AppsMobilesNews

Βίντεο της Samsung δείχνει τις αλλαγές του One UI 5

3

Αν δεν έτυχε να δοκιμάσετε, εχθές, μπορείτε σήμερα να βρείτε σίγουρα από την Samsung την νέα σταθερή έκδοση του One UI 5, ξεκινώντας με τη σειρά Galaxy S22 (τουλάχιστον τις εκδόσεις των τηλεφώνων που τροφοδοτούνται από Exynos). Υπάρχει επίσης μια μακρά λίστα με τηλέφωνα Galaxy που λειτουργούν μέσω του προγράμματος beta και εξαλείφουν σφάλματα πριν αποκτήσουν τη δική τους σταθερή έκδοση του νέου λογισμικού.

Τι είναι το One UI 5; Το επίσημο εισαγωγικό βίντεο είναι μια επισκόπηση 2 λεπτών του τι νέο υπάρχει στην τελευταία έκδοση του προσαρμοσμένου περιβάλλοντος χρήστη της Samsung.

Η εταιρεία πρόσθεσε ένα σωρό νέες δυνατότητες προσαρμογής, τόσο αυτόματη όσο και χειροκίνητη, για να κάνει το τηλέφωνό σας (και το ρολόι σας) να δείχνουν ακριβώς όπως θέλετε. Υπάρχουν επίσης ορισμένες πρακτικές βελτιώσεις, όπως στοιβαγμένα γραφικά στοιχεία για εξοικονόμηση χώρου στην αρχική σας οθόνη.

Επίσης, για συσκευές με μεγαλύτερες οθόνες (όπως, ένα Galaxy Fold) υπάρχει μια νέα γραμμή εργασιών. Το One UI 5 συνδυάζει επίσης τα στοιχεία ελέγχου απορρήτου και ασφάλειας σε μία οθόνη με αυτόματες προειδοποιήσεις εάν συμβαίνει κάτι ύποπτο.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το One UI 5 στην επίσημη σελίδα εδώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Καλώς ήλθατε {{inv_username}}

comments

  1. says:
    {{ getCommDate(item.date) }}

{{inv_error}}

Σύνδεση

You may also like