0

Τίποτα δεν μένει στάσιμο στον κόσμο της τεχνολογίας, καθώς όλα αλλάζουν-μεταβάλλονται, ενώ προστίθενται διαρκώς νέες λειτουργίες. Κρίνοντας με βάση αυτό, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι κάθε εφαρμογή που χρησιμοποιούμε σύντομα θα αποκτήσει κι ένα chatbot AI!  Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτή τη στιγμή αποτελεί τώρα και το WhatsApp.

Η Meta δοκιμάζει τώρα την προσθήκη του chatbot Meta AI στην υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων, μια δοκιμή που αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη στην πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής τόσο για iOS όσο και για Android. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή τη στιγμη, η συγκεκριμένη δοκιμαστική έκδοση είναι διαθέσιμη μόνο σε όσους έχουν ορίσει τα αγγλικά ως προπειλγμένη γλώσσα του WhatsApp.

Ωστόσο, πρόκειται για μια περιορισμένη δοκιμή, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορούν ακόμη όλοι όσοι πληρούν τις προϋποθέσεις να δουν το chatbot Meta AI στο WhatsApp. Μέχρι στιγμής, έχει κυκλοφορήσει ζωντανά σε επιλεγμένες χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ινδίας, αλλά μόνο σε περιορισμένο αριθμό ατόμων (Αυτό μάλλον θα αλλάξει σύντομα)…

Το Meta AI είναι ενσωματωμένο στη γραμμή αναζήτησης για κάποιους, ενώ για άλλους υπάρχει επίσης ένα νέο εικονίδιο Meta AI επάνω δεξιά, δίπλα στο κουμπί της κάμερας και το κουμπί “Νέα συνομιλία”.

Μην μπερδεύεστε, το Meta AI λειτουργεί όπως κάθε άλλο chatbot εκεί έξω, επιτρέποντάς σας να το ρωτάτε οποιαδήποτε ερώτηση επιθυμείτε. Εάν πατήσετε τη γραμμή αναζήτησης με δυνατότητα Meta AI, θα λάβετε μερικές τυχαία δημιουργημένες προτάσεις σχετικά με το τι μπορείτε να ζητήσετε, αλλά φυσικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όποια προτροπή θέλετε.

Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε κατά πόσο το WhatsApp μπορεί να προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα, ενσωματώνοντας το chatbot στις συνομιλίες σας, a la Skype, λαμβάνοντας υπόψη τον τρόπο του end-to-end encryption. Προς το παρόν, όπως όλα δείχνουν έχει πολύ ακόμη δρόμο να διανύσει…

[via]

 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Καλώς ήλθατε {{inv_username}}

comments

  1. says:
    {{ getCommDate(item.date) }}

{{inv_error}}

Σύνδεση

You may also like