EventsNews

Η Apple προγραμματίζει νέα εκδήλωση στις 8 Μαρτίου

0

Άνθρωποι που διατηρούν πολύ στενές σχέσεις με εκπροσώπους της Apple, λένε στο Bloomberg πως η εταιρεία σχεδιάζει να πραγματοποιήσει νέα εκδήλωση με πολλές ανακοινώσεις στις 8 Μαρτίου. Η Apple αναμένεται να ανακοινώσει νέο hardware, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου μοντέλου iPhone SE, ίσως με συνδεσιμότητα 5G, καθώς και ένα ανανεωμένο iPad Air και πιθανώς ένα ανανεωμένο Mac Mini με ενημερωμένο chips της Apple.

Επιπλέον, η Apple λέγεται ότι στοχεύει να κυκλοφορήσει δημόσια το iOS 15.4 κατά το πρώτο εξάμηνο του μήνα Μαρτίου. Το iOS 15.4 (προς το παρόν σε δημόσια έκδοση beta) θα επιτρέπει στα iPhone που χρησιμοποιούν Face ID να ξεκλειδώνουν ενώ ο χρήστης φοράει μάσκα, καθώς και το Universal Control και ένα νέο σύνολο emoji.

Για την επερχόμενη εκδήλωση της Apple, ένα ενημερωμένο iPhone SE αναμένεται να έρθει με την ίδια εμφάνιση με το τρέχον SE (2020) με ενημερωμένες κάμερες, νέο chipset και συνδεσιμότητα 5G. Ένα ανανεωμένο iPad είναι στα σκαριά με chipset A15 Bionic, συνδεσιμότητα 5G και οθόνη 10,9 ιντσών. Το Mac Mini μπορεί να είναι ένα ανανεωμένο μοντέλο με επιλογές chips της Apple όπως το M1 Pro και το M1 Max ή ακόμα και το M2.

Αν και η εκδήλωση έναρξης απέχει περίπου ένα μήνα, οι πηγές προτείνουν ότι η εκδήλωση θα μπορούσε να αναβληθεί λόγω καθυστερήσεων στην κατασκευή.

[via]

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Καλώς ήλθατε {{inv_username}}

comments

  1. says:
    {{ getCommDate(item.date) }}

{{inv_error}}

Σύνδεση

You may also like