MobilesNews

vivo Y76 5G, το smartphone με την super τιμή που γεμίζει με High Definition Photography στιγμές το καλοκαίρι σου!

0

Το οτι η Vivo έφερε τα smartphones της στην Ελλάδα, μάλλον το γνωρίζετε ήδη. Ο κινέζικος κολοσσός έχει έρθει με… επιθετικές διαθέσεις και high-quality συσκευές ώστε να προσφέρει εξαιρετικές vfm προτάσεις σε entry-level, mid-range αλλά και high-end κατηγορίες. Το Vivo Y76 5G τοποθετείται κάπου στη «μέση» των παραπάνω και αν αναρωτιέστε τι το κάνει τόσο ξεχωριστό, ακολουθεί η απάντηση!

Το Y76 5G τραβάει τα βλέμματα που θα «πέσουν» στην πλάτη του, χάρη στο ιριδίζον φινίρισμα που αποπνέει ποιότητα και premium χαρακτήρα. Είναι smooth και δεν γλιστράει αχρείαστα, ούτε συγκεντρώνει τις ενοχλητικές δακτυλιές, ενώ το πλαίσιο της τριπλής του κάμερας είναι ακόμα πιο ελκυστικό, καθώς καλυπτεται από κρύσταλλο, κάτι που εντείνει το προαναφερθέν εφέ.

Για να είναι elegant μια συσκευή, όμως, χρειάζεται και τις αντίστοιχες φυσικές διαστάσεις. Το λεπτό Y76 5G (7,8mm) είναι και πολύ ελαφρύ, για τα σύγχρονα δεδομένα, μόλις στα 175 gr. Έτσι, απολαμβάνετε να το κρατάτε στο χέρι σας αλλά και να το χρησιμοποιείτε με το ένα χέρι, αφού η οθόνη των 6,58” δεν «ξεφεύγει» σε διαστάσεις. Μάλιστα, προσφέρει υψηλή φωτεινότητα για το ελληνικό καλοκαίρι και την μόνιμη ηλιοφάνεια, στα 460 nits, ενώ έχει και υψηλή ανάλυση 1080×2408 pixels. Αρκετά μεγάλο panel για χορταστικό gaming και προβολή videos, αρκετά μικρό ώστε να παραμένει εύχρηστο!

Ένα τέτοιας κατηγορίας smartphone οφείλει να προσφέρει υψηλές επιδόσεις και το MediaTek Dimensity 700 που βρίσκεται στο εσωτερικό του, εξασφαλίζει οτι όλα τα apps “τρέχουν” αψεγάδιαστα και με πολύ καλή θερμική συμπεριφορά, όταν κατασκευασμένο στα 7nm. Ειδικά μαζί με τα 8GB RAM και τα 128GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου, δεν θα σας λείψει τίποτα και το Android 11 (με όλες τις υπηρεσίες της Google) και το Funtouch 12 UI «από πάνω του», δημιουργούν έναν περίφημο συνδυασμό software.

Από πλευράς συνδεσιμότητας δεν θα σας λείψει τίποτα, με WiFi 5, BT 5.1 με A2DP και LE αλλά και NFC να είναι «εκεί», όπως και το 5G, εννοείται. Ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι στο πλάι, ενσωματωμένος στο power/lock button και έτσι βολεύει αρκετά στο ξεκλείδωμα, όπου κι αν βρίσκεται το κινητό. Αυτό που μάλλον σας ενδιαφέρει περισσότερο, όμως, είναι οι κάμερες! Άλλωστε, όλοι πλεόν είμαστε… content creators, σε μικρό ή μεγάλο βαθμό. Η τριπλή κύρια κάμερα του Y76 5G «κοσμείται» από έναν αισθητήρα 50MP, ο οποίος συνδυάζεται με φακό f/1.8 και PDAF, για υψηλής ποιότητας φωτογραφίες και βίντεο. Οι macro και depth κάμερες τον πλαισιώνουν ιδανικά ενώ το gyro-EIS είναι αναμενόμενη λύση στην κατηγορία αυτή, όσον αφορά τη σταθεροποίηση της εικόνας, που είναι υπερπολύτιμη στις λήψεις εν κινήσει. Επειδή, όμως, η selfie παραμένει πολύ χρήσιμη (και ειδικά στη σύγχρονη εποχή των ατελείωτων video calls), ο αισθητήρας των 16MP της είναι αρκετά μεγάλος ώστε να καλύψει άνετα τις βασικές (και όχι μόνο) ανάγκες σας, με τον f/2.0 φακό να βοηθά αρκετά στις νυχτερινές λήψεις!

«Αυτονομία», είπατε; Η μπαταρία της συσκευής έχει χωρητικότητα 4.100mAh και προσφέρει περίπου μια ημέρα κανονικής χρήσης, αλλά το highlight είναι η ταχεία φόρτιση που υποστηρίζει. Στα 44W, για το… 0-70% μέσα σε μισή ώρα και μάλιστα με τον ταχυφορτιστή να συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία, μαζί με θήκη σιλικόνης και καλώδιο Type-C; Μην το θεωρείτε και αυτονόητο, πλέον…

Το Vivo Y76 5G ήρθε για να προσφέρει μια πολύ καλή εναλλακτική στη «μεσαία» κατηγορία, έχοντας την εμφάνιση, τις επιδόσεις και τις δυνατότητες που θα θέλαμε από μια τέτοια συσκευή, αλλά και με την αξιοπιστία που θεωρείται δεδομένη από έναν κολοσσό όπως η Vivo. Βάλτε το ψηλά στη λίστα των «υποψηφίων» σας και δεν θα χάσετε!

Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.vivo.com/gr/products/y765g

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Καλώς ήλθατε {{inv_username}}

comments

  1. says:
    {{ getCommDate(item.date) }}

{{inv_error}}

Σύνδεση

You may also like